6 sappen en smoothies om gifstoffen te elimineren

6 sappen en smoothies om gifstoffen te elimineren

Luister naar dit artikel

Een slecht dieet en een zittende levensstijl zorgen ervoor dat grote hoeveelheden gifstoffen ophopen in je lichaam en die kunnen na een tijdje je gezondheid ernstig beïnvloeden. Deze soorten stoffen worden vaak opgeslagen in de hoofdorganen en zorgen voor een verslechtering van de cellen, wat steeds erger kan worden.
We worden allemaal blootgesteld aan een ophoping van gifstoffen in ons lichaam en nog meer als je niet een gezonde levensstijl hebt. Daarom raden experts aan om per jaar in ieder geval twee keer je lichaam te reinigen met behulp van een zuiverend dieet en verschillende gewoontes, die de metabolisatie activeren en de eliminatie van al het afval dat je lichaam niet nodig heeft op gang brengt.
Om te helpen bij dit reinigingsproces, zullen we de beste zuiverende sappen en smoothies om gifstoffen natuurlijk te elimineren aanbevelen. Deze activeren je verdedigingssysteem ook, wat je lichaam nog meer helpt.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Perziksmoothie

Deze smoothie heeft een erg heerlijke smaak en hydraterende, ontsmettende en antioxidante eigenschappen. Het bevordert de eliminatie van gifstoffen, bevordert de bloedsomloop en helpt om colon-, prostaat- en longkanker te voorkomen.
Ingrediënten:

 • 2 perziken
 • 1 kopje magere melk
 • 1/2 theelepel vanille
 • 6 amandelen
 • 1 theelepel bijenhoning

Dit moet je doen:
Schil en splijt de perziken en meng ze vervolgens in de blender met de andere ingrediënten. Meng het goed en drink het bij voorkeur op een lege maag.

Ananassmoothie

ananas-enzymen1
Ananas is bekend om de zuiverende, antioxidante, hydraterende en metabolisatie-regulerende eigenschappen. Deze heerlijke smoothie is uitstekend voor het elimineren van gifstoffen, want naast ananas bevat het andere ingrediënten die het lichaam reinigen, de metabolisatie bevorderen, de eliminatie van gifstoffen op gang brengen en je ook helpen om gewicht te verliezen.
Ingrediënten:

 • Een schijfje ananas
 • Selderijstelen
 • Grapefruit
 • 1/2 peer
 • 1 eetlepel bijenhoning

Dit moet je doen:
Was het fruit en de groenten goed voordat je ze mengt. Pers het sap uit de grapefruit en meng dit met de rest van de ingrediënten in een blender. Zodra de smoothie klaar is, kan je er elk moment van de dag van genieten.

Selderijsap

Deze sap heeft misschien niet dezelfde heerlijke smaak als de smoothies hierboven,maar selderij bevat zuiverende en ontgiftende eigenschappen, die helpen om gifstoffen effectief en snel te elimineren.
Ingrediënten:

 • 3 selderijstelen
 • 1 eetlepel honing
 • 1 glas water

Dit moet je doen:
Doe alle ingrediënten in een blender, meng het goed, giet het af, serveer en drink het een week lang, elke dag.

Sinaasappel- en appelsapsinaasappelsap

Dit sap bevordert de eliminatie van gifstoffen en helpt de verdediging van je lichaam aan te sterken, vanwege de vezels en vitamine C die het bevat.
Ingrediënten:

 • 4 sinaasappels
 • 2 appels
 • 1/2 liter water

Dit moet je doen:
Pers het sap uit de sinaasappels en meng het in een blender met de ongeschilde appels en halve liter water. Drink een week lang elke dag een glas van dit sap.

Appel-en-framboossmoothie

Naast dat het erg krachtig is in het elimineren van gifstoffen, bevordert deze smoothie ook de spijsvertering, bestrijd het vasthouding van vocht en reguleert het de metabolisatie. Vanwege de eigenschappen is het aanbevolen voor het ontgiften van het lichaam en het bestrijden van obesitas en reumatische ziektes.
Ingrediënten:

 • 2 grote appels
 • 1/2 kopje frambozen
 • 1 glas water

Dit moet je doen:
Was de appels goed en schil ze. Doe de frambozen in een blender en voeg de appels en het glas water toe. Meng het een paar minuten goed en drink dit sap drie keer per week.

Snijbietsmoothie

snijbietGroene smoothies hebben vaak niet zo’n geweldige smaak als de rest, maar de eigenschappen die ze bezitten zijn over het algemeen beter en effectiever. Deze smoothie combineert een aantal groenten met erg essentiële vitaminen en mineralen voor het lichaam, die naast het elimineren van gifstoffen, ook de verdediging versterken en een hoop ziektes voorkomen.
Ingrediënten:

 • 1 handvol snijbiet
 • 1 handvol peterselie
 • 2 bananen
 • De sap van een halve citroen
 • 2 kopjes water

Dit moet je doen:
Doe alle ingrediënten in een blender en meng het een aantal minuten totdat je de juiste textuur krijgt. We raden aan deze smoothie vers te drinken om het meeste uit de voedingsstoffen te halen. Drink het een week om je lichaam te reinigen.
We hopen dat je van deze zes sappen en smoothies om gifstoffen natuurlijk te elimineren geniet en begint met een gezonder leven!
Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Soa-thuistests onbetrouwbaar
Next Australisch bedrijf brengt eerste cannabismedicijn op de markt: hier kun je het voor gebruiken

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Hier is de reden waarom u nooit rijstwater weg moet gooien

Luister naar dit artikel Als het gaat om zelfgemaakte remedies en recepten voor de gezondheid zijn de Chinese mensen absoluut de beste. Het lijkt volstrekt belachelijk maar het water waarin

middeltjes

2000 Jaar Oud Recept Voor Natuurlijke Huid Lotion

Luister naar dit artikel Om er jong en gezond uit te zien, heeft onze huid het nodig om goed te worden behandeld. Voor dat doel gebruiken we vooral dure lotions

middeltjes

Wow, ik had al jaren tovenhazelaar in mijn kast staan, maar ik wist niet dat het dit kon doen!

Luister naar dit artikel Sommige flesjes in mijn medicijnkast zijn al een paar generaties in mijn familie. Zo zijn er een paar producten die mijn moeder me altijd gaf. Onmisbaar