Wereldberoemde conventionele Arts haalt uit naar de COVID VACCINS

Wereldberoemde conventionele Arts haalt uit naar de COVID VACCINS

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

De reden dat deze man ‘expert op het gebied van COVID’ wordt genoemd, is omdat hij een redelijk veilig en zeer effectief – officieel onderdrukt – behandelingsprotocol heeft ontwikkeld dat door veel progressieve doktoren wordt gebruikt. Het heeft duizenden uit het ziekenhuis gehouden. Hij (en anderen) worden hierover gepubliceerd. Hij is ook vice-chef interne geneeskunde van het Baylor University Medical Center.

Anders is hij misschien wel de beste cardioloog ter wereld, die ook een MPH-diploma heeft en hoogleraar geneeskunde is. Zijn werk / achtergrond is ronduit verbluffend en lijkt voor één persoon onmogelijk. Dit betekent dat hij voor de doeleinden hier de uitzonderlijke intelligentie heeft om de gruweldaad van COVID VACCINATIES te analyseren en te ontleden. De afgemeten manier waarop hij deze bom aflevert, is ook opmerkelijk.

Ik heb ‘gebeden’ dat een belangrijke conventionele medische figuur zou opstaan. Peter A. McCullough, M.D., M.P.H. is naar voren gekomen. Sterker nog, hij is ook wereldberoemd.

Dit interview is erg goed omdat het conventionele medische dogma dat is opgenomen, nog meer gewicht geeft aan de ernstige kritiek op basis van statistieken en regelgeving. Zo zegt hij in de opening: “Dit is een dodelijk virus …” dat massaal wordt uitgedaagd, zoals de meeste lezers van HealthBytes al weten.

Dus, tegen de conventionele denkwijze in, staat zijn veroordeling van de regering (VS) en de autoriteiten van de agentschappen in schril contrast en is ondubbelzinnig. Mijn favoriete onderdeel, na ongeveer 16 minuten, over bloedstolsels, waarvoor het J & J-product werd stopgezet, terwijl de mRNA-soorten “waarschijnlijk 30 keer zo groot zijn, en we gaan sterk”.

En hoewel verschillende schrijvers hebben verwezen naar patenten, klinkt het gewoon zo goed om van zo iemand te komen: “… onthoud dat de NIH mede-eigenaar is van het Moderna-patent.” (!) Geen immunologie of andere referenties nodig voor deze 🙂

Een gruwelijk onrecht dat werd opgemerkt, is dat mensen niet volledig worden geïnformeerd over de vaccinrisico’s, noch over het aantal ernstige reacties. Officiële propaganda zegt “Veilig”.

McCullough klaagt elk lid van het criminele kartel aan dat deze zwendel voert, van de NIH tot de WHO tot de Gates Foundation. Dat spectrum omvat de persoon die de meesten van ons vanaf het begin als crimineel kennen – Anthony Fauci.

Niet dat de stollingsproblematiek iets wegneemt van de ernst, maar we zijn ver voorbij het sterfpunt waar normaal gesproken een medicijn van de markt zou worden getrokken.

Alleen al in de VS veroorzaakte het tussen de 88.000 en 140.000 extra gevallen van ernstige hartaandoeningen. Op basis van nationale statistieken is de schatting dat bijna de helft van die gevallen, of 44 procent, tot dodelijke slachtoffers zou hebben geleid. Dit betekent dat overal tussen de 39.000 en 61.000 sterfgevallen in de Verenigde Staten aan Vioxx kunnen worden gekoppeld. De impact was echter wereldwijd en Merck WIST wat er zou gebeuren.

Een interessante opmerking in de finale / samenvatting van McCullough is: “… dit is oorlog; we gaan niet wachten op grootschalige gerandomiseerde onderzoeken, die niet eens gepland zijn … ”

Hoe noemen we, afgezien van enige formalisering en controle, de injectie van miljoenen met niet-goedgekeurde producten? Dat is nogal experimenteel op grote schaal als je het mij vraagt. En dat is wat deze meedogenloze klootzakken doen – voor winst, maatschappelijke re-engineering en, sommigen zeggen, het versterken van ontvolking.

Houd er rekening mee dat de onaangename statistieken alleen voor reacties op korte termijn zijn. Zoals bij alle andere vaccins, zijn er vrijwel geen studies over langetermijneffecten. Deze schrijver geeft er echter de voorkeur aan de kwestie van “schade” te vermijden, die met enorme propaganda wordt geconfronteerd, ten gunste van de “onlogische” kwestie die maar weinigen aanpakken. Oké, Laten we het over immuniteit hebben.

Voor de korte termijn is hier echter de overzichtspagina van openVAERS.com (de startpagina is hier) die McCullough aanbeveelt. Hopelijk is deze tool voldoende voor mensen, maar als iemand wil proberen VAERS rechtstreeks te navigeren, wees dan mijn gast. Dit is wat mensen erover moeten weten: https://vaers.hhs.gov/reportevent.html en, eerlijk gezegd, hier is de gids voor het interpreteren van VAERS-gegevens.

McCullough heeft ook een inleiding geschreven voor een nieuw boek van Peter Breggin, MD, een van mijn favoriete documenten over psychodrugs: COVID-19 en de Global Predators: We Are the Prey – buitenbeentje en conventioneel komen samen.

Video-introductie:

Een van ‘s werelds meest prominente artsen met expertise in de behandeling van COVID-19 is bekend geworden met een vernietigende berisping van de aanpak van de Amerikaanse regering om het virus te bestrijden. Hij zegt dat de strategie van de regering, uitgevoerd in samenwerking met de Bill and Melinda Gates Foundation en de Wereldgezondheidsorganisatie van de Verenigde Naties, heeft geresulteerd in tienduizenden onnodige sterfgevallen en nu wordt gevolgd door nog eens duizenden doden als gevolg van een massa-injectie. programma.

Dr. Peter McCullough zei in een interview van 32 minuten met journalist Alex Newman dat als dit een ander vaccin was, het nu om veiligheidsredenen van de markt zou zijn gehaald.

McCullough heeft de eer de meest geciteerde arts te zijn op het gebied van COVID-19-behandelingen bij de National Library of Medicine, met meer dan 600 citaties. Hij heeft voor het Congres getuigd en talloze prijzen gewonnen tijdens zijn indrukwekkende medische carrière.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Previous De kleinste injecteerbare chip ooit verwijst naar een nieuwe vorm van cybernetische geneeskunde
Next Het COVID-19-vaccin kan een valse diagnose van borstkanker veroorzaken, waarschuwen experts

About author

redactie
redactie 4445 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Een onderzoek uit 2020 onthulde: niet-gevaccineerde kinderen zijn gezonder dan gevaccineerde kinderen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

BILL GATES: ‘VACCIN MOET WERELDBEVOLKING UITDUNNEN’

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Veroorzaken de COVID-prikken kanker? Een arts constateert een 20-voudige toename sinds de uitrol van de prik

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat