DNA-schade ONTHULT: Dr. Peter McCullough praat over de grootste medische doofpot in de geschiedenis

DNA-schade ONTHULT: Dr. Peter McCullough praat over de grootste medische doofpot in de geschiedenis

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Naarmate de dagen verstrijken, realiseren steeds meer mensen zich dat de COVID-19-pandemie echt de grootste zwendel is die in de menselijke geschiedenis is georkestreerd. Het is in feite een hele hoop COVID-leugens … vooral als het gaat om menselijk DNA.

Zie je, de zogenaamde “experts” hebben het publiek verzekerd dat de COVID-shots het menselijk DNA niet beschadigen (of veranderen). Maar dat is een leugen en deze video hieronder met Peter McCullough, MD, MPH levert bewijs – tegen het einde van het interview – over hoe het publiek is misleid.

Bekijk de video om te ontdekken hoe de FDA – de instantie die, volgens haar missieverklaring, “verantwoordelijk is voor de bescherming van de volksgezondheid door de veiligheid, werkzaamheid en beveiliging van geneesmiddelen voor mens en dier, biologische producten en medische hulpmiddelen te waarborgen” – spande samen met Pfizer in de doofpotaffaire.

Terwijl in het begin alleen zogenaamde ‘samenzweringstheoretici’ alle inconsistenties rond de pandemische retoriek durfden aan te wijzen, zijn mensen vandaag massaal begonnen te ontwaken. Ondanks wat factcheckers je willen laten geloven, komt de meeste verkeerde informatie van niemand minder dan de propagandawapens van de regering – de reguliere media – die zich voordoen als ‘nieuws’. Maar gelukkig doorzien nu miljoenen mensen de leugens en wenden zich tot sites zoals de onze die moedig genoeg zijn om een ​​stem te geven aan het groeiende aantal waarheidsvertellers. Dr. Peter McCullough is een van hen.

Tijdens de COVID-19-pandemie pleitte Dr. McCullough, een prominente cardioloog, voor vroege behandeling en was hij een uitgesproken criticus van de pandemierespons van het National Institute of Health (NIH) en de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). Vanwege zijn moed om zich uit te spreken tegen de onwetenschappelijke COVID-beperkende maatregelen en de flagrante onderdrukking van vroege behandeling, is hij bestempeld als een verspreider van verkeerde informatie.

Pfizer, FDA hebben samengespannen in de grootste medische doofpot in de geschiedenis

Dr. McCullough onthult hij de grootste medische doofpot ooit. In de video beschrijft Dr. McCullough hoe de FDA hand in hand heeft gewerkt met Pfizer en vele andere “gezondheids”-functionarissen van de overheid om de bevolking te misleiden om het frauduleuze “veilige en effectieve” verhaal over de COVID-injecties te geloven – die hij ‘een vorm van overheidspropaganda’ noemt.

Hij werpt ook een licht op het verontrustende en bewezen feit dat Moderna, Pfizer en het hele biofarmaceutische complex jaren vóór COVID-19 aan een vax voor SARS-CoV-2 hebben gewerkt.

Dr. McCullough: “Stop met het nemen van deze shots!”

Heb je gehoord wat Dr. McCullough zei over hoe Pfizer en Moderna wegkwamen met het claimen van 90% plus werkzaamheidspercentages voor hun mRNA-prikken, ondanks het gebrek aan wetenschappelijk bewijs dat de injecties ziekenhuisopnames en sterfgevallen verminderen? Echt onvoorstelbaar hoe deze bedrijven weg kunnen komen met zoveel fraude.

De realiteit is dat waarschijnlijk miljoenen mensen “gewond of gehandicapt” zijn geraakt door deze injecties. Dr. McCullough moedigt iedereen aan die schade heeft geleden door de injecties om naar voren te komen, een behandeling te zoeken en te stoppen met het nemen van deze giftige injecties. “Het is een slecht idee.”

Bronnen: Rumble.com, FDA.gov

 


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Regelmatig gebruik van een gewone pijnstiller verhoogt het cardiovasculaire risico
Next Wetenschappers bevestigen het verband tussen wortelkanaalbehandeling en kanker

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Ab Osterhaus’ leugens en de Spaanse Griep..

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Vaccineren van te vroeg geboren baby’s veroorzaakt koorts, ademstilstand en hartritmestoornissen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Neus Vaccin: kijk uit voor de volgende geldmaker van Big Pharma

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat