Het nieuwe edict van Biden zal “voorspelbaar biologie programmeren” en “schakelingen voor cellen schrijven”

Het nieuwe edict van Biden zal “voorspelbaar biologie programmeren” en “schakelingen voor cellen schrijven”

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

De heersende klasse zal niet stoppen totdat ze elk mens tot in de puntjes hebben gecontroleerd. Dat is alarmerend duidelijk geworden bij het lezen van Joe Bidens nieuwe uitvoeringsbevel, dat tot doel heeft genetische manipulatietechnologieën te ontwikkelen om “circuits voor cellen te schrijven” en “voorspelbaar biologie te programmeren”.

Op 12 september ondertekende het Witte Huis van Biden een nieuwe Executive Order genaamd: “Advancing Biotechnology and Biomanufacturing Innovation for a Sustainable, Safe and Secure American Bioeconomy.” Het bevel roept op tot de snelle ontwikkeling van een “bio-economie” om “maatschappelijke doelen” zoals de PROGRAMMERING VAN DE MENSELIJKE BIOLOGIE aan te pakken. De order verwijst naar een bio-economie als een “economische activiteit afgeleid van de biowetenschappen, met name op het gebied van biotechnologie en bioproductie, inclusief industrieën, producten, diensten en het personeelsbestand.”

Het meest schokkende is dat het bevel meerdere federale agentschappen opdraagt ​​​​om samen te werken met de particuliere sector om genetische manipulatietechnologieën te ontwikkelen om “circuits voor cellen te schrijven” en om “voorspelbaar biologie te programmeren”. volgens een rapport van Natural News.

Helaas is dit uitvoeringsbevel net zo dystopisch als het klinkt. Was het COVID-vaccin een experimentele stap in deze richting? mRNA stuurt immers berichten en data naar de cellen. Er zit ook grafeen in de shots om mogelijk een technologische of kunstmatige boodschap over te brengen en het lichaam te herschrijven voor ultieme controle. Natural News heeft deze mogelijkheid ook opgepikt:

Het programmeren van menselijke cellen is iets waar Moderna naar verwees toen ze hun mRNA covid-19-vaccinprogramma ontketenden. Moderna verklaarde dat deze mRNA-platforms een “besturingssysteem” zijn dat is ontworpen om mensen te programmeren en hun cellen om te zetten in efficiënte medicijnafgiftesystemen. Het uitvoerend bevel van Biden prees zelfs het covid-19-vaccin en de diagnostiek voor het spelen van een cruciale rol bij het bevorderen van biotechnologie en bio-economie.

“De COVID-19-pandemie heeft de vitale rol aangetoond van biotechnologie en bioproductie bij het ontwikkelen en produceren van levensreddende diagnostiek, therapieën en vaccins die de Amerikanen en de wereld beschermen”, aldus de order. Toevallig (of misschien niet) kwamen de makers van het Spoetnik V COVID-vaccin er meteen voor uit en vertelden mensen de waarheid:

Volgens Alexander Gintsburg “is dit dezelfde technologie, gebaseerd op adenovirusvectoren”, die vorig jaar werd gebruikt om Spoetnik V te ontwikkelen. “Een nieuwe sequentie, gebaseerd op een gemuteerde versie van het spike-eiwit van het virus, kan letterlijk binnen één dag worden gesynthetiseerd,” bevestigde hij, “en de volgende dag wordt het in de eerder gebruikte vector ingevoegd,” en vervolgens kan de genetisch gemanipuleerde constructie als vaccin worden gebruikt.

De waarheid komt naar buiten: het verandert je genetisch materiaal

Het COVID-vaccin speelt een rol in de agenda en we zien het misschien als we dieper in deze EO graven. De EO benadrukt de noodzaak om opkomende biotechnologie op een billijke manier te gebruiken om mensen te bereiken in “onderbediende gemeenschappen, evenals de bredere wereldwijde gemeenschap.” Waar hebben we dat eerder gehoord? Als excuus om mensen te injecteren met injecties en de “onderbankiers” te “helpen” door hen een digitale dollar op te dringen. Dit betekent dat biotechnologieën eerst gericht zullen zijn op Afro-Amerikaanse gemeenschappen en Latino-gemeenschappen. Zo kondigde Gavin Newsom in maart 2021 in Californië aan dat de staat op slot zou blijven totdat 2 miljoen Latino’s “volledig gevaccineerd” waren met covid-vaccins.

We naderen een tijd waarin ‘nee’ zeggen geen optie meer is.

Bronnen: SHTFplan


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Interview James Corbett met Yohan Tengra onthult de volksgezondheidsmaffia in India
Next Studie vindt orgaanontvangers die transplantatie afstoten na het krijgen van COVID Prik

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Man die fase III COPD Met Cannabis behandelde van alle medicijnen af en weer full time aan het werk!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

The Lancet: fluor is neurologisch gif..!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

“Schadelijke hoeveelheid landbouwgif in ijs van Ben & Jerry’s”

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat