Huismiddeltje voor verjonging van de botten en om van pijn af te komen

Huismiddeltje voor verjonging van de botten en om van pijn af te komen

Luister naar dit artikel

Dit middel helpt bij de behandeling van artritis, osteoartritis, rugpijn en alles dat is gekoppeld aan de pols, botten en spieren. Wanneer de moderne geneeskunde niet helpt, is het beste alternatief om oude geneeskunde te gebruiken.
Als je oma zou vragen wat te doen aan een slechte pols, zou ze je een recept voor een “magische” mix geven.
Ze zeggen dat deze drug de botten verjongt de botten voor 20 jaar! Dus, als je een zwaar gevoel in de benen hebt, of pijn in de pols, of als je strijd tegen rugpijn of de gevolgen van een oude blessure, heeft u geen dure gels nodig, het is genoeg om een paar eenvoudige ingrediënten in huis te hebben.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


ingrediënten:

-300 ml / 10 ml alcohol (70%)
-100 ml / 3.38 oz Povidon-jodium
-10 Tabletten Aspirine 300 mg (aspirine is al op de markt sinds 1899!)
U kunt ze kopen in een apotheek. Povidon-jodium is een breed spectrum antiseptisch middel voor topische toepassing in de behandeling en preventie van infecties in wonden.

Voorbereiding:

Meng de alcohol met jodium en voeg de geplette tabletten aspirine toe. Goed schudden en dan 21 dagen in een donkere plaats voor laten staan. Gebruik het daarna regelmatig om direct de pijnlijke plek te masseren.
Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Elke vinger is gebonden aan twee organen: Deze Japanse methode zal de genezing helpen in een paar minuten
Next Waarschuwing voor diabetesmedicijn

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Top natuurlijke remedies voor nierstenen

Luister naar dit artikel Nierstenen zijn een bekende aandoening waarbij zich kristallen vormen in de nieren en die ongeveer 12% van de wereldbevolking treft. [i] Ze hebben mensen getroffen sinds

middeltjes

Zout, peper en citroen kunnen deze 9 problemen beter oplossen dan welk medicijn dan ook

Luister naar dit artikel Peper, zout en citroen kunnen niet alleen dienen als dingen die je in een salade doet. Ze kunnen ook als medicijn worden gebruikt. Steun Health Bytes: alleen

middeltjes

Thee voor het reinigen van parasieten en toxines: Een behandeling voor meer dan 50 Kwalen

Luister naar dit artikel Mensen zijn op de proppen gekomen met een recept voor een helende pittige drank voor vele kwaaltjes, om het lichaam van gifstoffen te reinigen. Deze drank