Ze mixte citroensap met Baking Soda – Wanneer u ziet waarom, zult u zeker hetzelfde doen! (VIDEO)

Ze mixte citroensap met Baking Soda – Wanneer u ziet waarom, zult u zeker hetzelfde doen! (VIDEO)

Luister naar dit artikel

Slechts twee minuten tot perfectie. In ons dagelijks leven zijn er veel ingrediënten die ervoor zorgen dat onze tanden geelachtig zijn. Van tijd tot tijd heb je iets nodig om ze witter te maken als je die glanzende glimlach wilt behouden. Deze populaire YouTuber zal u een eenvoudige truc leren die u zal helpen uw tanden witter te maken in slechts 2 minuten!
Alles wat je nodig hebt is een citroen en wat natriumbicarbonaat(Ook bekend als Baking soda of zuiveringszout). Knijp het citroensap uit de citroen en meng het met natriumbicarbonaat en breng dit mengsel aan op uw tanden. Het is belangrijk te vermelden dat u moet dit mengsel langer niet dan 2 minuten moet gebruiken aangezien het anders beschadiging van de tanden kan veroorzaken.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Deze vrucht heeft meer calcium dan melk van de koe En het stimuleert ook de hersenfuncties!
Next Dit gebeurt er met je lichaam als je gestrest bent

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Deze voedingsstoffen helpen om microkankers in je lijf op te ruimen

Luister naar dit artikel Kunnen we kanker bestrijden met eten? Volgens de Amerikaanse onderzoeker William Li wel. Hij Li doet met zijn Angiogenesis Foundation onderzoek naar het effect van voeding

Natuurlijk

Hoe u uw slagaders kunt reinigen met één eenvoudige vrucht

Luister naar dit artikel De toekomst van preventie en behandeling van hart- en vaatziekten zal niet in je medicijnkastje liggen, maar in je keukenkastje of in je achtertuin die aan

middeltjes

Tibetaanse monnikenrecept voor gezonde sterke en witte tanden

Luister naar dit artikel Het is een populair gegeven dat Tibetaanse monniken zeer gezonde tanden hebben tot op hoge leeftijd. Blijkt dat er in de berggebieden waar ze wonen geen