FDA-document onthult dat 86% van de kinderen die deelnamen aan het Pfizer covid-vaccinonderzoek bijwerkingen ondervonden

FDA-document onthult dat 86% van de kinderen die deelnamen aan het Pfizer covid-vaccinonderzoek bijwerkingen ondervonden

Luister naar dit artikel

Een openbaar beschikbaar FDA-document met “factsheets” onthult dat 86% van de kinderen die deelnamen aan een Pfizer-onderzoek naar covid-vaccins bijwerkingen rapporteerden variërend van “mild” tot “ernstig”.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Als onderdeel van de vaccinexperimenten worden kinderen van 12 tot 15 jaar geïnjecteerd met mRNA-sequenties die de controle over hun cellen overnemen, waardoor ze onze spike-eiwitten in hun bloed karnen. Spike-eiwitten veroorzaken vaatziekten en bloedstolsels. Zelfs het Jonas Salk Institute identificeert onomstotelijk spike-eiwitten als de boosdoener achter vaatziekten en bloedstolsels.

Dit wordt allemaal openlijk toegegeven door de FDA, die uiterst verontrustende rapporten heeft gepubliceerd over bijwerkingen die kinderen ervaren in een Pfizer covid-vaccin “factsheet” met het label 144413. Zie het originele FDA-document hier (PDF).

FDA geeft toe dat mRNA-vaccins bijwerkingen veroorzaken bij 86% van de kinderen, maar noemt het toch “veilig”

Deze Pfizer-pagina bij de FDA biedt links naar alle factsheets en persberichten waarin de FDA viert dat de autorisatie voor noodgevallen wordt uitgebreid tot kinderen van 12 tot 15 jaar.

Die factsheet bevat de volgende tabel waarin het alarmerende aantal bijwerkingen en schade wordt beschreven dat wordt ervaren door 12-15-jarigen (d.w.z. kinderen) die de mRNA-injecties hebben gekregen:

Tabel 5: Onderzoek 2 – Frequentie en percentages van adolescenten met gevraagde lokale reacties, naar maximale ernst, binnen 7 dagen na elke dosis – adolescenten van 12 tot en met 15 jaar

table-5-adolescents-with-local-reactions-covid-vaccine-pfizer

Zoals u in de tabel kunt zien, kregen 1127 kinderen de eerste dosis van het vaccin en kregen 1097 kinderen de tweede dosis. Wat gebeurde er met de 30 kinderen die niet kwamen opdagen voor de tweede dosis? Zijn ze gestorven? Waarom werden ze verwijderd voor de tweede dosis?

Onder die kinderen die zijn geïnjecteerd met het medische experiment met mRNA-vaccin:

Een schokkende 86% ondervond bijwerkingen.
Bijna 44% had last van “matige” bijwerkingen gedefinieerd als “verstorende activiteit”.
66% van de kinderen had koorts.
65% had hoofdpijn.
Andere bijwerkingen die deze kinderen ondervonden als onderdeel van deze medische experimenten zijn koude rillingen, braken, diarree, koorts, spierpijn en zelfs gewrichtspijn.
Zelfs nadat 86% van de kinderen dergelijke bijwerkingen had ondervonden na injectie met de eerste dosis, bleven de onderzoekers de kinderen injecteren met een tweede dosis.
De FDA beweert dat dit allemaal draait om het ‘beschermen’ van kinderen en tegelijkertijd meer vaccins te verkopen om miljarden dollars winst te genereren voor Pfizer
De FDA beweert in haar feestelijke persbericht dat het uitbreiden van het experimentele vaccin van Pfizer naar 12- tot 15-jarigen een soort doorbraak is, geen misdaad tegen kinderen:

“De uitbreiding door de FDA van de vergunning voor gebruik in noodgevallen voor het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin tot adolescenten van 12 tot 15 jaar is een belangrijke stap in de strijd tegen de COVID-19-pandemie”, zei waarnemend FDA-commissaris Janet Woodcock, MD “De actie van vandaag zorgt ervoor dat een jongere bevolking wordt beschermd tegen COVID-19, waardoor we dichter bij de terugkeer naar een gevoel van normaliteit en het beëindigen van de pandemie komen. Ouders en voogden kunnen er zeker van zijn dat het bureau een rigoureuze en grondige beoordeling van alle beschikbare gegevens heeft uitgevoerd, zoals we hebben gedaan met al onze autorisaties voor noodgevallen voor COVID-19-vaccins.”

Met andere woorden, de FDA geeft toe dat ze zich volledig bewust zijn van het percentage bijwerkingen van 86% als het gaat om het injecteren van kinderen met experimentele mRNA-“vaccins”.

Medische experimenten met vaccins schaden kinderen in naam van de winst van Big Pharma Pharma

Als het gaat om mRNA-vaccinonderzoeken in de VS, wanneer ernstige reacties zoals gezichtsverlamming worden geïdentificeerd in de gevaccineerde groep, doet de FDA (en vermoedelijk de onderzoekers) ze af als toeval. Uit het eigen document van de FDA:

De verlamming van Bell (gezichtsverlamming) werd gemeld door vier deelnemers aan de Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine-groep. Het begin van gezichtsverlamming was dag 37 na dosis 1 (deelnemer kreeg geen dosis 2) en dagen 3, 9 en 48 na dosis 2. Er werden geen gevallen van Bell’s verlamming gemeld in de placebogroep. De momenteel beschikbare informatie is onvoldoende om een causaal verband met het vaccin vast te stellen.

Dus, ongeacht welke gruwelijke bijwerkingen worden veroorzaakt door het vaccinexperiment, ze worden afgewezen en genegeerd. Er zijn tenslotte miljarden dollars te verdienen met het goedkeuren van vaccins voor wijdverbreid gebruik bij kinderen. (Het is een geheel nieuwe demografische markt om te targeten.)

Dit FDA-document geeft zelfs toe dat het vaccin niet is goedgekeurd en ernstig letsel of zelfs de dood kan veroorzaken:

De FDA heeft toestemming gegeven voor het gebruik in noodgevallen van het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin, dat geen door de FDA goedgekeurd vaccin is.

Bijwerkingen in klinische onderzoeken

Bijwerkingen na het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin die zijn gemeld in klinische onderzoeken omvatten pijn op de injectieplaats, vermoeidheid, hoofdpijn, spierpijn, koude rillingen, gewrichtspijn, koorts, zwelling op de injectieplaats, roodheid op de injectieplaats, misselijkheid, malaise en lymfadenopathie.

Bijwerkingen in ervaring na autorisatie

Ernstige allergische reacties, waaronder anafylaxie en andere overgevoeligheidsreacties (bijv. uitslag, pruritus, urticaria, angio-oedeem), diarree, braken en pijn in extremiteit (arm) zijn gemeld na toediening van het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin buiten de klinische proeven. Bijkomende bijwerkingen, waarvan sommige ernstig kunnen zijn, kunnen duidelijk worden bij meer wijdverbreid gebruik van het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin.

De FDA geeft ook toe dat levensbedreigende anafylactische shock kan optreden na het vaccin, of dat ontvangers van het vaccin het bewustzijn kunnen verliezen:

Passende medische behandeling die wordt gebruikt om onmiddellijke allergische reacties te beheersen, moet onmiddellijk beschikbaar zijn in het geval dat een acute anafylactische reactie optreedt na toediening van het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin.

Syncope (flauwvallen) kan optreden bij toediening van injecteerbare vaccins, vooral bij adolescenten. Er moeten procedures zijn om letsel door flauwvallen te voorkomen.

Elke rationele persoon zou, na het lezen van deze “factsheet” van de FDA, ernstige bezorgdheid uiten over de voortdurende rekrutering en uitbuiting van kinderen als menselijke proefkonijnen in medische vaccinexperimenten.

Daarom blijven we alarm slaan over dergelijke praktijken.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Populair artritissupplement biedt ONVERWACHTE gezondheidsvoordelen
Next CDC ONDERZOEKT EEN VERBAND TUSSEN MRNA COVID-VACCIN EN MYOCARDITIS

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

HOGER risico op kanker na COVID-injecties, bevestigen gegevens van de Amerikaanse overheid

Luister naar dit artikel Een van de belangrijkste punten van kritiek op de ongekende druk om zoveel mogelijk mensen te injecteren met de Pfizer- en Moderna-COVID-injecties, is dat deze cash-cow-medicijnen

Onderzoek

Swansea University ontwikkelt micronaald Smart Patch COVID-vaccin dat reacties van patiënten kan volgen

Luister naar dit artikel Onderzoekers van de Universiteit van Swansea ontwerpen een eerste in zijn soort, slim vaccinsysteem dat het COVID-19-vaccin zal afleveren en de effectiviteit ervan zal beoordelen door

Vaccinaties

Veroorzaken gevaccineerde mensen gevaar voor de niet gevaccineerden?

Luister naar dit artikel $ 26 miljard: dat is hoeveel Pfizer verwacht te verdienen in 2021 dankzij zijn COVID-shot, goed voor meer dan een derde van de omzet van de