Wat te doen als je een verkoudheid voelt aankomen

Wat te doen als je een verkoudheid voelt aankomen

Luister naar dit artikel

Hufftington Post vroeg tien experts, van internisten tot immunologen, wat je het beste kan doen om een verkoudheidsvirus te laten verdwijnen. Het bijna unanieme antwoord was om meer water te drinken.
Meer water drinken is effectiever dan zink nuttigen, kippensoep eten, de luchtbevochtiger hoger zetten of een neusspray met zoutoplossing gebruiken. Doe het zodra je door een krassende keel of een lekkende ‘kraan-achtige’ neusdruppel voelt dat een verkoudheid op komst is en wees consistent: drink elke een tot twee uur een glas water.
We hebben hydratatie nodig omdat ons lichaam slijm moet produceren in de strijd tegen het verkoudheidsvirus en we dit niet kunnen zonder een constante aanvoer van vloeistoffen. Onze luchtwegen zijn bedekt met slijm, hier vestigen virussen en infecties zich. Om ze te verwijderen moeten we het slijm doorslikken en verteren en dat kan alleen door veel nieuw slijm aan te maken.
Dit betekent overigens niet dat je overmatig veel water moet gaan drinken, maar zorg ervoor dat je een constante stroom water binnenkrijgt. De beste manier om te controleren of je genoeg water binnenkrijgt is de kleur van je eigen plas te bekijken, deze hoort een lichte gele kleur te hebben. Op het moment dat deze donkerder wordt, weet je dat je achterloopt.
Daarnaast raden ze aan om minstens 7 tot 8 uur te slapen (9 of 10 is zelfs nog beter als je dit kan veroorloven). Volgens de experts is voldoende rust net zo belangrijk als gehydrateerd blijven, maar is het niet altijd realistisch om meteen terug naar bed te gaan zodra je symptomen van een verkoudheid begint te vertonen.
Volg deze twee adviezen nauwkeurig op en je zal snel herstellen van een verkoudheid.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous 12 redenen waarom bananen beter zijn dan pillen
Next 46 redenen waarom jouw lichaam iedere dag water nodig heeft

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Dit medicinaal mengsel zal na het aanbrengen goed de pijn verlichten. Dit helpt vooral bij mensen met osteoporose!

Luister naar dit artikel Volgens het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) zijn er in Nederland ruim 850.000 mensen met osteoporose. Bij slechts 30% van de mensen met osteoporose is

middeltjes

Hoe haal je het meeste uit Kurkuma?

Luister naar dit artikel Kurkuma, naast Cannabis is waarschijnlijk het meest veelzijdige kruid dat we kennen wanneer het aankomt op natuurlijk genezen. Het is bewezen effectief tegen Alzheimer, Kanker, algehele

middeltjes

Dit algemene huishoudelijke ingrediënt zal u helpen eczeem te behandelen!

Luister naar dit artikel Meer dan 30 miljoen Amerikanen hebben een vorm van eczeem, en velen van hen zijn gefrustreerd met de behandeling. Geneesmiddelen en crèmes die artsen voorschrijven werken