Dit is wat er echt gebeurt met je lichaam als je in de Praktijk "Intermitterend Vasten" toepast…

Dit is wat er echt gebeurt met je lichaam als je in de Praktijk "Intermitterend Vasten" toepast…

Luister naar dit artikel

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is intermitterend vasten geen extreme of gevaarlijke vorm van “een dieet.” Het is eigenlijk een heel gezonde praktijk die een breed scala aan voordelen voor de gezondheid met zich meebrengt. Wat voor voordelen voor de gezondheid? Risicovermindering van alles wat wordt geassocieerd met obesitas, het omkeren van diabetes, het kan eventueel assisteren bij het doden van kanker en meer.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Wat Is Intermitterend Vasten?

Intermitterend vasten gaat over timing van uw maaltijden en te zorgen voor regelmatige periodes van vasten. Aanbevelingen voor de toewijzing van de tijd in uw hele dag om te gaan zonder voedsel variëren van ongeveer 12 tot 16 uur. Dit zou bijvoorbeeld betekenen alleen eten tussen 11:00 en 07:00, en dat dagelijks doen. Er zijn ook andere manieren om dit te doen die we later in het artikel zullen bespreken.
Dit betekent niet toegeven aan vreetbuien, en grote hoeveelheden junk food in uw systeem opnemen tijdens de toegewezen tijden om te eten. Dat zou zeer contra productief en zeer ongezond zijn. In feite kan de hele praktijk van het vasten verloren gaan met hoe u het vasten verbreekt. Net zo belangrijk in het hele proces van het vasten is wat u eet en hoe u eet tijdens de toegewezen tijd voor u om dit te doen, maar ook wat u eet voor en na het vasten.
Bijvoorbeeld onderzoek gepubliceerd in 2010 heeft aangegeven dat intermitterend vasten met compenserend overeten overlevingskansen niet verbeterde noch vertraagde het prostaat tumorgroei. (bron) wezen met “schrans partijen” op niet-vasten dagen, gaan de gezondheidsvoordelen van vasten verloren.

Nieuw Onderzoek Naar intermitterend vasten en hoe dat te doen

Enkele van de meest recente onderzoeken naar dit fenomeen werd uitgevoerd door Dr. Mark P. Mattson, hoofd van het Laboratorium voor Neurowetenschappen aan het National Institute on Aging. Hij is tevens hoogleraar Neurowetenschappen aan de John Hopkins University. De onderzoekers, onder wie ook de BBC’s Michael Mosley, beoordeelden eerdere studies over intermitterend vasten en concludeerden dat deze manier van eten gezonder is dan het eten van drie maaltijden per dag of meer. Hun werk werd gepubliceerd, en is vele malen gepubliceerd in het verleden. Sommige van deze studies worden later in het artikel gekoppeld.
Een aanbevolen manier om het te doen, zoals ook de BBC’s Michael Mosley het deed om zijn diabetes, hoge cholesterol en andere problemen die werden geassocieerd met zijn overgewicht te keren is wat bekend staat als het; Op de 5:2 Dieet.”, breng je hoeveelheid eten terug tot een vierde van uw normale dagelijkse calorieën op vastendagen (ongeveer 600 calorieën voor mannen en 500 vrouwen), samen met veel water en thee. Op de andere vijf dagen van de week, kunt u normaal eten.
vastenschema
https://www.youtube.com/watch?v=Uh0LclDcE1Y
Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Zo bestrijd je kanker het best
Next Sterfte aan kanker verdubbelt door landbouwchemicaliën en genetisch gemodificeerde gewassen

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Deze simpele testjes kunnen je leven redden

Luister naar dit artikel Deze simpele testjes kun je thuis doen en duren niet langer dan een minuut: Check je ogen – Open Excell en kijk met één oog 30 seconden

Overig

Wat heeft chemotherapie te maken met een giftig gas uit de Eerste Wereldoorlog?

Luister naar dit artikel Onlangs kwam de holistische arts Nicholas Gonzalez onverwachts te overlijden. In onderstaande video, die nooit eerder is vertoond, legt hij uit waarom een holistische benadering veel

Overig

Welke kleur heeft jouw ontlasting? DIT zegt de kleur van je ontlasting over je gezondheid!

Luister naar dit artikel Een gezonde ontlasting heeft een lichtbruine kleur, een beetje pindakaasachtig. Maar soms heeft de poep een afwijkende kleur. Dit kan door de voeding komen, of te