Moeder overlijdt na het drinken van acht liter cola per dag

Moeder overlijdt na het drinken van acht liter cola per dag

Luister naar dit artikel

Victoria Lane dronk dagelijks acht liter cola light. Daarnaast slikte ze antidepressiva. Volgens de lijkschouwer is die combinatie haar fataal geworden. De 38-jarige Britse dronk de cola, omdat ze zo’n droge mond kreeg van de medicijnen.
Sinds ze op haar zestiende een auto-ongeluk kreeg, kampte Lane volgens haar familie met psychische problemen. Naast cola dronk ze naar verluidt ook nog regelmatig een liter wodka per dag. De lijkschouwer benadrukt echter dat ze niet aan alcoholmisbruik is overleden, maar door de gevaarlijke combinatie van het antidepressivum fluoxetine en grote hoeveelheden cafeïne.
Haar zoon Reece was degene die haar vond. Op een avond in april trof hij zijn moeder slapend in bed aan. De volgende ochtend zag hij dat ze nog in precies dezelfde houding lag en kreeg hij haar niet wakker. Hij belde het alarmnummer, maar alle hulp kwam te laat. ”Als mijn moeder zwaar aan het drinken was, werkte ze met gemak vier flessen Pepsi Max van twee liter weg en een liter wodka,” verklaart hij.
De moeder van Lane legt uit: ”Een bijwerking van de medicijnen was dat ze er een droge mond van kreeg en ze dronk dan graag Pepsi Max. Ik vroeg haar nog of ze zo niet te veel cafeïne binnen kreeg, maar zelf zei ze dat het geen probleem was.”
Bron


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous 5 redenen waarom je niet kan slapen
Next Thee voor het reinigen van parasieten en toxines: Een behandeling voor meer dan 50 Kwalen

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Chili: eerste geval van besmetting met zikavirus via seksueel contact

Luister naar dit artikel In Chili heeft de overheid gisteren het eerste geval van een besmetting met het zikavirus door seksueel contact bekendgemaakt. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of

Onderzoek

Nieuw onderzoek wijst op een verband tussen het AstraZeneca-vaccin en bloedstolsels

Luister naar dit artikel Onderzoekers van het academisch ziekenhuis Greifswald in Noord-Duitsland zeiden vrijdag dat ze hebben ontdekt hoe het AstraZeneca COVID-vaccin bloedstolsels kan veroorzaken die kunnen leiden tot zeldzame

Overig

Ons gezin at een jaar lang geen suiker en dit is het resultaat

Luister naar dit artikel Ooit was ik gezond, althans dat dacht ik. Ik had niet genoeg energie om de dag door te komen, maar met alle reclames op tv over