Wetenschappers bevestigen het verband tussen wortelkanaalbehandeling en kanker

Wetenschappers bevestigen het verband tussen wortelkanaalbehandeling en kanker

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Ik zal dit artikel beginnen met het voor de hand liggende te stellen: ik ben geen tandarts en ik pretendeer ook niet dat ik dat ben. Ik praat echter elke week met vrouwen over de hele wereld over borstkanker – terwijl ik ze coach in mijn programma, dat de ‘7 essenties’ van preventie en behandeling van borstkanker omvat. Een van de fundamentele vragen die ik hen stel is: “Heeft u wortelkanaalbehandelingen?”

Ik vraag ze dit omdat ik een passie heb om anderen te helpen een levendige gezondheid te creëren en hen te leren hoe ze daar kunnen komen. En als het gaat om wortelkanalen, is er steeds meer bewijs dat een sterke correlatie suggereert: wortelkanalen – die je mond vullen met giftige chemicaliën – kunnen je risico op bepaalde soorten kanker verhogen.

Wortelkanalen zijn veelvoorkomende oorzaak van kanker

Bill Henderson, een gezegende herinnering, schreef het boek ‘Cure Your Cancer’. Na 25 jaar als pleitbezorger van kankerpreventie te hebben gesproken met duizenden kankerpatiënten en artsen in en uit de lucht, zegt hij: “Twee feiten zijn me opgevallen door die vele telefoontjes:

De meest voorkomende oorzaak van alle vormen van kanker zijn met wortelkanaal gevulde tanden en cavitatieplaatsen; en
Totdat een kankerpatiënt zich ontdoet van de tot het wortelkanaal gevulde tanden en cavitaties, worden ze niet beter. U kunt met die twee feiten naar de bank gaan, mensen.”

De wetenschap begint het eens te worden met de bewering van Henderson. Dr. Robert Jones keek direct naar de relatie tussen wortelkanalen en borstkanker.

Uit zijn 5-jarige studie met meer dan 300 vrouwen met borstkanker bleek dat 93 procent van hen wortelkanaal behandelingen heeft gehad. Interessant genoeg ontdekte hij ook dat in de meeste gevallen de kankertumoren zich aan dezelfde kant van het lichaam bevonden als het wortelkanaal of andere orale pathologie.

Bovendien kan de eigenlijke wortelkanaalbehandeling vanaf het begin de oorzaak van infectie zijn. Een studie uit 1998, gepubliceerd in de American Academy of Parodontology, concludeerde dat de werkelijke wortelkanaalplaatsen en de bloedmonsters van alle 26 proefpersonen anaërobe bacteriën bevatten. Het is dus een veilige gok dat vanaf het moment dat je die wortelkanaalbehandeling krijgt (ongetwijfeld aanbevolen en uitgevoerd door je traditionele lokale tandarts), een oneindige rivier van bacteriën in je hele bloedbaan begint te stromen.

Hoe de tanden direct verbonden zijn met de gezondheid van je lichaam

De verbinding tussen je mond en de rest van je lichaam is logisch als je naar je tanden kijkt als een integraal onderdeel van je algehele lichaamssysteem. Je tanden zijn levende organismen die via het ‘acupunctuurmeridiaansysteem’ met de rest van je lichaam zijn verbonden.

Dit organisme bevat meer dan 3 mijl aan tubuli (kleine met vloeistof gevulde gaatjes in de dentinelaag van elke tand). Wanneer een tand zo ziek wordt dat hij niet meer te redden is met een niet-giftige vulling of een kroon, moet de tand worden getrokken.

Het redden van een stervende, geïnfecteerde tand zou hetzelfde zijn als proberen een geïnfecteerde blindedarm of galblaas te redden door deze te vullen met bleekmiddel (natriumhypochloriet wordt routinematig gebruikt in wortelkanalen) en andere giftige chemicaliën in de hoop dat het lichaam het niet zal afstoten. Klinkt gek, toch?

Het is dom en gevaarlijk. Van nature wil je lichaam niets “doods” vasthouden.

Als een wortelkanaalbehandeling wordt uitgevoerd om een ​​dode tand te ‘redden’, worden de duizenden buisjes in de tand elk houders voor dodelijke bacteriën. Het resultaat? Een aanhoudende giftige druppel van bacteriën zoals E. Faecalis (verantwoordelijk voor abcesvorming en vernietiging van weefsel) in het lichaam en zijn organen.

Het gevolg van de constante aanwezigheid van bacteriën in het wortelkanaalgebied kan een ernstige onderdrukking van het immuunsysteem zijn.

Geïnfecteerde tanden bedreigen uw hele lichaam met een slechte gezondheid

Het kan ook de organen aantasten die met de tand zijn verbonden, opnieuw via het acupunctuurmeridiaansysteem. Zo zijn de 4e en 5e tand – links en rechts van de middelste tanden – in de boven- en onderkaak verbonden met de borstmeridiaan.

Constante infectie veroorzaakt door een wortelkanaalbehandeling in deze tanden kan leiden tot complicaties, onevenwichtigheden in de energie (of Chi) en blokkades in de energiestroom in de borstmeridiaan. Dit fenomeen is vaak goed zichtbaar in thermografiescans.

Als u een wortelkanaalbehandeling heeft gehad, overweeg dan om de tand te laten verwijderen en het weefsel eromheen te laten reinigen en repareren door een holistische of biologische tandarts. Biologische tandartsen begrijpen het verband tussen wortelkanalen en ziekten in het lichaam. De Holistic Dental Association en de International Academy of Biological Dentistry and Medicine zijn geweldige bronnen om meer te leren en om een ​​biologische tandarts bij u in de buurt te vinden.

Kortom, als u proactief bent met het voorkomen van borstkanker en op een genezingsreis bent, MOET u uw tandheelkundige gezondheid aanpakken.

Bronnen: NIH.gov

 


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous DNA-schade ONTHULT: Dr. Peter McCullough praat over de grootste medische doofpot in de geschiedenis
Next Onderzoek suggereert dat Driedubbel gevaccineerden langer nodig hebben om te herstellen van een COVID-infectie dan ongevaccineerden

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

De cardiovasculaire risicoverlagende voordelen van een koolhydraatarm dieet wegen op tegen de mogelijke toename van LDL-cholesterol

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Mogelijke oorzaak ADHD gevonden. Dit is wat hyperactiviteit kan veroorzaken bij je ongeboren kind

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Grotere kans op leukemie door te weinig zonlicht en vitamine D

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat