Dagelijks orgasme verlaagt de kans op prostaatkanker aanzienlijk

Dagelijks orgasme verlaagt de kans op prostaatkanker aanzienlijk

Luister naar dit artikel

Een op de zeven mannen krijgt ooit prostaatkanker in zijn leven. Leken eerder vooral leeftijd en genen de oorzaak te zijn, uit nieuw Harvard-onderzoek blijkt dat mannen toch zelf invloed kunnen hebben: een dagelijks orgasme zou de kans op prostaatkanker met meer dan twintig procent verminderen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De onderzochte mannen die meer dan 21 keer per maand ejaculeerden liepen 22 procent minder risico op de ziekte. Het maakte niet uit of er een sekspartner bij betrokken was of dat de ejaculatie ‘s nachts ontstond of door masturbatie.

De onderzoekers schrijven dat het de grootste studie ooit is naar de relatie tussen de frequentie van orgasmes en prostaatkanker. 18 jaar lang zijn 32.000 mannen gevolgd.

Dagelijks ejaculeren beschermt niet alleen tegen prostaatkanker, het versterkt ook je immuunsysteem, verbetert je slaap en helpt zelfs tegen hartziekten.

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous 3 Lever Detox Drankjes: eenvoudig en effectieve Reinigings Recepten
Next Dit komkommersapje laat buikvet snel verdwijnen!

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Yoga helpt aanzienlijk bij artritis

Luister naar dit artikel Mensen die lijden aan artritis hebben vaak baat bij yoga als extra middel om de symptomen te verzachten. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige

Nieuws

Monsanto’s giftige Glyfosaat Gevonden in Honing

Luister naar dit artikel Glyfosaat, een actief ingrediënt in de onkruid verdelger Roundup van Monsanto, is gevonden in honing. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we

Onderzoek

Gebruikt u giftige zonnebrandolie of crème?

Luister naar dit artikel U vertrouwt op zonnebrandcrème om huidbeschadiging, pijnlijke verbranding te voorkomen en het risico op huidkanker te verminderen als gevolg van overmatige blootstelling aan de zon. Maar