Critici vrezen dat COVID-prikken in 2022 een enorme toename van hartproblemen zullen veroorzaken

Critici vrezen dat COVID-prikken in 2022 een enorme toename van hartproblemen zullen veroorzaken

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Sinds de uitrol van de COVID-injectie begon, doen berichten over topsporters die plotseling bezwijken met hartaanvallen en andere cardiovasculaire problemen de ronde in het nieuws. De plotselinge dood van jonge mensen onderstreept een grimmige ontdekking over deze mRNA-vaccins: dat ze een potentieel dodelijke ontsteking van het hart kunnen veroorzaken, bekend als myocarditis.
Is hartschade gerelateerd aan deze shots uitgebreider dan we ons realiseren? Het kan enige tijd duren voordat de gegevens volledig zijn opgehelderd, maar in ieder geval lijken sommige rapporten te wijzen op wijdverbreide hartgezondheidsproblemen in de komende toekomst.

In het volle zicht: tientallen geprikte professionele voetballers die instorten en plotseling sterven aan hartproblemen

In januari 2019 publiceerde de Journal of the American Heart Association een studie waarin wordt beweerd dat er de komende tien jaar meer kinderen zullen worden geboren met aangeboren hartafwijkingen als gevolg van … klimaatverandering. Wat denk je: legitieme wetenschap? Of preventieve schadebeperking voor het COVID-uitroltijdperk – een ongekende tijd waarin zwangere vrouwen, baby’s en kinderen jonger dan vijf jaar worden gedwongen om deze gloednieuwe medicijnen te nemen.
Wat het volledige verhaal ook is over toekomstige hartafwijkingen bij onze kinderen, we zijn al in realtime getuige van ernstige en soms fatale hartproblemen die verband houden met deze COVID-shots. Kijk maar naar de tragedie die zich afspeelt binnen de internationale voetbalgemeenschap.
Volgens de Daily Expose is het aantal (voornamelijk mannelijke) professionele voetballers die tijdens wedstrijden zijn ingestort en stierven aan cardiovasculaire, immunologische en/of neurologische problemen in 2021 maar liefst 278% HOGER dan het voorgaande 12-jarig gemiddelde. Deze observatie is niet voldoende om te bewijzen dat de COVID-prikken hebben bijgedragen aan de ongewone piek in plotselinge sterfgevallen, maar de correlatie is te nijpend om te bagatelliseren.
Net als andere sportorganisaties heeft de FIFA haar spelers sterk aangemoedigd zich te laten vaccineren. Maar het zijn niet alleen professionele atleten die het risico lopen op ernstige en soms dodelijke bijwerkingen van de COVID-mRNA-prikken.

Nieuwe gegevens suggereren dat COVID-mRNA-prik het 5-jaarsrisico van een persoon op een hartaanval VERDUBBELT

Een artikel uit november 2021, gepubliceerd in Circulation, een tijdschrift van de American Heart Association (geschreven door functioneel medicus, cardioloog en voormalig cardiothoracaal chirurg Dr. Steven Gundry), ontdekte naar verluidt dat iemands kansen om te lijden aan acuut coronair syndroom (ACS) binnen de volgende vijf jaar VERDUBBELT na het krijgen van twee doses mRNA-prikken.
Volgens Mayo Clinic verwijst ACS naar een reeks aandoeningen die worden veroorzaakt door een plotselinge vermindering van de bloedtoevoer naar het hart, waaronder hartaanvallen.
In zijn samenvatting – die fel werd bekritiseerd en sindsdien serieuze bewerkingen heeft ondergaan om minder “alarmistisch” te zijn – meldt Dr. Gundry dat de gemiddelde 5-jaars ACS-risicoscore onder 566 gevaccineerde cardiologiepatiënten 25% bereikte, vergeleken met slechts 11% 5-jaars ACS-risicoscore die werd berekend onder die patiënten voorafgaand aan hun vaccinaties. De ACS-risicoscore kan worden berekend met behulp van wat in de cardiologie bekend staat als de PULS-cardiale test, die verschillende biomarkers van cardiovasculaire ontsteking en “T-celinfiltratie van de hartspier” meet.
De studie van Dr. Gundry heeft verschillende beperkingen. Het is bijvoorbeeld alleen observationeel en mist een controlegroep. Maar in de context van alle andere hart- en bloedsomloopproblemen die we na de prik zien, kunnen veel lezers het gevoel hebben dat het nader onderzoek rechtvaardigt.
Bronnen:


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous ALARMERENDE wereldwijde gegevens geven aan dat het COVID-shot het immuunsysteem decimeert
Next STUDIE: 99% van de mensen met een eerdere COVID-19-infectie ontwikkelt natuurlijke immuniteit die meer dan een jaar aanhoudt

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Vaccinfabrikant Pfizer begint alvast met de ‘anti-vaxxers’ te beschuldigen waarom hun vaccin het coronavirus niet stopt

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

CBS-journalist: “Wetenschapper geeft toe dat gegevens over vaccins en autisme werden vernietigd”

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Pfizer geeft in vertrouwelijk document toe dat het COVID-19-vaccin Vaccine-Associated Enhanced Disease veroorzaakt (hetzelfde als Antibody Dependent Enhancement)

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat