COVID-prik kan leiden tot VERNIETIGENDE gevolgen op lange termijn, waarschuwt Nobelprijswinnaar viroloog

COVID-prik kan leiden tot VERNIETIGENDE gevolgen op lange termijn, waarschuwt Nobelprijswinnaar viroloog

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

In wat critici een flagrante vertoning van tirannieke macht noemen, heeft de president van de Verenigde Staten officieel opgeroepen tot een enorm vaccin-mandaat voor miljoenen Amerikanen, en toegegeven dat het debat over het al dan niet nemen van een COVID-injectie “niet over vrijheid of persoonlijke keuze gaat”.
Er is veel kritiek op deze betreffende verklaring, niet in de laatste plaats de mogelijkheid dat de Pfizer- of Moderna-injectie kan leiden tot verergering van infecties als gevolg van een goed gedocumenteerd fenomeen dat bekend staat als antilichaamafhankelijke verbetering (ADE). Het is een zorg die velen in de medische gemeenschap delen, waaronder een internationaal erkende viroloog.

Wat denk je? Nobelprijswinnende viroloog waarschuwt prik-ontvangers die gedoemd zijn te lijden aan ADE

Luc Montagnier is een Franse viroloog die samen met zijn collega’s in 2008 de Nobelprijs voor de Fysiologie of Geneeskunde ontving voor de ontdekking van het humaan immunodeficiëntievirus (hiv).
Onlangs zou Montagnier in een wijdverbreid en grotendeels ontkracht nieuwsbericht in een interview hebben gezegd dat er “geen hoop en geen mogelijke behandeling is voor degenen die al zijn gevaccineerd. We moeten voorbereid zijn om de lichamen te verbranden … Ze zullen allemaal sterven door antilichaamafhankelijke versterking. Meer valt er niet te zeggen.”
Antilichaamafhankelijke verbetering, of ADE, treedt op wanneer mensen die opnieuw worden geïnfecteerd met een iets andere versie van een virus nadat ze antilichamen tegen het oorspronkelijke virus hebben ontwikkeld, ernstigere reacties op het virus ervaren.
Het is niet bewezen dat Montagnier deze beweringen daadwerkelijk heeft gedaan. Maar de wereldberoemde viroloog staat geregistreerd en zegt dat hij gelooft dat het coronavirus in een laboratorium is gecreëerd – een vermoeden dat aan geloofwaardigheid wint, zelfs bij de reguliere nieuwszenders.

Media beweren dat er geen echt bewijs is voor ADE met betrekking tot COVID-opname – maar is de wetenschap geregeld?

Met betrekking tot ADE beweren de reguliere media herhaaldelijk dat er geen bewijs is dat dit gebeurt met de COVID-shot.
De afwezigheid van bewijs betekent echter niet noodzakelijkerwijs bewijs van afwezigheid, en het is een logische misvatting om anders te beweren. Bovendien is er voldoende bewijs voor ADE met betrekking tot soortgelijke virussen, zeggen experts, en dit betekent dat de mogelijkheid van ADE niet zo gemakkelijk moet worden afgewezen.
In een artikel van februari 2021, gepubliceerd in Frontiers in Immunology, wijst onderzoeker Darrell Ricke van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) bijvoorbeeld op de aannemelijkheid van ADE wanneer hij opmerkt dat de “ontwikkeling van vaccins tegen ernstig acuut respiratoir syndroom (SARS) , Middle East Respiratory Syndrome coronavirus (MERS-CoV) en ander coronavirus moeilijk te creëren is vanwege vaccin-geïnduceerde verbeterde ziektereacties in diermodellen.”
Een artikel van september 2020, gepubliceerd in Nature, sluit aan bij deze sentimenten en beweert dat “humane immunisatiestrategieën voor SARS-CoV-2 die hoge neutraliserende antilichaamtiters opwekken, een grote kans op succes hebben met een minimaal risico op ADE”, maar dat de ADE opmerkte, “in SARS, MERS en andere menselijke respiratoire virusinfecties, waaronder RSV en mazelen … suggereert een reëel risico op ADE voor SARS-CoV-2-vaccins en op antilichamen gebaseerde interventies.”
Ten slotte, en in preprint met The Lancet van maart 2020, wijzen Riske, samen met Dr. Robert Malone – een sleutelfiguur in de ontwikkeling van mRNA-priktechnologie – er opnieuw op dat “voorgaande studies met vaccinkandidaten voor [feline infectieus coronavirus] ] en het Middle East Respiratory Syndrome coronavirus (MERS-CoV) vaccinatie-geïnduceerde antilichaamafhankelijke verhoging van ziekte (ADE) aantonen”, eraan toevoegend dat “SARS- en MERS-vaccin ADE-risico’s een voorbode kunnen zijn van SARS-CoV-2-vaccinrisico’s.”
Afgezien van de ethische implicaties van dieronderzoek, zou je kunnen stellen dat er voldoende plausibele gegevens zijn om lopend onderzoek naar het mogelijke verband tussen de COVID-injectie en ADE bij mensen te rechtvaardigen. Maar de reguliere media “vinken” eenvoudigweg de mogelijkheid af en stellen dat er geen bewijs is dat het betreffende fenomeen zich voordoet tijdens de uitrol van de prik.
Nogmaals, dit is een uitrol van een medisch product dat nog steeds klinische proeven ondergaat en geen veiligheidsgegevens op de lange termijn heeft. De veiligheid is niet gegarandeerd en bijwerkingen van geneesmiddelen zijn onvermijdelijk. Met deze onbekenden in gedachten, denk je dat mensen gedwongen moeten worden om de injectie te krijgen en te voldoen aan een federaal prik-mandaat, iets waarvan het Witte Huis en de CDC ooit beweerden dat het nooit zou gebeuren?
Bronnen: Twitter.comNature.comAPNews.comReuters.comNIH.govPapers.ssrn.comFrontiersin.orgNature.comAAP.com.auBBC.com

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.
Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Verpleeghuizen geven valse diagnoses van schizofrenie om ouderen te verdoven tot onderwerping
Next Door vleermuizen overgedragen Nipah virus door doodt 12-jarige jongen, potentieel nieuwe plaag in India

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Toenemend aantal “DOORBRAAK” gevallen van COVID-19 gemeld onder mensen die de prik kregen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

CDC ONDERZOEKT EEN VERBAND TUSSEN MRNA COVID-VACCIN EN MYOCARDITIS

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

“Zorgen over vaccinatie moeten serieus worden genomen”

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat