GEVAARLIJK VIRUS TREFT ENKEL GEVACCINEERDE KINDEREN IN VS EN CANADA

GEVAARLIJK VIRUS TREFT ENKEL GEVACCINEERDE KINDEREN IN VS EN CANADA

Luister naar dit artikel

In 11 Amerikaanse en 3 Canadese staten is het even mysterieuze als gevaarlijke EV-D68 virus uitgebroken, dat zeer ernstige ademhalingsproblemen kan veroorzaken. Opmerkelijk is dat het virus, waartegen geen medicijnen bestaan, tot nu toe enkel gevaccineerde kinderen treft. Eergisteren berichtten we nog dat Amerikaanse wetenschappers een verband hebben vastgesteld tussen de toename van autisme en het gebruik van cellen van geaborteerde baby’s in vaccins.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De symptomen van besmetting met EV-D68 lijken op die van griep, maar kunnen veel ernstiger worden. Dr. Mary Anne Jackson, hoofd van een ziekenhuis voor infectieziekten, verklaarde tegenover CNN dat dit virus ‘ernstiger is, omdat meer kinderen in kritieke toestand op de intensive care behandeld moeten worden. Dit is uitzonderlijk. Ik ben al 30 jaar kinderarts en heb zoiets nog nooit meegemaakt.’

Enkel ingeënte kinderen ziek

Het enterovirus D68, dat door hoesten, niesen of aanraken van besmette oppervlakten zoals deurknoppen kan worden overgedragen, heeft in de VS al meer dan 150 kinderen getroffen en is nu ook de grens met Canada overgestoken, waar 18 kinderen zijn besmet. Tot nu toe is er niemand overleden, maar tientallen kinderen moesten wel op de intensive care worden opgenomen.

Omdat er geen vaccinatie bestaat tegen EV-D68 is niet te voorspellen hoe ernstig de uitbraak zal worden. Eén ding hebben de jonge patiënten gemeen: ze waren allemaal ingeënt met de BMR-, griep- en/of polio vaccins. Het klopt weliswaar dat de meeste kinderen in Amerika en Canada zijn ingeënt, maar gezien het groeiende aantal geïnfecteerden wordt het steeds opvallender dat tot nu toe niet één niet-gevaccineerd kind ziek is geworden.

Niet gevaccineerde kinderen veel gezonder

In 2011 publiceerde het Journal of Virology een wetenschappelijk onderzoek van de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waaruit bleek dat de ingrediënten van gewone griepvaccins een belangrijk deel van het immuunsysteem van kinderen aantasten en ‘potentiële nadelen hebben die tot nu toe werden onderschat’. Het onderzoek werd uitgevoerd door voorstanders van vaccinaties, wetenschappers die hun hele leven al proberen om beter werkende stoffen te ontwikkelen.

De researchers onderzochten 27 gezonde, niet gevaccineerde kinderen en 14 wel gevaccineerde kinderen van rond de 6 jaar oud. Conclusie: de niet ingeënte kinderen hadden een beter werkend immuunsysteem en waren niet alleen beter beschermd tegen de griep, maar ook tegen andere virussen. Bovendien bleken niet gevaccineerde kinderen veel minder vaak ernstige ziekten te krijgen.

Uit een omvangrijk Duits onderzoek (KIGGS) onder ruim 17.400 kinderen kwam onder andere naar voren dat 12,8% van de gevaccineerde kinderen aan herpes leed, tegen minder dan 0,5% bij de niet-gevaccineerden.  Van de ingeënte kinderen tussen de 16 en 18 jaar oud heeft 15% tot 20% last van wratten; bij niet-ingeënte kinderen is dit percentage slechts 3%. Tevens hebben gevaccineerde kinderen een 5 x zo hoge kans op astma, een 2 ½ x zo hoge kans op huidziekten en een 8 x zo hoge kans op hyperactiviteit.

Alle vaccins besmet, veroorzaken permanente schade

Donald W. Scott, heruitgever van The Journal of Degenerative Diseases en medeoprichter van de Common Cause Medical Research Foundation, brengt vaccins in verband met AIDS en het Amerikaanse onderzoek naar biowapens. Volgens hem zijn vaccins besmet met mycoplasma’s en nanobacteriën die de wanden van gezonde cellen vernietigen. Dit blijkt al sinds 1997 bekend te zijn, maar de autoriteiten hebben niets met deze informatie gedaan.

Garth Nicolson, celbioloog en heruitgever van het Journal of Clinical and Experimental Metastasis enhet Journal of Cellular Biochemistry en lid van 28 redacties van wetenschappelijke vaktijdschriftenis wellicht de gezaghebbendste wetenschapper die dit heeft bevestigd. Nicolson stelt zelfs dat alle gevaccineerde mensen hierdoor zijn beschadigd en degeneratieve ziekten ontwikkelen, waar de farmaceutische industrie vervolgens hun hele leven lang dik aan kan verdienen.

Dr. Larry Palevsky is een New Yorkse kinderarts die 10 jaar lang zijn patiënten routinematig vaccineerde, totdat hij merkte dat hij het oogcontact met hen verloor. Dat was de reden dat hij de vaccins nauwkeurig begon te onderzoeken, waarop hij constateerde dat ze allemaal met virussen zijn besmet die zo klein zijn, dat ze niet kunnen worden verwijderd. Inmiddels gebruikt hij geen vaccins meer en behandelt hij kinderen die door vaccinaties autisme en andere neurologische beschadigingen hebben gekregen.

Voortbestaan mensheid in gevaar

De stoffen in vaccins veroorzaken een groot aantal mutaties in het menselijk lichaam, waardoor superkiemen, gevaarlijke virussen en (resistentie voor) bacteriën kunnen ontstaan, die niet alleen toekomstige generaties, maar het voortbestaan van de hele mensheid bedreigen. Steeds meer gevestigde wetenschappers erkennen inmiddels het gevaar van vaccins, en dringen aan op een radicale koerswijziging. (1)

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous DEZE ZIEKTE LAAT MENSEN LETTERLIJK HUN HAAR UITTREKKEN!
Next BELGIE: PEUTER (1,5) STERFT AAN HARTAANVAL ENKELE DAGEN NA VACCINATIES

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Geconstateerde bijwerkingen statines topje ijsberg

Luister naar dit artikel Statines worden voorgeschreven om hart- en vaatziekten te voorkomen. Critici beweren al jarenlang dat ze voor meer ellende dan heil zorgen. Uit een analyse van zogenaamde

Onderzoek

Suikerachtige westerse diëten voeden nieuw ontwikkelde superbacterie

Luister naar dit artikel En het wordt steeds resistenter tegen desinfectiemiddelen. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken.

Nieuws

Als je kat je krabt of bijt kan dat gevaarlijk zijn

Luister naar dit artikel Als je kat je krabt of bijt, is dat niet zo onschuldig als het lijkt. Een nieuw rapport van de Amerikaanse Centers for Disease Control and