Nieuw bewijs suggereert dat apenpokken een dekmantel is voor een door de COVID-prik veroorzaakt nadelig effect

Nieuw bewijs suggereert dat apenpokken een dekmantel is voor een door de COVID-prik veroorzaakt nadelig effect

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Kun je je een dystopische wereld voorstellen waarin zoönotische virussen worden gebruikt om problemen te verbergen die het gevolg zijn van het vaccineren van mensen tegen zeer overleefbare besmettelijke ziekten? Neem even de tijd om na te denken over een wereld waar dergelijke injecties nodig zijn voor werkgelegenheid, onderwijs en andere sociale participatie. Het lijkt alsof deze dystopische realiteit snel de wereld is geworden waarin we leven. Nieuw bewijs laat het lijken alsof apenpokken een dekmantel is voor het immuundeficiëntiesyndroom als gevolg van de prik.

Als het bewijs juist blijkt te zijn, is de histrioniciteit over apenpokken onterecht, aangezien dit niet het eerste apenpokkenvirus is dat zich verspreidt over landen in de eerste wereld. Het lijkt er eerder op dat we een verdoezeling zien van de schade die is toegebracht aan het immuunsysteem van degenen die de coronavirus vaccinatie hebben gekregen. Deze schade kan zo groot zijn dat het lijkt op Acquired Immunodeficiency Syndrome.

Wat is de oorsprong van het apenpokkenvirus?

Keer terug naar de jaren zeventig en apenpokken was een groot probleem, aangezien dit het moment was waarop het virus voor het eerst bij mensen werd geïdentificeerd. Het virus werd aanvankelijk vastgesteld bij mensen in de Democratische Republiek Congo. Sindsdien zijn in bijna een dozijn Afrikaanse landen gevallen van apenpokken bij mensen gemeld.

In werkelijkheid is de apenpokkenziekte ongelooflijk zeldzaam, is zelden buiten Afrika waargenomen en is inderdaad nooit in meerdere landen buiten Afrika tegelijk verschenen. Deze keer krijgen we echter te horen over nieuwe gevallen van apenpokken in de Verenigde Staten, Europa, Canada en elders, allemaal tegelijk.

Toeval? Symptomen van vermeende apenpokken vergelijkbaar met de vermelde bijwerkingen van COVID-prik

De symptomen van apenpokken zijn vergelijkbaar met die van herpes. Maar wat misschien wel het meest schokkend is, is dat herpes door Pfizer wordt beschouwd als een gedocumenteerde COVID-injectie-bijwerking. Hoewel deze onthulling eerder dit jaar openbaar werd gemaakt in de documenten die door de FDA zijn gepubliceerd, hechtten de reguliere media er niet veel waarde aan.

Symptomen van herpes omvatten meestal:

  • Milde roodheid en tintelingen
  • Opgezette lymfeklieren
  • Koorts
  • Laesies die lijken op blaren die zweren worden

Het wordt steeds duidelijker dat de symptomen van de COVID-19-prik zich manifesteren in een vorm die vergelijkbaar is met die van apenpokken en herpes, wat bezorgde personen ertoe aanzet om zich te laten vaccineren tegen apenpokken, terwijl de waarheid is dat het de prik zelf is die de oorzaak is van de problemen.

Dit is hoe de COVID-injectie het immuunsysteem beïnvloedt

Zet het nachtelijke nieuws aan en je hoort woord over variantspecifieke boosters. De federale overheid stelt nu voor dat Amerikanen afzonderlijke booster-shots nemen die specifiek zijn voor elke unieke coronavirusvariant. Bovendien zijn deze variantspecifieke boostershots een aanvulling op de eerste twee boosters die in voorgaande maanden zijn verstrekt. Tel tegen het einde van het jaar alle corona-shots bij elkaar op en het totaal kan in de dubbele cijfers liggen. Het is alleen maar de vraag of zo’n litanie van injecties een negatief effect zal hebben op het menselijke immuunsysteem.

Theoretisch is de coronavirus-vax ontworpen om het immuunsysteem te trainen om het coronavirus-spike-eiwit van de oorspronkelijke stam te herkennen door uw cellen in een spike-eiwitfabriek te veranderen, waardoor de aanmaak van antilichamen voor mogelijk gebruik in de loop van de tijd wordt gestimuleerd. Het immuunsysteem is dan belast met het bestrijden van het virus, maar de werkzaamheid van de vax verdwijnt uiteindelijk.

Ongeacht het veronderstelde vax-werkingsmechanisme, hoeft men niet verder te kijken dan de gegevens over sterfgevallen door coronavirus op basis van vax-status om te beseffen dat het door de vax verkregen immuundeficiëntiesyndroom de potentie heeft om de activering van inactieve herpes te veroorzaken.

Blijf ons volgen, want de komende maanden worden waarschijnlijk meer details onthuld over de mogelijke verbanden tussen de coronavirusprik en andere gezondheidsproblemen.

Bronnen: Assets.publishing.service.gov.uk, Expose-News.com

 


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Studie onthult SCHOKKEND verband tussen voor altijd chemicaliën en leverkanker
Next Ontdek 3 dwingende redenen om zwarte komijnzaadolie te nemen

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Met twee ingrediënten maak je een luchtverfrisser die MAANDEN mee zal gaan!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Hoe de zonnebank je hersens beïnvloedt

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Hoe lightproducten hebben geleid tot miljoenen extra gevallen van onnodig vroegtijdig overlijden

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat