Dr. Stella Immanuel vertelt over hoe ziekenhuizen hydroxychloroquine en ivermectine negeren als effectieve behandelingen voor COVID-19

Dr. Stella Immanuel vertelt over hoe ziekenhuizen hydroxychloroquine en ivermectine negeren als effectieve behandelingen voor COVID-19

Luister naar dit artikel

In de meest recente aflevering van Gezondheid met Dr. Stella Immanuel op Brighteon.TV, bespreekt Dr. Stella Immanuel hoe het coronavirus de natie treft omdat ziekenhuizen de behandeling voor hun patiënten achterhouden.
Volgens Dr. Immanuel onthouden ziekenhuizen behandeling en geven ze patiënten niet de medicijnen die ze nodig hebben om beter te worden van COVID-19. Ze zegt dat ziekenhuizen aandringen op vaccinatie, dat ze andere levensreddende medicijnen zoals hydroxychloroquine en ivermectine negeren.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Wat is hydroxychloroquine?

Hydroxychloroquine, een analoog van antimalariamedicijn chloroquine, werd in 1946 ontwikkeld voor de behandeling van auto-immuunziekten zoals systemische lupus erythematosus en reumatoïde artritis, samen met malaria. Het is gebleken dat het de fusie tussen SARS-CoV-2 en zijn gastheercelmembraan remt, en dus het transport van het virus kan blokkeren en mogelijk de afgifte van het virale genoom kan voorkomen.
Zowel chloroquine als hydroxychloroquine hebben immunomodulerende effecten waarvan wordt aangenomen dat ze een andere mogelijke behandeling voor COVID-19 zijn.
Immanuel zegt dat zij eerder honderden patiënten met succes heeft behandeld met hydroxychloroquine – een behandeling waarvan voormalig president Donal Trump ook zei dat hij het zelf heeft genomen. “Niemand hoeft ziek te worden”, zegt Immanuel. “Dit virus heeft een remedie.”

De kinderarts en religieuze minister zeiden ook dat de potentie van hydroxychloroquine als behandeling betekent dat beschermende maskers niet langer nodig zijn, en beweerde dat zij en haar personeel tot nu toe hebben vermeden de ziekte op te lopen ondanks het dragen van gewone medische maskers in plaats van veiligere N95-modellen.

Ivermectine als COVID-19-remedie

Ivermectine, een medicijn dat voornamelijk wordt gebruikt om dieren te ontwormen, bleek ook nuttig bij de bestrijding van menselijke ziekten veroorzaakt door parasieten. Een “wondermiddel” genoemd vanwege het gebruik bij de behandeling van parasitaire ziekten, sommige artsen schrijven het ook voor voor als behandeling van COVID-19, een virale ziekte.

De afgelopen weken hebben conservatieve figuren en activisten ivermectine omarmd als een behandeling voor COVID-19.

Ivermectine is over het algemeen veilig in lage doses, maar hoge doses kunnen giftig zijn voor mensen. In grote doses kan het bijwerkingen veroorzaken, waaronder huiduitslag, misselijkheid, braken, diarree en maagpijn, om er maar een paar te noemen.

Multidrugsbenadering voor de behandeling van COVID

Immanuel spreekt ook over het gebruik van hydroxychloroquine en ivermectine voor de preventie van COVID-19. Verder merkt ze op dat artsen die slechts één medicijn gebruiken om COVID-19 te behandelen, niet genoeg doen, en hen in feite een slechte dienst bewijzen.
Ze moedigt iedereen ook aan om hun vitamines zoals vitamine C, D en zink binnen te krijgen en om veel zonneschijn en lichaamsbeweging te krijgen om zichzelf gezond te houden.
De gezondheidsprotocollen van het Amerikaanse systeem hebben Amerikanen consequent gefaald wanneer artsen andere medicijnen zoals hydroxychloroquine en ivermectine negeren.
Er zijn verschillende belangenorganisaties die campagne hebben gevoerd om ivermectine te mainstreamen. Immanuel, een lid van American’s Frontline Doctors, zei dat ze van 100 naar meer dan 700 mensen per dag gingen die zich aanmeldden voor telezorg met patiënten die op zoek waren naar ivermectine.
Immanuel beschrijft de pandemische situatie ook als een groots ontwerp van gevestigde belangen om vaccins te promoten en behandelingen aan de kaak te stellen. Ze noemt ook de media als mede-samenzweerders. Ze merkt op dat de grootste angst voor mensen de angst voor de dood is en dat de overheid en de media deze angst gebruiken om Amerikanen bang te maken voor een ziekte die niet eens een hoog sterftecijfer heeft.
In een eerder rapport zei ze dat ze meer dan 6.000 mensen heeft behandeld en meer dan 15.000 preventieve medicatie voor COVID heeft gegeven, en tot nu toe heeft ze slechts ongeveer zeven patiënten verloren. “Mensen rennen weg van de ziekenhuizen en komen naar onze kliniek”, zei ze.
Zelf predikant, zei ze ook dat de COVID-19-pandemie niet alleen een medische strijd is, maar een spirituele strijd tussen goed en kwaad.
Health with Dr. Stella Immanuel wordt woensdag om 17.00 uur uitgezonden op Brighteon.TV.
Bronnen: TheLancet.comTheDailyBeast.comFBIndependent.com

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.
Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous WAARSCHUWING: Aspirine en ibuprofen is bewezen dat ze hartaanvallen veroorzaken
Next Verpleeghuizen geven valse diagnoses van schizofrenie om ouderen te verdoven tot onderwerping

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Deze drank vernietigt uw botten van binnenuit en schaadt elk orgaan op zijn weg naar buiten

Luister naar dit artikel Deze drank vernietigt uw botten van binnenuit en schaadt elk orgaan op zijn weg naar buiten. Het drinken van frisdrank op een dagelijkse basis wordt afgeraden

middeltjes

5 NATUURLIJKE REMEDIES TEGEN TINNITUS

Luister naar dit artikel Het zal je verbazen, maar ik krijg dagelijks mailtjes met de vraag of ik iets weet tegen tinnitus. Tinnitus is een hinderlijke fluittoon, die maar niet

middeltjes

De meest effectieve natuurlijke manier om 100 Galstenen te vernietigen in 1 dag!

Luister naar dit artikel De galblaas is een klein orgaan dat gal opslaat, wat een spijsverteringssap is, dat in de lever wordt aangemaakt. Galstenen zijn harde ophopingen erin, die variëren