Overheidsadviseurs over voeding/obesitas worden betaald door suikerindustrie

Overheidsadviseurs over voeding/obesitas worden betaald door suikerindustrie

Luister naar dit artikel

In Groot-Brittannië is ophef ontstaan omdat de suikerindustrie nauwe banden onderhoudt met wetenschappers die de overheid adviseren over obesitas. Er wordt gezegd dat de wetenschappers zo sterk worden beïnvloed door de industrie dat ‘Dracula nu de baas is van de bloedbank’.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


In het British Medical Journal valt te lezen dat professor Susan Jebb, die de regering adviseert over obesitas, meer dan 1,3 miljoen pond van de industrie heeft gekregen. Het geld komt onder meer van Coca-Cola, Unilever en Cereal Partners.
Leden van de Britse Wetenschappelijke Adviescommissie voor Voeding worden betaald door PepsiCo, Mars en Nestlé. Van de 40 wetenschappers die tussen 2001 en 2012 betrokken waren bij deze overheidscommissie, hadden er slecht 13 geen banden met de suikerindustrie.
Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Halfklimmende heester bestrijdt alvleesklierkanker
Next GMO-soja vergiftigt nieren, lever en nog veel meer

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Groene thee en wortels kunnen dementie omkeren, en het geheugen herstellen

Luister naar dit artikel Een nieuwe studie gepubliceerd in het Journal of Biological Chemistry suggereert dat wortelen en groene thee verbindingen bevatten die de symptomen van de ziekte van Alzheimer

Natuurlijk

Hoe een man terminale kanker op een natuurlijke manier versloeg

Luister naar dit artikel Vandaag zul je horen van een man waarvan velen zouden zeggen: “Hij had het allemaal.” Hij was een zeer succesvolle zakenman, had een mooie vrouw en dochter,

Nieuws

STUDIE TOONT DAT HET GEBRUIK VAN DESINFECTIEMIDDELEN HET RISICO OP FATALE LONGZIEKTE VERHOOGT

Luister naar dit artikel Onderzoekers van de Harvard University en het Franse Nationale Instituut voor Gezondheid en Medisch Onderzoek hebben ontdekt dat regelmatig gebruik van bleekmiddel en andere ontsmettingsmiddelen uw