Israël wordt eerste land ter wereld dat 3e COVID-shot pusht voor al gevaccineerden

Israël wordt eerste land ter wereld dat 3e COVID-shot pusht voor al gevaccineerden

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

In wat waarschijnlijk een teken is van dingen die ergens anders ook zullen komen, duwt Israël nu een derde injectie of een vervolg booster voor degenen die hun twee vaccinrondes al hebben ontvangen, voor mensen ouder dan 60 jaar.
De prominente Israëlische krant Haaretz onthulde donderdag dat het land de eerste ter wereld zal zijn die hiermee begint na goedkeuring van de regering, en schrijft dat Israël “vanaf zondag een derde COVID-vaccin zal gaan aanbieden aan 60-plussers, nadat het ministerie van Volksgezondheid de stap heeft goedgekeurd. op donderdag.”
“De booster-injecties zullen worden gegeven aan 60-plussers die hun tweede dosis minstens vijf maanden geleden hebben gekregen. Israël is het eerste land dat aankondigt dat het boostershots zal gaan geven”, aldus het rapport.
De Israëlische president Naftali Bennet onthulde het plan aan de natie in een televisietoespraak:
“Ik kondig vanavond het begin aan van de campagne om het booster vaccin te ontvangen, het derde vaccin”, zei Bennett.
“De realiteit bewijst dat de vaccins veilig zijn. De realiteit bewijst ook dat de vaccins beschermen tegen ernstige morbiditeit en overlijden. En net als het griepvaccin dat van tijd tot tijd vernieuwd moet worden, is het in dit geval hetzelfde.”
Recente rapporten hebben aangegeven dat het ministerie van Volksgezondheid onenigheid heeft over de vraag of het derde prik-programma moet beginnen voor gevaccineerde mensen van 60, 65 of 70 jaar. De grondgedachte is dat van ouderen wordt aangenomen dat ze een zwakker immuunsysteem hebben in vergelijking met de bredere bevolking.
Ongeveer 60% van de totale bevolking van Israël is ingeënt. De derde ronde van een Pfizer-BioNTech-injectie is ook een reactie op de vrees dat de effectiviteit van het vaccin de verspreiding van de deltavariant doet afnemen. Binnen de in aanmerking komende leeftijdsgroep hebben degenen die hun tweede dosis ten minste vijf maanden geleden hebben gekregen, toegang tot de booster.
Sommigen pleiten al voor een “ander vaccin” om delta en andere varianten te bestrijden…


Axios merkt op:
Pfizer zei woensdag dat het gegevens heeft waaruit blijkt dat een derde injectie “sterk” de antilichaamniveaus tegen de Delta-variant verhoogt.
…Israël heeft in totaal 867.240 bevestigde gevallen en 6.462 sterfgevallen gemeld, volgens gegevens van de Johns Hopkins University.
Onlangs pochte het Israëlische ministerie van Volksgezondheid dat het vaccin met twee doses 91% effectief is tegen ernstige ziekten en 88% effectief tegen ziekenhuisopname, maar nogmaals, het lijkt erop dat ambtenaren bezorgd zijn dat de effectiviteit wordt verminderd, vooral bij de oudere bevolking. Waarschijnlijk is het nu slechts een kwestie van tijd voordat dit zich ook uitbreidt tot de bredere, jongere demografie.
Vanaf het begin voerden velen onder de ‘vaccin twijfelaars’ of sceptici aan dat de basis wordt gelegd om uiteindelijk de COVID-19-prik toe te dienen met de regelmaat van een jaarlijkse griepprik. Deze voorspelling lijkt langzaam uit te komen, vooral gezien de woordkeuze van Bennet bij het aankondigen van de goedkeuring van de derde prik … “zoals het griepvaccin dat van tijd tot tijd moet worden vernieuwd”, zei hij.
Bronnen: ZeroHedge

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.
Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous BioNTech wil op mRNA gebaseerd malariavaccin ontwikkelen
Next Doorbraak COVID-gevallen nemen toe, en de ware oorzaak is alarmerend

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Door vleermuizen overgedragen Nipah virus door doodt 12-jarige jongen, potentieel nieuwe plaag in India

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

CDC kondigt aan dat de testkits voor Coronavirus niet werken

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Nestle voert tests uit na het vinden van hoge niveaus van gevaarlijke onkruidverdelger in koffiebonen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat