Drie-jarig meisje overlijdt na griepprik

Drie-jarig meisje overlijdt na griepprik

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Media negeert dodelijke bijwerking griepvaccin

Alweer voert het ‘medisch industrieel complex’ de schrik voor griep op naar nieuwe hoogten. Helaas doen ouders, ouderen en degenen die degevaren van een griepprik negeren of ontkennen, de mouwen opstropen om deze giftige cocktail in het lichaam van hun kinderen te laten injecteren. Ieder jaar weer moeten we melden dat mensen zijn gestorven of ernstig verzwakt aan de gevolgen van een griepvaccin.
Laat het maar aan de mainstream media over om dekking te geven voor de ‘eugenetica-maffia’ door geen voor de hand liggende moeilijke vragen te stellen over de bijwerkingen van zo’n, in potentie, dodelijke injectie.
 
https://www.youtube.com/watch?v=F5WWtqR9v4s


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous EÉRST VOEDING, DAN PAS MEDICIJNEN!
Next Ultra giftig kwik in maïs siroop (fructose)

About author

redactie
redactie 4499 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Veroorzaken gevaccineerde mensen gevaar voor de niet gevaccineerden?

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

COVID-19-onderzoek uit Israël vindt dat de Zuid-Afrikaanse variant in staat is om het Pfizer-vaccin te ‘doorbreken’

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Veelgebruikt vaccin gelinkt aan miskramen. Deze nieuwe studie bezorgt de wetenschap heel wat hoofdbrekens

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat