Meer dan 1 op de 5 zwangere deelnemers aan Pfizer-onderzoeken kreeg een miskraam, en zowel de FDA als de CDC verdoezelden het

Meer dan 1 op de 5 zwangere deelnemers aan Pfizer-onderzoeken kreeg een miskraam, en zowel de FDA als de CDC verdoezelden het

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

De bekende auteur en journaliste Naomi Wolf hekelde Big Pharma Pfizer en de Food and Drug Administration (FDA) in maart toen haar team van analisten ontdekte dat 22 procent van de zwangere vrouwen die deelnamen aan de onderzoeken hun baby’s verloren na het nemen van  Coronavirus ( Covid19-vaccins.

Volgens onderzoeksresultaten kregen 11 van de 50 zwangere vrouwen die deelnamen een miskraam.

De FDA werd gedwongen om toegang tot de documenten te verlenen via een Freedom of Information Act (FOIA)-rechtszaak. De documenten bevatten alle gegevens en informatie waarop het agentschap vertrouwde om Pfizer een noodtoestemming (EUA) te verlenen om het COVID-19-vaccin uit te rollen.

Wolf werkte samen met vrijwillige gezondheidsexperts en advocaten om mensen te mobiliseren om 55.000 pagina’s van de proefdocumenten van de vaccinfabrikant te onderzoeken, die de FDA 75 jaar wilde verbergen.

In een “War Room”-interview vertelde Wolf aan showhost Steve Bannon dat Pfizer probeerde de gegevens over miskramen te begraven.

“Pfizer nam die sterfgevallen van baby’s, die spontane abortussen en miskramen waren, en hercategoriseerde ze als opgeloste bijwerkingen”, zei ze. “Met andere woorden, als u uw baby verloor, werd deze door Pfizer gecategoriseerd als een opgeloste bijwerking, zoals hoofdpijn die beter werd.”

Volgens Wolf was de FDA in april 2021 op de hoogte van het foetale sterftecijfer en bleef ze gewoon stil. Erger nog, de FDA en de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) gingen door en drongen er bij zwangere vrouwen op aan om de experimentele shots te nemen.

“Als je wereldwijd extrapoleert naar alle zwangere vrouwen die worden geïnjecteerd, zou dat kunnen verklaren wat we nu zien, een stijging van 200 procent in neonatale sterfgevallen of spontane abortussen en miskramen in Schotland,” zei Wolf. “In Ontario stierven 86 baby’s terwijl ze er gewoonlijk vijf of zes [per kwartaal] krijgen, en in Israël zijn er 34 procent meer spontane abortussen en miskramen.”

CDC nieuwe COVID-19-richtlijn: Gevaccineerden zijn niet echt veilig voor infectie

Niemand is echt veilig voor het COVID-19-vaccin. En volgens de CDC beschermt het ook niemand tegen iets.

Hoewel de CDC het belang blijft promoten van het up-to-date zijn met vaccinatie, geeft het bureau toe dat “de bescherming die het huidige vaccin biedt tegen symptomatische infectie en overdracht minder is dan die tegen ernstige ziekten en in de loop van de tijd afneemt, vooral tegen de momenteel circulerende varianten .”

Daarom heeft het vorige week een nieuwe reeks gestroomlijnde richtlijnen uitgegeven die in wezen erkennen dat mensen die zijn gevaccineerd niet echt beschermd zijn tegen het SARS-CoV-2-virus.

“Miljoenen hebben hun levensonderhoud verloren en werden uitgesloten van dagelijkse activiteiten en medische basiszorg vanwege een differentiatie waarvan de CDC nu toegeeft dat deze geen zin heeft”, zei Michael Senger, een advocaat van de New Civil Liberties Alliance (NCLA). NCLA heeft veel zaken ingediend waarin wordt gepleit voor de werkzaamheid van natuurlijke immuniteit tegen infectie.

Onder de nieuwe richtlijnen wordt social distancing niet meer aangeraden. Het bureau adviseerde ook dat degenen die zijn blootgesteld aan COVID-19, ongeacht de vaccinatiestatus, niet in quarantaine hoeven te gaan, 10 dagen een masker van hoge kwaliteit hoeven te dragen en zich op dag vijf moeten laten testen. Het testen van asymptomatische mensen zonder bekende blootstellingen is ook niet langer nodig en casusonderzoek en contacttracering worden alleen aanbevolen in zorginstellingen en specifieke instellingen met een hoog risico.

Bekijk de onderstaande video terwijl Naomi Wolf spreekt over COVID-19-vaccingegevens.

Bronnen:

WND.com

UnCoverdc.com

TheEmployerHandbook.com

CDC.gov 1

CDC.gov 2


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Vier natuurlijke opties voor chronisch vermoeidheidssyndroom
Next CDC verwijdert stilletjes 'claim' dat spike-eiwit niet 'lang' in het lichaam blijft na COVID-vaccin

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Proefschrift: “Wereldgezondheidsorganisatie en farmaceutische industrie zweren samen tegen ons”

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Tetanusvaccins in Kenia besmet met onvruchtbaarheidsmiddel

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Arts spreekt zich uit over vaccins. Is dit de echte reden dat er aluminium aan wordt toegevoegd?

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat