Welkom op de vernieuwde Health Bytes Website!

Welkom op de vernieuwde Health Bytes Website!

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Zoals ik al eerder heb aangegeven op de World Unity website ben ik druk bezig met het vernieuwen en verbeteren van de websites en dat er iets aan te komen stond zal de oplettende volgers van onze websites niet zijn ontgaan. De afgelopen tijd was het plaatsen van artikelen wisselvallig op z’n zachts gezegd maar met een goede reden! En vandaag heeft het de eerste vruchten afgeworpen.

Ik heet jullie allemaal dan ook van harte welkom op de nieuwe Healthbytes website, met een betere layout, snellere pagina’s, etc.. Waarmee hopelijk jullie beleving op de site een stuk aangenamer is geworden!

Uiteraard moet er nog een boel worden bijgeschaafd en afgewerkt, zoals het weer toevoegen van de donatieopties e.d. Maar voor nu wens ik jullie veel plezier met de meest cleane versie van Health Bytes tot nu toe.

In de loop van deze week is de World Unity website aan de beurt en aangezien ik nog steeds maar 1 persoon ben zal me dat de nodige tijd kosten waardoor ik wederom nog geen stabiele instroom van nieuwe artikelen kan beloven maar ik zal wel mijn best doen zoveel mogelijk te publiceren!

Ik hoop dat het nieuwe design in de smaak valt. Opmerkingen, feedback en verzoekjes lees ik graag in onze Telegram chatgroep Nog geen lid op Telegram? Doe dat dan nu en vergeet niet je ook even aan te melden op het Health Bytes Kanaal om onze nieuwe artikelen makkelijk te kunnen volgen! Versla de censuur!

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Verlicht de symptomen van eczeem door DEZE voedingsmiddelen te elimineren
Next De wetenschappelijk onderbouwde gezondheidsvoordelen van acaibessen

About author

redactie
redactie 4507 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

We gaan het zelf maar doen…

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Health Bytes Nieuws

Healthbytes – De stand van zaken

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

The road so far: De eerste mijlpaal is in zicht!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat