DIY Honing patch om hoest te genezen en slijm uit de longen te elimineren

DIY Honing patch om hoest te genezen en slijm uit de longen te elimineren

Luister naar dit artikel

Honing is een echt superfood, dat al duizenden jaren als een traditionele natuurlijke remedie wordt gebruikt. Het is gebruikt voor de behandeling van wonden, brandwonden, maagzweren, maagongemakken, evenals hoest en een zere keel.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De richtlijnen van het National Institute for Health en Care Excellence (NICE) en Public Health England (PHE) suggereren het gebruik van honing in de eerste plaats voor hoest en zijn ontwikkeld na het bekijken van het beste beschikbare wetenschappelijke bewijs.

Het bewijsmateriaal toonde aan dat honing effectief de symptomen van acute hoest als gevolg van bovenste luchtweginfecties verlicht en de frequentie van hoest en ernst van deze symptomen vermindert.

De richtlijn is van toepassing op volwassenen en kinderen vanaf 5 jaar, omdat honing niet veilig is voor kinderen jonger dan 1 jaar.

De volgende natuurlijke remedie zal u helpen congestie en hoesten te behandelen:

DIY Honing patch

Je hebt nodig:

Organische zuivere honing
Biologische kokosolie, zacht gesmolten
Kokosmeel
Gaas, servet, papieren handdoek of zakdoek
Zelfklevende medische tape
kaasdoek

instructies:

Maak een pasta door honing en kokosmeel te mengen en zorg ervoor dat het niet meer plakkerig is. Voeg vervolgens de kokosolie toe, voeg meer meel toe als dat nodig is, en spreid dan de pasta uit op het gekozen materiaal – servet, gaas, enz. Verpak het vervolgens in een kaasdoek en plaats het op de borst. Zet vast met de medische tape en doe je shirt of pyjama aan.

Breng het een paar uur voor het slapengaan aan bij kinderen en haal het eraf voordat u naar bed gaat. Breng ook een kleine hoeveelheid van de pasta op de arm van het kind aan en kijk of het allergische reacties veroorzaakt voordat u de wrap aanbrengt.

Volwassenen kunnen de wraps een nacht laten zitten. Merk op dat honing een verwarmend effect heeft, dus zweten is een typisch symptoom van deze wikkels. U zult verlichting ervaren, zelfs na de eerste behandeling.

Bronnen:

www.davidwolfe.com
www.nhs.uk

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Heb je jicht? ACV is mogelijk de behandeling waar u naar op zoek bent
Next Studie: het consumeren van dit soort drank verkort je leven

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Zuiveringszout is een geweldig product. DIT kun je er allemaal mee doen!

Luister naar dit artikel Zuiveringszout of maagzout werd vroeger veel gebruikt als hét middel om je maag te zuiveren. Je vindt het bij de drogist, de apotheker en bij de

middeltjes

Hoe Tonsillitis en keelpijn te genezen in slechts 4 uur!

Luister naar dit artikel Als u tot diegenen behoort die worstelen met een zere keel, de amandelen of met een amandelontsteking, hebben we goed nieuws. Steun Health Bytes: alleen via uw

middeltjes

Zelfgemaakte remedie die het zicht verbetert enintra-oculaire druk verlaagt

Luister naar dit artikel Vladimir Petrovitsj Filatov is een Russische arts, chirurg en oogarts. Hij behandeld zijn patiënten met deze medische behandeling, het recept van dit alternatieve geneesmiddel was in