Drie-jarig meisje overlijdt na griepprik

Drie-jarig meisje overlijdt na griepprik

Luister naar dit artikel

Media negeert dodelijke bijwerking griepvaccin

Alweer voert het ‘medisch industrieel complex’ de schrik voor griep op naar nieuwe hoogten. Helaas doen ouders, ouderen en degenen die degevaren van een griepprik negeren of ontkennen, de mouwen opstropen om deze giftige cocktail in het lichaam van hun kinderen te laten injecteren. Ieder jaar weer moeten we melden dat mensen zijn gestorven of ernstig verzwakt aan de gevolgen van een griepvaccin.
Laat het maar aan de mainstream media over om dekking te geven voor de ‘eugenetica-maffia’ door geen voor de hand liggende moeilijke vragen te stellen over de bijwerkingen van zo’n, in potentie, dodelijke injectie.
 
https://www.youtube.com/watch?v=F5WWtqR9v4s


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous EÉRST VOEDING, DAN PAS MEDICIJNEN!
Next Ultra giftig kwik in maïs siroop (fructose)

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Een onderzoek uit 2020 onthulde: niet-gevaccineerde kinderen zijn gezonder dan gevaccineerde kinderen

Luister naar dit artikel In mei van dit jaar heeft het Children’s Medical Safety Research Institute (CMSRI), een “medisch en wetenschappelijk samenwerkingsverband opgericht om onderzoeksfinanciering te verstrekken voor onafhankelijke studies

Vaccinaties

Chili leert op de harde manier dat Chinese COVID-19-vaccins niet veel bescherming bieden

Luister naar dit artikel Wetenschappers in Chili waarschuwen dat het COVID-19-vaccin, ontwikkeld door het Chinese bedrijf Sinovac, “zeer zwakke” bescherming biedt tegen het virus tot na de tweede dosis. Het

Vaccinaties

Document Amerikaanse medicijnwaakhond onthult ‘dat vaccins autisme kunnen veroorzaken’

Luister naar dit artikel Oprichter van Natural News Mike Adams is op de website van de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA op een document gestuit waaruit zou blijken dat vaccins autisme kunnen veroorzaken.