Supertoxische COVID-Vaccin batches: Big Pharma voert onderzoeken naar dodelijke doses uit op de wereldbevolking, concluderen analisten

Supertoxische COVID-Vaccin batches: Big Pharma voert onderzoeken naar dodelijke doses uit op de wereldbevolking, concluderen analisten

Luister naar dit artikel

Voor het eerst in de geschiedenis heeft een persoon in de Verenigde Staten volgens de National Safety Council statistisch gezien meer kans om te overlijden aan een overdosis opioïden dan aan een auto-ongeluk. Eén reden: een dodelijke dosis van de giftige synthetische opioïde fentanyl – die vaak wordt gecombineerd met andere recreatieve drugs zoals cocaïne, ecstasy, meth en heroïne – kan slechts 2 tot 3 milligram bedragen, wat overeenkomt met slechts 5 tot 7 korrels zout !
Het is duidelijk dat deze epidemie een aanhoudende en groeiende volksgezondheidscrisis is die grotendeels wordt overschaduwd door de pandemie van het coronavirus. Maar met zulke dodelijke medicijnen die Amerikaanse straten en gemeenschappen overspoelen, is het dan echt logisch dat Big Pharma-bedrijven zoals Moderna, Johnson & Johnson en Pfizer actief dodelijke dosisstudies uitvoeren naar hun COVID-injectie?
Als dit allemaal onmogelijk te geloven lijkt … blijf lezen om te ontdekken wat er echt aan de hand is met deze uitrol van COVID-shots.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Experimenteren Big Pharma-bedrijven met dodelijke doses van hun winstgevende COVID-injectie?

Meldingen van onjuiste blootstelling aan COVID-shots hebben de krantenkoppen gehaald sinds de uitrol van de vaccins een jaar geleden begon. In mei 2021 meldde WordsSideKick.com bijvoorbeeld dat een vrouw per ongeluk een hele injectieflacon van de Pfizer COVID-injectie kreeg, wat overeenkomt met zes doses voor volwassenen tegelijk. En in oktober 2021 beweerde een familie uit Indiana dat hun vier- en vijfjarige kinderen volwassen doses van de Pfizer-mRNA-injectie kregen.
Ter referentie: doses voor volwassenen van de Pfizer- en Moderna COVID-prikken bevatten respectievelijk 30 microgram mRNA en 100 microgram mRNA. Doseringen van Pfizer voor kinderen zijn gelijk aan doses voor volwassenen voor kinderen ouder dan 12 jaar, terwijl kinderen van 5-11 jaar 10 microgram mRNA per dosis krijgen. Voor Moderna kregen kinderen van 12 jaar en ouder dezelfde dosis als volwassenen, terwijl kinderen van 6-11 50 microgram per dosis kregen.
Houd er rekening mee dat rapporten over onjuiste toediening zoals deze niet eens de tienduizenden bezoeken aan de spoedeisende hulp, ernstige bijwerkingen, gevallen van langdurige invaliditeit en sterfgevallen bevatten die na de injectie zijn gemeld volgens het vaccinbewakingsprogramma van de overheid, Vaccine Adverse Gebeurtenissenrapportagesysteem (VAERS). Wat meer is, en zoals gerapporteerd in The Stew Peters Show, hebben Pfizer, Moderna en Johnson & Johnson naar verluidt allemaal studies uitgevoerd om de dodelijke doses van hun COVID-prikkels te bepalen … en dit te doen op wat volgens sommige critici een extreem roekeloze manier is!
Het testen van dodelijke doses (LD50) en dodelijke concentraties (LC50) van medicijnen is niet ongebruikelijk en wordt over het algemeen gedaan om te bepalen hoeveel van een chemische stof nodig is om de dood te veroorzaken (helaas wordt dit onderzoek uitgevoerd op proefdieren). Afgezien van ethische vragen, is het probleem met de huidige onderzoeken naar dodelijke doses van de COVID-injectie dat er aanwijzingen zijn dat sommige van deze dodelijke doses op dit moment in omloop zijn en aan het publiek worden toegediend.
Ontdek welke lotnummers het MEEST gevaarlijk zijn door de onderstaande video te bekijken:

Er is meer: veelvoorkomende fouten bij het toedienen van vaccins … heeft de zorgverlener die uw laatste prik heeft toegediend het correct gedaan?

Geen enkel medicijn – of het nu een opioïde pijnstiller of een mRNA-gentherapeutisch middel is – is zonder risico, en dit risico varieert van persoon tot persoon. De natuurlijke conclusie is dat het dwingen van een medicijn voor het ‘voorrecht’ om deel te nemen aan een vrije samenleving volkomen onethisch is. Wanneer je het alarmerende aantal onbekenden en verstorende factoren rond de COVID-injectie toevoegt – onjuiste vaccindoses, mogelijk dodelijke doses in omloop, menselijke fouten en meer – wordt de drang om medische mandaten te normaliseren bijna sinister.
Voor uw veiligheid, als u of iemand die u kent ooit van plan is een vaccin te nemen in de toekomst, moet u ervoor zorgen dat de persoon die de injectie toedient alle nodige stappen heeft ondernomen om te voorkomen dat er veelvoorkomende fouten worden gemaakt bij de toediening die worden benadrukt door de Immunization Action Coalition. Deze omvatten:
Geen screeningchecklist gebruiken om de contra-indicaties van patiënten en voorzorgsmaatregelen voor vaccinatie te identificeren
Het verkeerde vaccin toedienen vanwege overeenkomsten in vaccinnamen
Het verkeerde verdunningsmiddel gebruiken of alleen het verdunningsmiddel toedienen
Een vaccin toedienen na de vervaldatum
Het vaccin op de verkeerde plaats of via de verkeerde route toedienen
Een vaccindosis eerder toedienen dan de aanbevolen leeftijd of interval
De verkeerde dosering geven voor de leeftijd van de patiënt
Een vaccin toedienen met de verkeerde naaldlengte
En onthoud, volgens de Immunization Action Coalition en CDC moeten alle fouten en bijwerkingen van vaccintoediening aan VAERS worden gemeld, ongeacht of de melder denkt dat het nadelige effect verband houdt met de prik of niet.
Blijf op de hoogte, want we blijven deze problemen volgen en rapporteren indien nodig.
Bronnen:

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Gebruik van mobiele telefoons kan DNA beschadigen, blijkt uit onderzoek
Next Cannabinoïden uit hennep voorkomen dat covid-19 coronavirus menselijke cellen binnendringt

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Ze morste Baking Soda op het bed en in de 30e minuut was iedereen sprakeloos: als je ziet waarom, zult je hetzelfde doen! (VIDEO)

Luister naar dit artikel De matras van uw bed kan zeer moeilijk schoon te maken zijn, vooral omdat na verloop van tijd, miljoenen dode huidcellen, schimmels, bacteriën en huisstofmijt zich

Overig

Schokkend: Vergelijking van sterfgevallen door medische behandeling, vitamines, en alle Amerikaanse oorlogen

Luister naar dit artikel Waarom blijf ik over dit onderwerp schrijven? Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken.

Overig

Als je dit hebt gelezen zul je nooit meer een blikje cola drinken

Luister naar dit artikel De Britse apotheker Niraj Naik heeft op haar blog een schokkende infographic geplaatst over wat een blikje cola in een uur tijd met je lichaam doet. Na 10 minuten