Studie vindt orgaanontvangers die transplantatie afstoten na het krijgen van COVID Prik

Studie vindt orgaanontvangers die transplantatie afstoten na het krijgen van COVID Prik

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Een nieuwe studie heeft aangetoond dat orgaanontvangers transplantaties afstoten nadat ze de COVID-prik hebben gekregen.

De experimentele prik kan de oorzaak zijn van de afstoting van hun nieuwe orgaan door sommige ontvangers van een transplantatie, meldt WISH-TV.

Greatgameindia.com meldt: Acute cornea-allotransplantaten worden afgestoten door gevaccineerde patiënten die de behandeling hebben ondergaan, volgens een recente studie die werd gepubliceerd in het Journal of Clinical Medicine. Volgens onderzoekers kan de oorzaak van het probleem een ​​systemische ontstekingsreactie zijn die wordt veroorzaakt door de injectie na de prik.

Het hoornvlies is de buitenste laag van het oog van een persoon. Hoornvliestransplantaten worden gebruikt om een ​​beschadigd hoornvlies te herstellen. De operatie wordt algemeen beschouwd als een van de meest succesvolle orgaantransplantatieprocedures, met minimale afstotingspercentages. Het verbetert het uiterlijk van het beschadigde hoornvlies, herstelt het gezichtsvermogen en vermindert oogpijn.

Gegevens uit 23 onderzoeken zijn verzameld door Japanse onderzoekers. In totaal werden 23 ogen geëvalueerd van 21 patiënten die een corneatransplantaatoperatie hadden ondergaan. Transplantaatafstoting ontwikkelde zich ergens van één dag tot zes weken na vaccinatie bij alle patiënten, zelfs bij enkele die de operatie twintig jaar eerder hadden ondergaan.

“Naarmate het virus zich blijft verspreiden, worden aanvullende booster COVID-19-vaccins verwacht”, schreven de auteurs van de studie in de krant. “Daarom kan een goede follow-up van ontvangers van een cornea-transplantaat en interventies om afstoting van de cornea-allograft te voorkomen nadat ze de COVID-19 hebben ontvangen, van cruciaal belang zijn.”

Bloedstolsels, hartontsteking en het Guillain-Barre-syndroom zijn voorbeelden van de nieuwe risico’s die gepaard gaan met de immunisatie.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Het nieuwe edict van Biden zal "voorspelbaar biologie programmeren" en "schakelingen voor cellen schrijven"
Next NEJM-studie bevestigt dat covid-prikken de natuurlijke immuniteit vernietigen

About author

redactie
redactie 4507 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Een lang en gezond leven dankzij walvisgenen?

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

‘Puur sap’: een goede manier om de dagelijkse portie groente en fruit te ‘drinken’

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Pinda-allergie: beter voorkomen dan genezen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat