Hoogleraar VUmc hield belangen stil bij baarmoederhalskankeronderzoek

Hoogleraar VUmc hield belangen stil bij baarmoederhalskankeronderzoek

Luister naar dit artikel

We hebben het in andere artikelen al gehad over het HPV vaccin en de twijfelachtige rol die veel onderzoekers daarin spelen Blijkt dat zelfs op het nivo van emeritus hoogleraar (VUmc) geld voor alles gaat. De beste man (klinisch patholoog Chris Meijer) is schijnbaar de drijvende kracht is achter het nieuwe bevolkingsonderzoek naar baarmoederhalskanker maar heeft zijn zakelijke belangen niet gemeld. Ook in zijn wetenschappelijke publicaties vermeldde hij niet al zijn belangen!
Vanaf april 2016 wordt getest of vrouwen het virus bij zich dragen dat baarmoederhalskanker veroorzaakt. Vrouwen die liever niet voor een uitstrijkje naar de dokter…
Bron


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Dodental MERS-epidemie in Zuid-Korea stijgt naar 14
Next VIDEO: Ze zitten op onze bespoten groenten, ze zijn risicovol en de overheid doet er niets tegen

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Studie vindt orgaanontvangers die transplantatie afstoten na het krijgen van COVID Prik

Luister naar dit artikel Een nieuwe studie heeft aangetoond dat orgaanontvangers transplantaties afstoten nadat ze de COVID-prik hebben gekregen. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we

Vaccinaties

Experts waarschuwen: Nieuw vaccin kan juist leiden tot meer ernstige ziektegevallen

Luister naar dit artikel Het Franse farmaceutische bedrijf Sanofi Pasteur heeft het eerste vaccin tegen knokkelkoorts ontwikkeld. Aan het medicijn Dengvaxia is maar liefst 20 jaar gewerkt. Steun Health Bytes: alleen

Vaccinaties

Pfizer test nu openlijk giftige vaccins op zwangere vrouwen – het kan ze gewoon niet meer schelen

Luister naar dit artikel De vaccinindustrie heeft een punt bereikt waarop ze niet langer twijfels heeft over het testen van nieuwe vaccins op gezonde, zwangere vrouwen – en het aan