Cannabis genas mijn terminale fase IV longkanker!

Cannabis genas mijn terminale fase IV longkanker!

Luister naar dit artikel

Een nieuwe Britse medische studie die recent uitkwam heeft eerdere bevindingen dat cannabis kanker geneest bevestigd. Deze overlevende heeft haar toevlucht genomen tot YouTube om haar verbazingwekkende verhaal te vertellen van hoe de super-plant haar leven redde, nadat ze werd gediagnosticeerd met fase 4 longkanker en nog  tussen de zes tot negen maanden te leven had.
De dokters vertelden haar dat ze niets konden doen om haar leven te redden, en hoewel chemotherapie een optie was om haar een extra paar maanden te geven, zeiden ze dat het nooit haar tumoren zou kunne krimpen. Haar familie deed hun eigen onderzoek en leerde over cannabis. Wat er daarna gebeurde is inspirerend en geeft hoop voor ons allemaal. Kort nadat ze haar hadden verteld dat ze zou sterven, verdwenen  haar tumoren. Deze dappere, gelukkige vrouw zegt dat ze nu een  bovengemiddelde longfunctie heeft en zich geweldig voelt.
Wow, is alles wat we hierop kunnen zeggen. Eén op de drie mensen krijgt kanker in onze levens. Deel deze informatie en laat de mensen weten dat er hoop is!


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Hoe uw Koffie te veranderen in Superfood!
Next Hoe geneeskrachtig honingwater te maken

About author

redactie
redactie 4559 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Het is tijd om Big Pharma massaal de rug toe te keren, want deze eeuwenoude volksmiddeltjes lossen allerlei kwalen op

Luister naar dit artikel Wijsheid van honderden jaren geleden in oude Armeense boeken blijkt een onverwachte bron van kennis die vandaag de dag gebruikt kan worden. Steun Health Bytes: alleen via

Overig

Hoe de maffia tomaten vergiftigd

Luister naar dit artikel De meeste Italiaanse tomaten en broccoli die worden gekweekt voor de Nederlandse markt (ook tomaten in blik) komen uit Campanië, de streek rond Napels. Maar de groenten

Overig

Sporten in de winter: onderkoeling dreigt (hypothermie & winterkoude)

Luister naar dit artikel 1. Sporten in de winter: onderkoeling dreigt Sporten tijdens de winter roept niet voor iedereen altijd even aangename herinneringen op. Wind, sneeuw, vriestemperaturen kunnen de pret