Warm water kan tal van ziekten behandelen

Warm water kan tal van ziekten behandelen

Luister naar dit artikel

Japanners hebben de gewoonte om water te drinken direct na het ontwaken in de ochtend. En de wetenschap keurt deze techniek goed. Deze waterbehandeling is een zeer efficiënte methode voor het behandelen van vele ziekten zoals:
Hoofdpijn, snelle hartslag, nier pijn, overgewicht, tuberculose, diabetes, constipatie, ziekten aan het oor, neus en keel, gastritis, bronchitis, aambeien, astma, diarree, oogproblemen, epilepsie.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Wijze van behandeling

– Drink 4 glazen (150 ml) lauw water in de ochtend direct na je wakker wordt.
– Was uw tanden en wacht 45 minuten voor u iets eet of drinkt. Na die 45 minuten zijn verstreken kunt u gaan ontbjten.
– Als u klaar bent met uw ontbijt, gebruik niets in de komende 2 uur.
– Degenen die 4 glazen water niet kunnen consumeren moeten beginnen met zo veel als ze wel kunnen consumeren. Naarmate de dagen voorbij gaan, probeer om meer en meer water te gebruiken tot u de benodigde dosering, van 4 glazen water weet te bereiken.
– De werkwijze is zeer efficiënt. Het zal zieke mensen genezen en gezonde mensen zullen nog gezonder geworden.

Tijd om de volgende ziekten te genezen:

1. Hypertensie – 30 dagen
2. Constipatie – 10 dagen
3. Gastritis – 10 dagen
4. Diabetes – 30 dagen
5. Kanker – 180 dagen
6. Artritis – Pas deze methode toe voor 3 dagen tijdens de eerste week. De tweede week moet u deze methode elke dag toepassen.
Deze water methode kent geen bijwerkingen behalve frequent urineren.
Het zou geweldig zijn als u deze methode op een dagelijkse basis te toepast voor het leven, niet alleen als u ziek bent. Het is goed om te vermelden dat in plaats van het drinken van koud water tijdens de maaltijden, je lauw water moet drinken. Koude drank na een maaltijd zal de vetten verharden de die u hebt verbruikt. Wanneer vast vet in contact met maagzuur komt, zullen de darmen vetten veel sneller absorberen dan vast voedsel. Dit leidt tot veel ziekten, waaronder kanker. Daarom is het beter om een warm drankje of warm water te drinken na een maaltijd.
Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Magnetrons gooi ze weg en snel!
Next De gezondheidsvoordelen van brandnetel voor huismiddeltjes die zo ongeveer alles behandelen

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Psychisch

10 natuurlijke antidepressiva!

Luister naar dit artikel 10 anti depressiva uit de natuur! Wat doe je als je je depressief voelt? We willen allemaal gelukkiger zijn, maar in onze hedendaagse samenleving lijken depressies

Onderzoek

‘Flavonoïden uit groenten en fruit helpen gezond gewicht’

Luister naar dit artikel Flavonoïden uit groente en fruit helpen mee aan het behoud van een gezond gewicht. Dat menen Britse en Amerikaanse onderzoekers te hebben vastgesteld. Onderzoekers van de

Natuurlijk

De gezondheidsverbeterende voordelen van ghee

Luister naar dit artikel Veel van mijn patiënten groeiden op met het idee dat boter een ‘slechte’ voedselkeuze was. Dus zijn ze vaak blij verrast om meer te weten te