Het nieuwe edict van Biden zal “voorspelbaar biologie programmeren” en “schakelingen voor cellen schrijven”

Het nieuwe edict van Biden zal “voorspelbaar biologie programmeren” en “schakelingen voor cellen schrijven”

Luister naar dit artikel

De heersende klasse zal niet stoppen totdat ze elk mens tot in de puntjes hebben gecontroleerd. Dat is alarmerend duidelijk geworden bij het lezen van Joe Bidens nieuwe uitvoeringsbevel, dat tot doel heeft genetische manipulatietechnologieën te ontwikkelen om “circuits voor cellen te schrijven” en “voorspelbaar biologie te programmeren”.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Op 12 september ondertekende het Witte Huis van Biden een nieuwe Executive Order genaamd: “Advancing Biotechnology and Biomanufacturing Innovation for a Sustainable, Safe and Secure American Bioeconomy.” Het bevel roept op tot de snelle ontwikkeling van een “bio-economie” om “maatschappelijke doelen” zoals de PROGRAMMERING VAN DE MENSELIJKE BIOLOGIE aan te pakken. De order verwijst naar een bio-economie als een “economische activiteit afgeleid van de biowetenschappen, met name op het gebied van biotechnologie en bioproductie, inclusief industrieën, producten, diensten en het personeelsbestand.”

Het meest schokkende is dat het bevel meerdere federale agentschappen opdraagt ​​​​om samen te werken met de particuliere sector om genetische manipulatietechnologieën te ontwikkelen om “circuits voor cellen te schrijven” en om “voorspelbaar biologie te programmeren”. volgens een rapport van Natural News.

Helaas is dit uitvoeringsbevel net zo dystopisch als het klinkt. Was het COVID-vaccin een experimentele stap in deze richting? mRNA stuurt immers berichten en data naar de cellen. Er zit ook grafeen in de shots om mogelijk een technologische of kunstmatige boodschap over te brengen en het lichaam te herschrijven voor ultieme controle. Natural News heeft deze mogelijkheid ook opgepikt:

Het programmeren van menselijke cellen is iets waar Moderna naar verwees toen ze hun mRNA covid-19-vaccinprogramma ontketenden. Moderna verklaarde dat deze mRNA-platforms een “besturingssysteem” zijn dat is ontworpen om mensen te programmeren en hun cellen om te zetten in efficiënte medicijnafgiftesystemen. Het uitvoerend bevel van Biden prees zelfs het covid-19-vaccin en de diagnostiek voor het spelen van een cruciale rol bij het bevorderen van biotechnologie en bio-economie.

“De COVID-19-pandemie heeft de vitale rol aangetoond van biotechnologie en bioproductie bij het ontwikkelen en produceren van levensreddende diagnostiek, therapieën en vaccins die de Amerikanen en de wereld beschermen”, aldus de order. Toevallig (of misschien niet) kwamen de makers van het Spoetnik V COVID-vaccin er meteen voor uit en vertelden mensen de waarheid:

Volgens Alexander Gintsburg “is dit dezelfde technologie, gebaseerd op adenovirusvectoren”, die vorig jaar werd gebruikt om Spoetnik V te ontwikkelen. “Een nieuwe sequentie, gebaseerd op een gemuteerde versie van het spike-eiwit van het virus, kan letterlijk binnen één dag worden gesynthetiseerd,” bevestigde hij, “en de volgende dag wordt het in de eerder gebruikte vector ingevoegd,” en vervolgens kan de genetisch gemanipuleerde constructie als vaccin worden gebruikt.

De waarheid komt naar buiten: het verandert je genetisch materiaal

Het COVID-vaccin speelt een rol in de agenda en we zien het misschien als we dieper in deze EO graven. De EO benadrukt de noodzaak om opkomende biotechnologie op een billijke manier te gebruiken om mensen te bereiken in “onderbediende gemeenschappen, evenals de bredere wereldwijde gemeenschap.” Waar hebben we dat eerder gehoord? Als excuus om mensen te injecteren met injecties en de “onderbankiers” te “helpen” door hen een digitale dollar op te dringen. Dit betekent dat biotechnologieën eerst gericht zullen zijn op Afro-Amerikaanse gemeenschappen en Latino-gemeenschappen. Zo kondigde Gavin Newsom in maart 2021 in Californië aan dat de staat op slot zou blijven totdat 2 miljoen Latino’s “volledig gevaccineerd” waren met covid-vaccins.

We naderen een tijd waarin ‘nee’ zeggen geen optie meer is.

Bronnen: SHTFplan

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Interview James Corbett met Yohan Tengra onthult de volksgezondheidsmaffia in India
Next Studie vindt orgaanontvangers die transplantatie afstoten na het krijgen van COVID Prik

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Dit giftige spul zit overal in en kan leiden tot kanker en diabetes. Journalist stuit op alarmerende wetenschappelijke feiten

Luister naar dit artikel Europa heeft na twee jaar onderhandelen alweer geen beslissing kunnen nemen over het verlengen van de vergunning van de controversiële onkruidverdelger glyfosaat, beter bekend als Roundup.

Nieuws

Congreslid legt banden van vaccinbedrijf bloot met de feitenchecker van Facebook

Luister naar dit artikel Woensdag tweette congreslid Thomas Massie – die erom bekend staat het te noemen hoe hij het ziet – een explosieve claim over factcheck.org, een van Facebooks meest

Onderzoek

Big Pharma faalt: geen bewijs van toegevoegd voordeel in de meeste nieuwe geneesmiddelen volgens studie

Luister naar dit artikel Er lijkt tegenwoordig een nieuw medicijn te zijn om alles en iedereen te behandelen, maar zijn deze medicijnen even effectief als ze beweren te zijn? Een