Killer van Moeder Natuur – Het Hantavirus

Killer van Moeder Natuur – Het Hantavirus

Luister naar dit artikel

Lekker er op uit in de natuur, overnachten in een hutje, om er vervolgens achter te komen dat je een besmetting met het levensgevaarlijke hantavirus! Mensen die hebben overnacht in het nationale park Yosemite in de Amerikaanse staat Californië hebben exact dit te verwerken gekregen.
2 kampeerders zijn er inmiddels overleden en er zijn zo’n 10.000 overnachters welke het risico lopen besmet te zijn tijdens hun overnachting op deze locatie.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Bovenstaande klinkt al erg eng natuurlijk maar wat is nu eigenlijk dat hantavirus, en veel belangrijker, wat kan je er tegen doen? Mensen die geïnfecteerd zijn met het hantavirus, kunnen koorts, buikpijn, bloedingen, een shock en nierfunctiestoornissen krijgen. Van de 587 besmettingen in 8 jaar tijd kon ruim een derde het niet navertellen!

Kijkt u maar eens naar onderstaand filmpje voor meer informatie over deze killer van moeder natuur:


Het hantavirus wordt voornamelijk overgedragen door knaagdieren en met name woelmuizen zijn een bekende besmettingshaard voor dit virus. Hoewel gevallen wereldwijd nog erg beperkt zijn gebleven zijn er ook in Nederland gevallen bekend van besmetting.

Meer weten over dit virus, hoe het te voorkomen e.d.? Bekijk dan dit document (pdf)

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Kinderen en tieners krijgen vaker antipsychotica
Next Hoe apothekers u een poot uittrekken!

About author

redactie
redactie 4563 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Voedsel WAARSCHUWING: Hoge niveaus van zware metalen in glutenvrij voedsel gevonden!

Luister naar dit artikel Gluten is een soort plantaardig eiwit dat voorkomt in bepaalde granen zoals tarwe, rogge en gerst. Maar voor veel mensen met een slechte spijsvertering kunnen glutenvrije

Vaccinaties

FAUCI SPREEKT OVER DE MOGELIJKHEID VAN EEN VERPLICHT COVID VACCIN

Luister naar dit artikel Eerder deze maand zei Dr. Anthony Fauci dat het waarschijnlijk is dat sommige bedrijven en instellingen zullen eisen dat werknemers worden gevaccineerd. Hij zei ook dat

Psychisch

Schermafhankelijkheidsstoornis is echt en het beschadigt de hersenen van uw kind

Luister naar dit artikel Het digitale tijdperk heeft ons leven drastisch handiger en gemakkelijker gemaakt, maar het heeft ook tal van negatieve gevolgen gehad. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks