WAARSCHUWING uitgegeven door Poison Control over COVID-19 snelle antigeentesten

WAARSCHUWING uitgegeven door Poison Control over COVID-19 snelle antigeentesten

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Toen mensen voor het eerst de veiligheid en nauwkeurigheid van de neusuitstrijkjes van de COVID-test in twijfel trokken, was de mainstream-aanpak het deplatformeren van en huilen over “verkeerde informatie”, misschien de pandemische versie van “de jongen die wolf huilde”.
Maar nu waarschuwen functionarissen voor een gifbestrijdingsalarm over een giftige stof (meestal gebruikt in producten voor ongediertebestrijding) die wordt aangetroffen in sommige COVID-19 snelle antigeentests.

Thuis COVID-tests bevatten naar verluidt giftige en “potentieel dodelijke” chemische stof

Na het verstrekken van miljoenen snelle antigeen COVID-tests voor thuisgebruik aan Amerikaanse huishoudens, erkent de Amerikaanse regering een toename van het aantal gemelde natriumazidevergiftiging. Het blijkt dat deze thuiskits deze schadelijke stof bevatten – een zorgwekkende ontdekking die leden van de Ohio Poison Control ertoe bracht een nationale waarschuwing uit te geven.
Accidentele blootstelling aan natriumazide bij gebruik van deze thuistests gebeurt blijkbaar alleen wanneer de tests worden misbruikt. Toch zeiden het Ohio Poison Control-lid en toxicoloog Dr. Sheila Goertemoeller van het Cincinnati Children’s Hospital onlangs in een interview met een lokaal televisiestation dat de “toxicologiegemeenschap zowel verrast was dat dit het ingrediënt was in sommige van de kits, als ook bezorgd was. We hebben blootstelling in alle leeftijdsgroepen gezien.”
Dr. Goertemoeller verklaarde ook dat haar afdeling “een van de 55 antigifcentra en landelijke andere antigifcentra” is die soortgelijke bevindingen hebben gerapporteerd en stelt dat “er in het hele land meer dan een paar honderd blootstellingen aan natriumazide in testkits zijn geweest.” Volgens de Gateway Pundit hebben tot nu toe bijna 60 miljoen Amerikanen gratis snelle antigeentestkits ontvangen van de Biden-administratie. Antigeentests waarvan bekend is dat ze deze dodelijke chemische stof bevatten, zijn BinaxNOW, Flowflex, BD Veritor en Celltrion DiaTrust.
Voor alle duidelijkheid: deze tests zijn niet “besmet” met natriumazide – in plaats daarvan is de verbinding bedoeld om daar te zijn. De chemische stof wordt naar verluidt gebruikt als een vloeibaar reagens en conserveermiddel dat een chemische reactie veroorzaakt nadat het in contact is gekomen met een gebruikt neusuitstrijkje om een positieve of negatieve test te creëren.
Volgens rapporten hebben sommige mensen de container met natriumazide per ongeluk als een pipet gebruikt of hun neusuitstrijkje in de oplossing gedompeld voordat ze het wattenstaafje in hun neus stopten.

Wat is natriumazide?

Volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) is natriumazide een “snelwerkende, potentieel dodelijke chemische stof die bestaat als een geurloze witte vaste stof.”
Natriumazide is te vinden in de volgende items of gebieden:
Auto-airbags
Ziekenhuizen en laboratoria (als chemisch conserveermiddel)
Ongediertebestrijding en landbouw
Bomontstekers en explosieven
De verbinding is schadelijk voor de menselijke gezondheid, legt de CDC uit omdat het “voorkomt dat de cellen van het lichaam zuurstof gebruiken”, waardoor celdood wordt vergemakkelijkt.
De CDC voegt eraan toe: “Natriumazide is schadelijker voor het hart en de hersenen dan voor andere organen, omdat het hart en de hersenen veel zuurstof gebruiken.”
Symptomen van blootstelling aan natriumazide (via inademing, inslikken of huidcontact) zijn duizeligheid, lage bloeddruk, hoofdpijn, hartkloppingen, brandwonden en blaren op de huid, toevallen, bewustzijnsverlies en overlijden.
Bronnen:


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous SCHOKKEND: Patholoog onthult wat COVID-injecties met de hersenen en andere organen doen
Next Studie suggereert waarom de meeste rokers geen longkanker krijgen

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Kort Nieuws: Europese Commissie: Er bestaat geen veilig gebruik van zonnebanken

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

“We slikken zoveel medicijnen omdat de fabrikanten ons voorliegen”

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

16% van de reguliere behandelingen blijkt niet te werken of zelfs schadelijk te zijn

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat