Kan je geen Ivermectine krijgen? Gebruik dan Zwarte Komijn zaad bij Covid-19

Kan je geen Ivermectine krijgen? Gebruik dan Zwarte Komijn zaad bij Covid-19

Luister naar dit artikel

Met dank aan een oplettende lezer die me hierop wees en in de juiste richting stuurde:
Van Nigella Sativa (NS), ook bekend als Zwart Zaad of Zwarte Komijn, is vastgesteld dat het antivirale, antibacteriële, ontstekingsremmende en immunomodulerende eigenschappen heeft.
Het actieve ingrediënt in Nigella Sativa is thymoquinon (TQ). [1]
Studies hebben aangetoond dat NS effectief is voor vroege behandeling van COVID-19, ziekenhuisopname vermindert en mortaliteit verlaagt.
De website c19ns.com maakt een meta-analyse van gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken over het gebruik van NS bij COVID-19.
Meta-analyses omvatten de onderzoeken, de sterkte van het onderzoek en de uitkomsten. De grootte van de diamant en vierkanten weerspiegelen het aantal mensen in het onderzoek. Hoe meer de cijfers naar links gaan, hoe groter het verbeteringspercentage.
Onderstaande tabel laat zien dat vroege behandeling met Nigella Sativa resulteert in 84% verbetering en 62% post-expositie profylaxe (PEP).
bc1
Onderstaande tabel laat zien dat NS. ziekenhuisopname voorkomt bij 75% van de mensen met COVID-19.
bc2
Twee onderzoeken met in totaal 317 gevallen van COVID-19 toonden aan dat NS de dood voorkwam bij 87% van de patiënten.
bc3


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


FLCCC beveelt Nigella Sativa aan

De FRONT LINE COVID-19 CRITICAL CARE ALLIANCE of FLCCC is een groep ervaren clinici in de VS die COVID-19 behandelen. Zij publiceren protocollen voor de preventie en behandeling van COVID-19.
Nigella Sativa wordt aanbevolen bij 40 mg/kg per dag in hun preventieprotocol. FLCCC raadt aan NS te gebruiken als ivermectine niet beschikbaar is of niet aan ivermectine wordt toegevoegd voor optimale preventie.
Voor vroege behandeling van de Delta-variant is de dosis hoger, namelijk 80 mg/kg per dag gedurende 14 dagen.

Veiligheid van Nigella Sativa

Een meta-analyse toonde de gunstige effecten aan van N. Sativa op nuchtere glucose-, HbA1c-, triglyceriden-, totaal-, VLDL-, LDL-cholesterolspiegels. [3]
Een literatuuroverzicht toonde aan dat NS alkalische fosfatase (ALP) en bloedureumstikstof (BUN) zou kunnen verlagen. Dat is goed. Een dagelijkse dosis van 1100-1500 mg NS-supplementen bleek de ALP-spiegels en BUN te verlagen. Een dosis van meer dan 2000 mg per dag leidde echter tot een significante toename van de BUN-concentraties. [5].
Opmerking: een persoon van 70 kg die NS met 40 mg/kg zal nemen, zal 2800 mg per dag krijgen. Een dosis van 80 mg/kg per dag bij dezelfde persoon van 70 kg levert 5600 mg per dag op.
Praat met uw arts of raadpleeg een apotheker voordat u voedingssupplementen inneemt om te weten te komen over mogelijke interacties tussen geneesmiddelen en of deze geschikt voor u zijn.
Bronnen:

  1. Koshak AE, Koshak EA, Mobeireek AF, et al. Nigella sativa for the treatment of COVID-19: An open-label randomized controlled clinical trialComplement Ther Med. 2021;61:102769. doi:10.1016/j.ctim.2021.102769
  2. c19ns.com
  3. FLCCC Protocols
  4. Hallajzadeh J, Milajerdi A, Mobini M, Amirani E, Azizi S, Nikkhah E, Bahadori B, Sheikhsoleimani R, Mirhashemi SM. Effects of Nigella sativa on glycemic control, lipid profiles, and biomarkers of beneficial effects of N. Sativa on fasting glucose, HbA1c, triglycerides, total-, VLDL-, LDL-cholesterol levels. inflammatory and oxidative stress: A systematic review and meta-analysis of randomized controlled clinical trials. Phytother Res. 2020 Oct;34(10):2586-2608. doi: 10.1002/ptr.6708. Epub 2020 May 11. PMID: 32394508.
  5. Razmpoosh E., Safi S., Abdollahi N. The effect of Nigella sativa on the measures of liver and kidney parameters: a systematic review and meta-analysis of randomized controlled trials. Pharmacol Res. 2020;156:104767. doi: 10.1016/j.phrs.2020.104767. 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Beter laat dan nooit: Japans bedrijf zegt dat Ivermectin 'antiviraal effect' vertoont tegen COVID
Next NIEUWE studie onthult VERRASSENDE oorzaak van multiple sclerose

About author

redactie
redactie 4559 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Homeopathie genas de Spaanse grieppandemie in 1918

Luister naar dit artikel Overheden over de hele wereld richten zich op websites en mensen die het verhaal van de Warp Speed-implementatie van het niet-geteste, experimentele COVID19-vaccin tegenspreken of in

Nieuws

Rapport vindt gevaarlijke niveaus van arseen, lood, cadmium en kwik in veel populaire babyvoeding

Luister naar dit artikel Een nieuw overheidsrapport stelt vast dat babyvoeding van enkele van de grootste Amerikaanse producenten “besmet” is met “aanzienlijke hoeveelheden” giftige zware metalen zoals lood, arseen, cadmium

Natuurlijk

Walnoten gaan de strijd aan met de ziekte van Alzheimer

Luister naar dit artikel Walnoten kunnen het risico op de ziekte van Alzheimer verkleinen of de voortgang van de ziekte vertragen. Ze kunnen de ziekte zelfs voorkomen, zo blijkt uit