Waarom Je Elke Dag Moet Beginnen Met Een Glas Lauw Water Met Citroen!

Waarom Je Elke Dag Moet Beginnen Met Een Glas Lauw Water Met Citroen!

Luister naar dit artikel

De meeste mensen zetten als ze uit hun bed komen eerst een kop koffie, maar je kunt beter een glas citroenwater drinken. Het is namelijk voor meer dingen goed dan je denkt!
Het drinken van lauw citroenwater wordt steeds bekender. En gelukkig maar, want dit heeft vele voordelen voor je gezondheid. Het geeft je namelijk een opgewekt en schoon gevoel en je wordt er lekker wakker van.
Neem een glas lauw water en voeg daar het sap van een halve citroen aan toe en drink het op je nuchtere maag. Je zult er in het begin misschien even aan moeten wennen, maar binnen een paar dagen drink je het moeiteloos weg. Wil je weten waar citroenwater nog meer goed voor is, bekijk dan vooral de 8 belangrijkste voordelen hieronder.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


1. Stralende huid

Wist je dat het drinken van citroenwater supergoed is voor je huid? Je gaat weer stralen en je huid ziet er gezonder uit. Over een paar dagen zul je je al een ander mens voelen en ga je er veel beter uit zien!

2. Bevordert de stoelgang

Water met citroen drinken werkt ook tegen constipatie. Het stimuleert de darmen en injecteert vocht in droge stoelgang.

3. Het geeft je energie!

Drink jij ’s morgens koffie om energie te krijgen? Dan zul je al snel merken dat je vervolgens weer vermoeid raakt. Dit komt doordat koffie je een zeer korte energieboost geeft. Water met citroen geeft je daarintegen wél een langdurige energieboost waar je de hele dag mee door kunt!

4. Het zorgt voor een frisse adem

Het drinken van citroenwater kan de bacteriën in de mond tegengaan en daardoor de slechte adem verminderen. Wees hier wel voorzichtig mee, want cirtoen kan het tandglazuur van je tanden laten slijten. Spoel je mond dus uitgeberied na met alleen water!

5. Je valt ervan af

Drink elke ochtend een halfuur voor het ontbijt een glas citroenwater. Dit zorgt ervoor dat jouw lichaam zichzelf voorbereidt op de nutriënten gedurende de dag.

6. Het heeft een reinigende werking

In de kruidengeneeskunde staat de citroen bekend om haar reinigende eigenschappen. Zowel het glas water als het citroensap erin bevorderen je lymfestelsel en helpen je lichaam om te hydrateren. Erg belangrijk!

7. Geef je immuunsysteem een oppepper

Omdat citroensap rijk is aan vitamine C, draagt het bij aan de verterking van je immuunsysteem en de bestrijding van griep en verkoudheden.

8. Het verbetert je humeur

De geur van citroen is goed voor je humeur en geeft je energie. Daarnaast vermindert het stress en depressiviteit. Dus, ben je geen ochtendmens, dan weet je nu wat je moet doen!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Kurkuma herstelt beschadigde leverweefsels, bevordert de algehele gezondheid van de lever.
Next Aspartaam de stille moordenaar

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Hoe je je eigen Aloë Vera Gel Te Maken

Luister naar dit artikel Zorg ervoor dat u altijd verse Aloë Vera gel gebruikt, rechtstreeks uit de bladeren van deze plant. Op deze manier kunt u er zeker van dat

middeltjes

Antigrippine drankje

Luister naar dit artikel Zoals iedereen weet heerst het om dit moment enorm met de griep virus in ons landje. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen

middeltjes

Tips om je taille slank te maken

Luister naar dit artikel Veel mensen merken dat vet zich verzamelt rond hun taille en ondanks dat zij gewicht verliezen, is dit één van de lastigste gebieden om overgewicht kwijt