STUDIE: 99% van de mensen met een eerdere COVID-19-infectie ontwikkelt natuurlijke immuniteit die meer dan een jaar aanhoudt

STUDIE: 99% van de mensen met een eerdere COVID-19-infectie ontwikkelt natuurlijke immuniteit die meer dan een jaar aanhoudt

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Uit een nieuwe studie van de Johns Hopkins University (JHU) is gebleken dat 99 procent van de mensen die hersteld zijn van een eerdere infectie met het Wuhan-coronavirus (COVID-19) een natuurlijke immuniteit tegen het virus heeft ontwikkeld die meer dan een jaar later nog steeds aanwezig is.
Het JHU-onderzoeksteam werd geleid door Dr. Marty Makary, een professor in het volksgezondheidsbeleid, een deskundige chirurg en een regelmatige medische commentator voor Fox News.
“Mijn Johns Hopkins-onderzoeksteam leidt een langetermijnonderzoek naar natuurlijke immuniteit omdat de NIH [National Institutes of Health] en de CDC [Centers for Disease Control and Prevention] het niet doen”, kondigde Makary in oktober aan. “Ze hebben $ 50 miljard en 30.000 werknemers en toch lijken ze niet een van de belangrijkste onderzoeken uit te voeren die we nodig hebben om het publiek te informeren.”
De studie omvatte 1.580 personen die het JHU-team had uitgenodigd om serologische tests te ondergaan, die worden gebruikt om de aanwezigheid van SARS-CoV-2-antilichamen in het systeem van een persoon te evalueren.
Slechts ongeveer de helft van degenen die waren uitgenodigd, liet zich testen tijdens de testperiode van het onderzoek tussen 24 september en 5 november 2021. Van de deelnemers meldden 295 een eerdere COVID-19-infectie. Toen hun bloed werd getest, testten 293 van hen – of meer dan 99 procent – positief op COVID-19-antilichamen.
Nog eens 275 personen waren COVID-onbevestigde patiënten. Daarvan testten 152 – of 55 procent – positief op COVID-19-antilichamen. De overige 246 deelnemers hadden vermoedelijk nog nooit COVID-19 gehad. Van deze groep testte 11 procent positief op COVID-19-antilichamen.
Wat deze gegevens onomstotelijk bewijzen, is dat natuurlijke immuniteit veel duurzamer is dan gevaccineerde immuniteit. De bescherming die mensen met een eerdere COVID-19-infectie hadden tegen een herhaling van het virus duurde zo lang dat het meer dan een jaar later nog steeds bestond zonder merkbare achteruitgang.

Makary wil dat meer mensen leren over natuurlijke immuniteit

Tijdens een interview met Fox News-journalist en tv-presentator Shannon Bream, zei Makary dat hij en de andere artsen in het onderzoeksteam vonden dat ze deze studie alleen moesten doen omdat noch de CDC noch de NIH hun gegevens over herinfecties en natuurlijke immuniteit vrijgeven.
Makary wees er ook op dat het voor mensen die hersteld zijn van COVID-19 heel gemakkelijk is om getest te worden om erachter te komen of ze voldoende antilichamen in hun systeem hebben om herinfectie te voorkomen, waarmee ze bewijzen dat ze natuurlijke immuniteiten hebben. Helaas is deze kennis niet wijdverbreid en krijgt het niet veel aandacht in de reguliere media.
Volgens Makary nemen de antistoffen die mensen krijgen van de COVID-19-vaccins binnen enkele maanden na het krijgen van de injecties af. Maar “met natuurlijke immuniteit was die bescherming beter. Het is duurzamer en dat komt overeen met wat de CDC heeft gevonden, ‘merkte Makary op.
Hij voegde eraan toe dat hij wil dat de samenleving nauwkeuriger is in haar taal door mensen niet te verdelen op basis van het feit of ze gevaccineerd of niet-gevaccineerd zijn, maar eerder in termen van “het immuun- en niet-immuun”.
Bronnen:
HumansAreFree.com
BizPacReview.com
CDC.gov


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Critici vrezen dat COVID-prikken in 2022 een enorme toename van hartproblemen zullen veroorzaken
Next Degraderen de mRNA Covid-19-vaccins hogere menselijke functies?

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

De 5 actieve stoffen uit rosacea crèmes getest + 18 tips

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Heeft uw geboortemaand een invloed op de kans op ziekte?

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Statines kunnen hartziekten veroorzaken en verhogen kans op aderverkalking: “Mensen moeten ze niet meer slikken”

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat