Welkom op de vernieuwde Health Bytes Website!

Welkom op de vernieuwde Health Bytes Website!

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Zoals ik al eerder heb aangegeven op de World Unity website ben ik druk bezig met het vernieuwen en verbeteren van de websites en dat er iets aan te komen stond zal de oplettende volgers van onze websites niet zijn ontgaan. De afgelopen tijd was het plaatsen van artikelen wisselvallig op z’n zachts gezegd maar met een goede reden! En vandaag heeft het de eerste vruchten afgeworpen.

Ik heet jullie allemaal dan ook van harte welkom op de nieuwe Healthbytes website, met een betere layout, snellere pagina’s, etc.. Waarmee hopelijk jullie beleving op de site een stuk aangenamer is geworden!

Uiteraard moet er nog een boel worden bijgeschaafd en afgewerkt, zoals het weer toevoegen van de donatieopties e.d. Maar voor nu wens ik jullie veel plezier met de meest cleane versie van Health Bytes tot nu toe.

In de loop van deze week is de World Unity website aan de beurt en aangezien ik nog steeds maar 1 persoon ben zal me dat de nodige tijd kosten waardoor ik wederom nog geen stabiele instroom van nieuwe artikelen kan beloven maar ik zal wel mijn best doen zoveel mogelijk te publiceren!

Ik hoop dat het nieuwe design in de smaak valt. Opmerkingen, feedback en verzoekjes lees ik graag in onze Telegram chatgroep Nog geen lid op Telegram? Doe dat dan nu en vergeet niet je ook even aan te melden op het Health Bytes Kanaal om onze nieuwe artikelen makkelijk te kunnen volgen! Versla de censuur!

 


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Verlicht de symptomen van eczeem door DEZE voedingsmiddelen te elimineren
Next De wetenschappelijk onderbouwde gezondheidsvoordelen van acaibessen

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Health Bytes Nieuws

De zorgverzekering in 2021: dit zal er gaan veranderen!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

The road so far: De eerste mijlpaal is in zicht!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Health Bytes Nieuws

Presidentskandidaat Trump: “Vaccins veroorzaken autisme”

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat