De beste pijnstiller en puur natuur! (UPDATE!!!)

De beste pijnstiller en puur natuur! (UPDATE!!!)

Luister naar dit artikel

Een tijdje geleden plaatste ik een artikel over een middel wat bij ons thuis zo’n beetje alle pijnstillers heeft vervangen. Het betrof een thee gemaakt van Gemberwortel, Kurkuma, Kardemom, zwarte thee en Kaneel.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Hierover heb ik ontzettend veel positieve berichten mogen ontvangen van mensen die het zijn gaan gebruiken en daar heel tevreden over zijn, en me vertelden wat ik al lang wist, namelijk dat het super werkt en onmiddellijk!

Toch was ik nog niet helemaal tevreden over het geheel en ook kreeg ik wat vragen over of de klaargemaakte thee houdbaar was en zo ja hoe lang? Het klaar maken was nogal een gedoe, je moest de gember wortel hakken(Twee cm per twee kopjes), de kurkuma toevoegen, de kardemom, kaneel en dan het geheel verwarmen om het vervolgens door een zeefje te halen en dan nog honing en (amandel) melk toevoegen voor de smaak. Een heel gedoe dus iedere keer als je een of twee kopjes thee wilde drinken. Meer klaarmaken gaat uiteraard wel maar als je het wegzet wordt het wel steeds minder krachtig, dus het middel was perfect, de uitvoering had werk nodig.

Daarom heb ik een lading theezakjes besteld en ben deze vervolgens gaan vullen, door 1 cm gemberwortel in kleine stukjes te hakken, een halve theelepel kardemom, een theelepel kurkuma en een klein theelepeltje zwarte thee erin te stoppen met een mespuntje zwarte peper om de opname van kurkuma te vergroten. Vervolgens pleur ik een liter water in de waterkoker, en giet naar wens een kopje thee en in tegenstelling tot thee vooraf klaarmaken zijn de zakjes gevuld met de droge kruiden wel lang houdbaar zonder aan kracht in te boeten.

Dit is mijns inziens de perfecte oplossing voor bovenstaande en iedereen kan het doen. Voor de luie en/of drukke mens zal ik eens kijken of ik de thee ook in pakjes in de toekomstige webshop kan gaan aanbieden, maar zoals ik hierboven beschreef kan iedereen dit ook zelf doen.

Ik zou zeggen doe er uw voordeel mee 🙂

P.S. Voor wie het originele artikel zoekt, die vindt u hier  pijnDeel het voor iedereen die pijn lijdt!!!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous “E-sigaret is veel ongezonder dan je denkt”
Next Magnetrons gooi ze weg en snel!

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

DIY Honing patch om hoest te genezen en slijm uit de longen te elimineren

Luister naar dit artikel Honing is een echt superfood, dat al duizenden jaren als een traditionele natuurlijke remedie wordt gebruikt. Het is gebruikt voor de behandeling van wonden, brandwonden, maagzweren,

middeltjes

10 voedingsmiddelen die de slagaderen schoonmaken

Luister naar dit artikel De aandoening waarbij de slagaderen steeds meer worden afgesloten staat bekend als atherosclerose en is over de hele wereld de voornaamste doodsoorzaak. Het aantal mensen dat

middeltjes

Hoe broccolisap het lichaam helpt ontgiften

Luister naar dit artikel De lucht in China is ernstig vervuild. Zelfs mensen die buiten de grote steden wonen hebben er last van. Wetenschappers van de Johns Hopkins Bloomberg School