SCHOKKEND: Hydrogel en gereduceerd grafeenoxide gevonden in 12 merken COVID-injecties

SCHOKKEND: Hydrogel en gereduceerd grafeenoxide gevonden in 12 merken COVID-injecties

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Fabrikanten van COVID-shots beweren dat de onthulde verbindingen in hun winstgevende shots niet schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid. Dat alleen is niet doorslaggevend – maar hoe zit het met de niet-openbaar gemaakte verbindingen?

In een recente aflevering van de podcast Global Conversations with Regis Tremblay besprak een wetenschapper de schokkende ontdekkingen van haar team over duizenden COVID-shotmonsters van maar liefst 12 verschillende merken. Het is bijna moeilijk te geloven dat zoveel farmaceutische merken deze medicijnen zelfs maken, nietwaar?

Laboratoriumanalyse van COVID-shots van over de hele wereld onthult verschillende niveaus van toxiciteit, en besmetting met zware metalen, beweert de onderzoeker

Dr. Poornima Wagh is een wetenschapper die gepromoveerd is in zowel virologie als immunologie. Vorig jaar analyseerde Dr. Wagh met de hulp van 17 andere wetenschappers uit in totaal zeven landen meer dan 2.000 monsters van COVID-shots van 12 verschillende merken. Deze verschillende merken omvatten bekende merken zoals Pfizer/BioNTech/Cominarty, Moderna, Johnson & Johnson (J&J), Novavax en AstraZeneca, evenals een paar andere versies waar u misschien nog nooit van heeft gehoord, waaronder:

 • Sinopharm (China)
 • Sinovac (China)
 • Covishield (AstraZeneca gemaakt in India)
 • Soberana 02 (Cuba)
 • Pasto Covac (Iran)
 • CanSino (China)
 • ZifiVax (China)

Terwijl ze het onderzoek van haar team besprak – waarvoor laboratoriumtechnieken nodig waren, waaronder live microscopie, Scanning Electron Microscopy (SEM) en Raman Microscopy – verklaarde Dr. Wagh dat alle monsters vrijwel identiek waren en eenvoudigweg verschillende merknamen hadden met hoogstens “kleine verschillen in adjuvantia en synthetische lipidenanodeeltjes.” Ondanks deze merkwaardige overeenkomsten, zegt Dr. Wagh dat haar team “35 verschillende variaties in toxiciteitsniveaus in de injecties vond, variërend van licht giftig tot zeer giftig en alles daartussenin.”

Ongelooflijk, Dr. Wagh beweert ook dat het team “nul biologisch materiaal” heeft gevonden in een van de monsters, inclusief zogenaamd mRNA. Wat ze WEL vonden, was onder meer:

 • Hulpstoffen (conserveringsmiddelen), en in het bijzonder aluminiumhydroxide (een bekend neurotoxine)
 • Sacharose (suiker)
 • Natriumchloride (zout)
 • Water
 • Synthetische lipidenanodeeltjes zoals PEG en SM-102
 • Hydrogel, waarvan Dr. Wagh beweert dat het magnetische eigenschappen heeft en kan worden gebruikt als nanoantennes
  Het team heeft naar verluidt ook triljoenen zware metalen deeltjes gevonden, evenals verminderd grafeenoxide.

Grafeenoxide-verontreinigingen gevonden in COVID-shots “veroorzaakt kortsluiting aan de binnenkant van het menselijk lichaam”

Herinner je je die vroege virale video’s van gevaccineerde mensen die lepels tegen hun armen zetten, die gemagnetiseerd leken te worden en aan hun huid “kleven”? Hoewel die beelden sensationeel waren, lijkt het onderzoek van Dr. Wagh te suggereren dat sommige van die video’s werkelijk echt kunnen zijn – en dat de besmetting van grafeenoxide in de COVID-shots de schuld zou kunnen zijn.

Dr. Wagh legt uit dat gereduceerd grafeenoxide sterke magnetische eigenschappen heeft en zegt dat de verbinding “letterlijk kortsluiting aan de binnenkant van het menselijk lichaam veroorzaakt, waardoor enorme ontstekingen en degeneratie van weefsels worden veroorzaakt.”

“Vandaar”, vervolgt ze, “zien we een enorme toename van myocarditis, pericarditis, beroertes, stolsels, hartaanvallen en toevallen bij gevaccineerde mensen. De elektrische activiteit in het lichaam raakt volledig verstoord en het lichaam reageert in de meeste gevallen met een massale systemische ontsteking die uiteindelijk degeneratie en de dood veroorzaakt.”

Het bewijs van haar team bevestigt onderzoek van andere teams en laboratoria die in deze prikken aanwijzingen hebben gevonden voor zaken als verontreiniging met zware metalen.

Nog geen woord over wat voor soort verbindingen er zijn in de nieuw geformuleerde COVID “booster” -shots van onder meer Moderna.

Bronnen: Expose-news.com, NIH.gov

 

Previous ONS geeft toe dat ze niet over de gegevens beschikken voor een nauwkeurige beoordeling van de veiligheid van vaccins
Next Exponentiële stijging van sterfgevallen door atleten gelinkt aan de uitrol van COVID-shot

About author

redactie
redactie 4453 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

HPV-vaccinatie tegen baarmoederhalskanker veroorzaakt ‘verschrikkelijke bijwerkingen’

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Voordelen van kurkuma blijken de groei van kankercellen te neutraliseren, blijkt uit onderzoek

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Officier van justitie: “Vaccins veroorzaken autisme”

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat