Australische wet opent de deur naar gedwongen vaccinaties

Australische wet opent de deur naar gedwongen vaccinaties

Luister naar dit artikel

West-Australië, een van de meest radicale staten Down Under, heeft een wetsvoorstel ingediend dat COVID-19-agenten toestemming geeft om mensen uit hun huizen te halen en tegen hun wil te vaccineren.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De wet “Emergency Management Amendment” is vorig jaar aangenomen. Het amendement omvat “Bevoegdheden van officieren met betrekking tot personen die zijn blootgesteld aan het SARS-CoV-2-virus.”

“Terwijl een COVID-19-verklaring van kracht is, kan een bevoegde COVID-19-functionaris, met het oog op het beperken van de verspreiding van het SARS-CoV-2-virus, elke persoon die is blootgesteld, of elke klasse van personen die mogelijk is blootgesteld, aan het SARS-CoV-2-virus om alle of een van de volgende dingen te doen”, luidt de wet in West-Australië.

” (a) in een door de officier gespecificeerd gebied te blijven gedurende een door de officier gespecificeerde periode;”

“(b) om gedurende een dergelijke periode en op een redelijke manier, zoals gespecificeerd door de officier, in quarantaine te blijven van andere personen;”

“(c) zich te onderwerpen aan procedures voor infectiepreventie en -bestrijding binnen een redelijke termijn en op een redelijke manier zoals gespecificeerd door de officier.”

Eerder deze maand liet Australië de quarantainevereisten voor mensen die aan het virus werden blootgesteld, met ingang van 14 oktober vervallen. Verplichte isolatie was een van de laatste beperkingen die werden opgeheven.

Maar dit nieuwe wetsvoorstel suggereert dat als er weer een COVID-noodsituatie wordt uitgeroepen, de West-Australiërs met geweld uit hun eigen huis kunnen worden verwijderd en gedwongen worden om zich te ‘onderwerpen’ aan alle ‘infectiepreventie- en controleprocedures’ die als ‘redelijk’ worden beschouwd.

Hoewel gedwongen vaccinatie niet direct in het wetsvoorstel staat, laat de vage bewoording van het wetsvoorstel het open voor een dergelijke interpretatie.

Canada heeft nooit gedwongen vaccinatie verplicht gesteld, hoewel de dwingende mandaten effectief waren in het bereiken van een van de hoogste vaccinatiepercentages ter wereld.

Op een gegeven moment stelde de nieuw gekozen premier van Quebec, François Legault, een belasting voor niet-gevaccineerde mensen voor. Na een wijdverbreide reactie van het publiek en burgerrechtengroepen, werd het idee vervolgens verworpen.

Bronnen: The Counter Signal

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Chronische stress verdubbelt het risico om aan kanker te overlijden, waarschuwt studie
Next Nieuwe CDC-studie bewijst dat COVID-injecties gruwelijke bijwerkingen veroorzaken en Pfizer, FDA wisten ervan

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

De vervanger van suiker in Cola Light is Aspartaam – DIT is wat het met je lichaam doet!

Luister naar dit artikel Veel mensen verkiezen Cola Light boven normale Cola en denken doordat er minder suiker inzit ze beter bezig zijn. Dit is echter helemaal niet waar. Dit

Overig

Zin in garnalen? Niet meer als je dit hebt gezien

Luister naar dit artikel Van pasta tot salade en van sushi tot paella, je vindt de grote tijgergarnalen momenteel overal in terug. De dieren worden voornamelijk gekweekt in Aziatische landen. En

Overig

De stemmingsveranderende werking van alledaagse medicijnen: waarom je pillen je boos en agressief maken

Luister naar dit artikel Als je medicijnen neemt voor bepaalde aandoeningen zoals bijvoorbeeld astma, hoog cholesterol of acne of de anticonceptiepil slikt, kun je agressief, jaloers, suïcidaal of zelfs moordlustig