Kijk uit! Als u ouder bent dan 50, is uw regering een bedreiging voor uw leven

Kijk uit! Als u ouder bent dan 50, is uw regering een bedreiging voor uw leven

Luister naar dit artikel

In een cultuur die geobsedeerd is door welke levens ertoe doen en welke levens kostbaarder zijn, is het tijd voor iemand om op te staan ​​en te zeggen: “Oude levens zijn belangrijk.” En in werkelijkheid moet dit hoog in het vaandel staan, omdat “oud” in alle kleuren, alle geslachten en alle voornaamwoorden voorkomt.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


En tenzij de dood je vroeg te pakken krijgt, zal uiteindelijk iedereen lid worden van die ‘oude’ bevolking. Toch behoren ouderen tot de meest over het hoofd geziene, verwaarloosde en mishandelde mensen in de wereld van vandaag.

Het sombere en wrede beleid van Groot-Brittannië voor ouderen

De Britse regering heeft het officieel beleid gemaakt om ouderen te laten sterven in plaats van levensreddende behandelingen te geven. Ziekenhuispersoneel, artsen en verpleegkundigen krijgen de opdracht om de behoeften van hun oudere patiënten te verwaarlozen en hen voedsel en water te onthouden. Het einddoel is om ziekenhuisbedden door te geven in plaats van te gebruiken die kunnen worden gebruikt voor meer levensvatbare, waardige, waardevolle patiënten. Personeel van verpleeghuizen is zelfs gemachtigd om hun oudere patiënten te verdoven zonder hen eerst te informeren of hun toestemming te krijgen.

Het ergste is dat dit geen sciencefictionverhaal is dat zich afspeelt in een boek of op het grote scherm. Het gebeurt nu in het echte leven in ONZE wereld met echte, levende, ademende mensen.

Mensen die als lastig werden beschouwd of in zekere zin gedevalueerd en waarvan besloten is dat ze onnodig zijn tot het punt dat ze in feite worden uitgeroeid.

Hoe oud is te oud om onwaardig te worden geacht om te leven?

Nu, als we het over ouderen hebben, komen vaak beelden voor de geest van een zwakke oude vrouw van in de 80 of een bedlegerige kleine oude man die de 90 nadert. Ja, 90 kan oud zijn en 80 kan oud zijn, maar voor deze polissen is de officiële ouderdom 60 jaar.

De maatstaf wordt echter nog lager en in veel ziekenhuizen (waarvan het aantal in een alarmerend tempo groeit), ligt de lat voor het weigeren van reanimatie vanwege “ouderdom” op 50.

Een 50-jarige kan reanimatie worden geweigerd, ongeacht zijn of haar wensen of de wensen van zijn familie, omdat hij in principe te oud is om van nut te zijn voor de samenleving. Ze worden beschouwd als een last die de overheid zich niet kan of wil veroorloven. Als zij, deze mensen, te veel kosten om in de buurt te blijven, doe ze dan gewoon weg.

En uw regering zou de volgende kunnen zijn.

Beschamend: ouderen worden als een dure last beschouwd
In werkelijkheid is het slechts een kwestie van tijd voordat het Britse beleid door de Verenigde Staten en overige westerse landen wordt aangenomen. Hoe barbaars het ook lijkt, de almachtige dollar zal altijd winnen. Oude mensen zijn duur voor de overheid. In de VS bereikten de uitgaven voor Medicare in 2020 $ 829,5 miljard, wat ongeveer 20% is van de totale nationale gezondheidsuitgaven.

Oudere Amerikaanse volwassenen hebben al moeite om een ​​evenwicht te vinden tussen basisbehoeften en gezondheidszorg. Uit een recente Gallup-enquête bleek dat meer dan 1 op de 3 volwassenen in de VS van 50 jaar en ouder van basisbehoeften, zoals voedsel, heeft afgezien om in hun gezondheidszorgbehoeften te kunnen voorzien. En hoe ouder ze zijn, hoe erger het wordt.

Hoe snel voordat onze regering het beu wordt om de zorgrekening te betalen en, in plaats van agressieve stappen te ondernemen om de gezondheidszorg betaalbaar te houden, het ‘probleem’ begint op te lossen, door een pagina uit het boek van Groot-Brittannië te nemen?

Wie mag de grens trekken over de waarde van het menselijk leven?

Wil je een lang leven leiden? Neem de leiding over je gezondheid

Dit is een dreigend probleem waarvoor geen duidelijke oplossing – of zelfs geen haalbare manier van preventie bestaat. We kunnen een beetje beter kijken naar wie we in functie kiezen en hopen dat ze beleid zullen ondersteunen dat het leven voor alle leeftijden bevordert. Ze kunnen niet allemaal egoïstische narcisten zijn met een god-complex, toch?

We kunnen nu ook beginnen met het verzorgen van ons lichaam in de hoop dat goede gezondheidspraktijken veel ouderdomsziekten zullen voorkomen. Een biologisch dieet dat vrij is van sterk bewerkte voedingsmiddelen, genetisch gemodificeerde voedingsmiddelen en vlees dat in het laboratorium is gemaakt, is een goed begin.

Maar uiteindelijk is het samenkomen als gezin en gemeenschap en voor onszelf zorgen de enige echte manier om de touwtjes in handen te houden en deze gruweldaden te voorkomen. Omdat ze zullen plaatsvinden, het is slechts een kwestie van tijd, ook in Nederland.

Bronnen:

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Nieuwe CDC-studie bewijst dat COVID-injecties gruwelijke bijwerkingen veroorzaken en Pfizer, FDA wisten ervan
Next COVID-19 veel minder dodelijk dan eerder werd gedacht, blijkt uit grote studie

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

WTF: maagband voor dikke kinderen steeds normaler

Luister naar dit artikel De afgelopen vier jaar hebben in het Maastricht UMC twintig extreem dikke kinderen een maagband gekregen. Komend jaar volgen er nog zeven. De behandeling is omstreden

Overig

Hoe ontgiftig je van E621 (mononatriumglutamaat) en aspartaam

Luister naar dit artikel In het artikel ‘E-nummer 621 verstoort zenuwstelsel ernstig. Waar zit het in?‘  kon je  lezen waarom je E621 beter kunt vermijden. Je lichaam hoopt giffen op,

Overig

114-jarige man onthult het geheim van zijn ziekte vrij leven: 5 voedingswaren om elke dag te eten

Luister naar dit artikel Zelfs op 114 jarige leeftijd, is Bernardo Lapallo net zo vitaal als een jonge man! Hij ziet er veel jonger uit, en is in staat om zonder enige