ALARMERENDE wereldwijde gegevens geven aan dat het COVID-shot het immuunsysteem decimeert

ALARMERENDE wereldwijde gegevens geven aan dat het COVID-shot het immuunsysteem decimeert

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Vorige maand meldde het Europees Geneesmiddelenbureau dat het herhaaldelijk ontvangen van een COVID-injectie-booster – derde, vierde, misschien vijfde doses van de mRNA-prikken zo vaak als elke vier maanden – de immuunresponsen van de ontvangers van de injectie zou kunnen verzwakken. Volgens het hoofd van de vaccinstrategie tegen biologische bedreigingen van het EMA zijn herhaalde boosters “niet iets waarvan we kunnen denken dat het constant moet worden herhaald.”
Maar laten we de derde, vierde of vijfde dosis zelfs even opzij zetten en naar andere wereldgegevens kijken. Zijn er aanwijzingen dat zelfs maar één of twee COVID-vaccindoses slecht voor je zijn?

Wereldwijde gegevens waarschuwen voor mogelijke immuundisfunctie na de COVID-schots

Gegevens die door de Daily Expose worden gedeeld, werpen licht op een voorgesteld fenomeen dat bekend staat als “Covid-19-vaccin-geïnduceerd verworven immunodeficiëntiesyndroom”, of VAIDS. Het lijkt op AIDS, een syndroom veroorzaakt door het humaan immunodeficiëntievirus dat de immuunfunctie verstoort en het moeilijk maakt om infecties te bestrijden.
Misschien zou deze disfunctie van het immuunsysteem kunnen verklaren waarom officiële gegevens van de regering van New South Wales in Australië onthullen dat mensen die twee of drie doses van de COVID-injectie hebben gekregen, meer dan twee keer zoveel kans hebben om besmet te raken met SARS-CoV-2 dan mensen die slechts één of geen doses hebben gekregen.
Aanhangers van de VAIDS-hypothese stellen ook voor dat de snelle afname van de werkzaamheid van de injectie – zoals gerapporteerd door Amerikaanse volksgezondheidsfunctionarissen en onthuld in een recent onderzoek gepubliceerd in Science als een daling van 44% in slechts zes maanden – een enorme indicator is dat het menselijke immuunsysteem niet in staat is om adequate bescherming te bieden nadat het binnen een jaar of zo twee of meer keer gestrest is geraakt met een geneesmiddel voor gentherapie.
Een ander mogelijk gevolg van schade aan het immuunsysteem veroorzaakt door COVID-shots zijn nog ergere bijwerkingen, iets waar de Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie (CDC) hun bezorgdheid over uitten tijdens een mediabriefing in juli 2021, aldus Reuters.
Bovendien suggereerden overheidsgegevens uit Schotland die in januari werden vrijgegeven zelfs dat de COVID-injecties in december 2021 daadwerkelijk een NEGATIEVE werkzaamheid hadden – met andere woorden, personen die tweemaal waren gevaxxed verloren meer dan 70% van hun immuunrespons op het pandemische virus, en hun prikstatus eigenlijk maakte het ze vatbaarder voor een COVID-infectie in vergelijking met mensen zonder prik. Deze negatieve werkzaamheidstrend is in veel delen van de wereld waargenomen.

Wordt de wereld geconfronteerd met een enorme piek in immuunstoornissen en andere chronische gezondheidsziekten – en zijn COVID-shots onderdeel van het probleem?

Het is belangrijk om te begrijpen dat VAIDS op dit moment niet als een echt fenomeen wordt beschouwd en snel is ontkracht en op feiten is gecontroleerd door de reguliere media. Volgens AP News zijn andere veronderstelde soorten immuunschade die verband houden met COVID-injecties – inclusief antilichaamafhankelijke versterking en vernietiging van immuun-T-cellen – ook als “onwaar” gerapporteerd.
Zoals we natuurlijk weten, is wat ooit ‘verkeerde informatie’ uit het verleden was – dat lockdowns bijvoorbeeld schadelijk zijn, of dat stoffen maskers niet effectief zijn, of dat volledig gevaxxeerde mensen SARS-CoV-2 kunnen oplopen en verspreiden – nu aanvaardbare waarheid zijn. En aangezien het jaren, zelfs tientallen jaren kan duren voordat ernstige gezondheidsproblemen die verband houden met medicatie, worden gerealiseerd en aan het publiek bekend worden gemaakt (thalidomide, DDT en Vioxx, welke dan ook?), is het gepast om deze COVID-shots met de nodige voorzichtigheid te bekijken.
Niemand zou zich gek of “anti-vax” moeten laten voelen, alleen maar omdat hij of zij vragen en zorgen heeft over deze gloednieuwe medicijnen.
Besteed de komende maanden en jaren aandacht aan de gezondheid van uw dierbaren, vooral als een van hen een COVID-injectie heeft gekregen. De tijd zal leren of de bevolking een toename van immuungerelateerde disfunctie zal gaan zien en of we alle onderliggende factoren nauwkeurig kunnen achterhalen als dit gebeurt.
Doe in de tussentijd uw deel door uw gezonde gewoonten te verdubbelen om uw immuunsysteem zo sterk mogelijk te houden.
Bronnen:


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Sommige COVID-19-vaccins kunnen het risico op hiv verhogen, waarschuwen onderzoekers
Next Critici vrezen dat COVID-prikken in 2022 een enorme toename van hartproblemen zullen veroorzaken

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Wie extreem weinig eet, leeft écht langer

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Wasabi is een ‘natuurlijke chemo’

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Triclosan induceert leverkanker volgens Wetenschappelijke Studie

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat