Pfizer mRNA-injectie veroorzaakt cardiovasculaire bijwerkingen bij 1 op de 3 tieners, suggereert nieuwe studie

Pfizer mRNA-injectie veroorzaakt cardiovasculaire bijwerkingen bij 1 op de 3 tieners, suggereert nieuwe studie

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Sinds de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) het groene licht heeft gegeven aan tieners en kinderen om de nieuw op de markt verkrijgbare mRNA COVID-shots te ontvangen, hebben we een draaikolk van veranderende berichten gezien over de mogelijke impact van deze shots op de gezondheid van kinderen. Het meest opvallend: toen mensen hun bezorgdheid uitten over hartproblemen na de prik bij kinderen, zoals myocarditis en pericarditis, sloot het mainstream-verhaal die zorgen af ​​en beweerde dat er geen reden tot ongerustheid was.

Maar het duurde niet lang voordat de FDA, de Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie (CDC) en anderen erkenden dat bijwerkingen zoals hartontsteking inderdaad een legitieme zorg waren en dat kinderen – vooral tienerjongens – een verhoogd risico liepen op deze hartproblemen. Tegelijkertijd benadrukken drieletterige instanties dat het risico op hartproblemen nog steeds groter is na een COVID-19-ziekte dan een COVID-19-prik (een interessant punt, aangezien de COVID-prikken niet voorkomen dat iemand COVID-19 krijgt) 19). Maar een nieuwe studie trekt zelfs deze bewering in twijfel.

Pfizer-prik veroorzaakt pijn op de borst, kortademigheid, andere cardiovasculaire bijwerkingen bij bijna een DERDE van alle geïnjecteerde kinderen: Thaise studie

Een prospectieve cohortstudie die momenteel beschikbaar is voor preprint, evalueerde de bijwerkingen die tieners in Thailand ondervonden na ontvangst van een tweede dosis van de BNT162b2 mRNA COVID-19-injectie (ook bekend als de huidige melkkoe van Pfizer).

De auteurs van het onderzoek verzamelden gegevens van 314 Thaise studenten met dubbele vaccinatie in de leeftijd van 13 tot 18 jaar. 13 van deze studenten waren verloren voor follow-up, waardoor 301 deelnemers overbleven voor de uiteindelijke analyse. De analyse bracht het volgende aan het licht:

“Cardiovasculaire effecten werden gevonden bij 29,24% van de patiënten”, schrijven de auteurs van het onderzoek, waarbij ze opmerken dat de meest gemelde hartgerelateerde bijwerkingen waren:

Tachycardie (verhoogde hartslag)
Kortademigheid
Hartkloppingen (dat gevoel van het fladderen van het hart of “een slag overslaan”)
pijn op de borst
Hoge bloeddruk

Bovendien had één student een bevestigd geval van myopericarditis. Volgens Up to Date is myopericarditis een complicatie van acute pericarditis en “wordt gekenmerkt door uitbreiding van pericardiale ontsteking naar het myocardium, wat zich manifesteert als een verhoogd troponinegehalte.” Nog twee studenten hadden pericarditis vermoed en vier hadden subklinische myocarditis vermoed.

Met andere woorden, ongeveer 2,3% van de studenten (1 op 43) in het cohort ervoer hartontsteking onmiddellijk na de op genen gebaseerde injectie, en bijna een derde van de studenten ervoer andere hartgerelateerde bijwerkingen.

Bekende en onbekende risico’s: wat bent u bereid op u te nemen?

Als we een lichtpuntje kunnen vinden in dit onderzoek (dat nog niet door vakgenoten is beoordeeld), zou het zijn dat de gevallen van hartontsteking bij kinderen na de injectie “meestal mild” waren, naar verluidt, waarbij “alle gevallen volledig herstelden binnen 14 dagen”, aldus de auteurs van de studie.

Interessant is dat de auteurs van deze preprint-studie de bewering herhalen dat het risico op hartontsteking na COVID-infectie nog steeds hoger is dan het risico op hartontsteking na de prik.

Hoger dan, op basis van hun gegevens, 1 op 43? Werkelijk? Aangezien de gegevens ter ondersteuning van deze claim nog steeds niet overtuigend zijn, moet u rekening houden met het volgende:

Zelfs als we de bewering zouden vertrouwen dat “COVID-19-infecties in een hoger tempo hartontsteking veroorzaken dan COVID-vaccins”, verhogen mensen hun risico op hartontsteking dan niet nog meer door de prikken te nemen?

Denk er eens over na: we weten dat mRNA COVID-19-injecties de overdracht van SARS-CoV-2 niet stoppen en dat het krijgen van meerdere doses niet verhindert dat u daadwerkelijk COVID-19 krijgt. (Merk op hoe bijna niemand de term “doorbraakinfectie” meer gebruikt … onze gok is dat “doorbraak” -gevallen niet langer als “zeldzaam” worden beschouwd. In feite komen ze ongelooflijk vaak voor.)

Dus een persoon kan de prik krijgen in de hoop dat het hem zal voorkomen van een SARS-CoV-2-infectie, maar toch geïnfecteerd raken. PLUS, ze hebben nu een dubbel risico op hartontsteking aangenomen: één van de infectie EN één van de injectie.

In de context van de zeer overleefbare SARS-CoV-2-infectie (zelfs Bill Gates gaf uiteindelijk toe dat COVID-19 “zoals de griep” is), komen we opnieuw tot de kern van het probleem: dat deze COVID-prikken moeten worden overgelaten aan over persoonlijke keuze, individuele besluitvorming en het recht om medische beslissingen te nemen voor uzelf en uw gezin zonder dwang van de overheid, werkgevers en de samenleving als geheel.

Bronnen:

 


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Children's Health Defense onthult vaccingeheimen
Next Vroeg beginnende kanker neemt wereldwijd toe, suggereert nieuwe studie

About author

redactie
redactie 4499 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Grote BCG-onderzoeken aan de gang na aanwijzingen dat honderd jaar oud tbc-vaccin een immuunboost biedt tegen Covid-19

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Onderzoek: het effect van water drinken voor de maaltijd

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Onderzoeker toont aan dat dodelijke virussen op mensen worden overgedragen middels vaccins (en wordt vervolgens in de cel gegooid)

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat