Israël wordt eerste land ter wereld dat 3e COVID-shot pusht voor al gevaccineerden

Israël wordt eerste land ter wereld dat 3e COVID-shot pusht voor al gevaccineerden

Luister naar dit artikel

In wat waarschijnlijk een teken is van dingen die ergens anders ook zullen komen, duwt Israël nu een derde injectie of een vervolg booster voor degenen die hun twee vaccinrondes al hebben ontvangen, voor mensen ouder dan 60 jaar.
De prominente Israëlische krant Haaretz onthulde donderdag dat het land de eerste ter wereld zal zijn die hiermee begint na goedkeuring van de regering, en schrijft dat Israël “vanaf zondag een derde COVID-vaccin zal gaan aanbieden aan 60-plussers, nadat het ministerie van Volksgezondheid de stap heeft goedgekeurd. op donderdag.”
“De booster-injecties zullen worden gegeven aan 60-plussers die hun tweede dosis minstens vijf maanden geleden hebben gekregen. Israël is het eerste land dat aankondigt dat het boostershots zal gaan geven”, aldus het rapport.
De Israëlische president Naftali Bennet onthulde het plan aan de natie in een televisietoespraak:
“Ik kondig vanavond het begin aan van de campagne om het booster vaccin te ontvangen, het derde vaccin”, zei Bennett.
“De realiteit bewijst dat de vaccins veilig zijn. De realiteit bewijst ook dat de vaccins beschermen tegen ernstige morbiditeit en overlijden. En net als het griepvaccin dat van tijd tot tijd vernieuwd moet worden, is het in dit geval hetzelfde.”
Recente rapporten hebben aangegeven dat het ministerie van Volksgezondheid onenigheid heeft over de vraag of het derde prik-programma moet beginnen voor gevaccineerde mensen van 60, 65 of 70 jaar. De grondgedachte is dat van ouderen wordt aangenomen dat ze een zwakker immuunsysteem hebben in vergelijking met de bredere bevolking.
Ongeveer 60% van de totale bevolking van Israël is ingeënt. De derde ronde van een Pfizer-BioNTech-injectie is ook een reactie op de vrees dat de effectiviteit van het vaccin de verspreiding van de deltavariant doet afnemen. Binnen de in aanmerking komende leeftijdsgroep hebben degenen die hun tweede dosis ten minste vijf maanden geleden hebben gekregen, toegang tot de booster.
Sommigen pleiten al voor een “ander vaccin” om delta en andere varianten te bestrijden…


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te DonerenAxios merkt op:
Pfizer zei woensdag dat het gegevens heeft waaruit blijkt dat een derde injectie “sterk” de antilichaamniveaus tegen de Delta-variant verhoogt.
…Israël heeft in totaal 867.240 bevestigde gevallen en 6.462 sterfgevallen gemeld, volgens gegevens van de Johns Hopkins University.
Onlangs pochte het Israëlische ministerie van Volksgezondheid dat het vaccin met twee doses 91% effectief is tegen ernstige ziekten en 88% effectief tegen ziekenhuisopname, maar nogmaals, het lijkt erop dat ambtenaren bezorgd zijn dat de effectiviteit wordt verminderd, vooral bij de oudere bevolking. Waarschijnlijk is het nu slechts een kwestie van tijd voordat dit zich ook uitbreidt tot de bredere, jongere demografie.
Vanaf het begin voerden velen onder de ‘vaccin twijfelaars’ of sceptici aan dat de basis wordt gelegd om uiteindelijk de COVID-19-prik toe te dienen met de regelmaat van een jaarlijkse griepprik. Deze voorspelling lijkt langzaam uit te komen, vooral gezien de woordkeuze van Bennet bij het aankondigen van de goedkeuring van de derde prik … “zoals het griepvaccin dat van tijd tot tijd moet worden vernieuwd”, zei hij.
Bronnen: ZeroHedge

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.
Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous BioNTech wil op mRNA gebaseerd malariavaccin ontwikkelen
Next Doorbraak COVID-gevallen nemen toe, en de ware oorzaak is alarmerend

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Soa-thuistests onbetrouwbaar

Luister naar dit artikel Er worden online steeds meer soa-thuistests verkocht, maar de uitslag is meestal onbetrouwbaar. Daarom adviseert SOA Aids Nederland om voor een soa-test naar de huisarts te

Vaccinaties

Waarom zouden we onze kinderen blootstellen aan vaccinatieschade?

Luister naar dit artikel Dit artikel is de vertaling van het werk van de Amerikaanse Celeste McGovern, onafhankelijk onderzoeksjournalist. Zij baseert haar artikel op een onderzoek naar de effecten van

Vaccinaties

Hoe myocarditis het stille schandaal van de COVID-19-vaccinatie werd

Luister naar dit artikel In het begin begon het langzaam: een stroompje verontrustende berichten dat er iets niet klopte. In januari 2021, slechts enkele weken na de uitrol van de