Het COVID-19-vaccin kan een valse diagnose van borstkanker veroorzaken, waarschuwen experts

Het COVID-19-vaccin kan een valse diagnose van borstkanker veroorzaken, waarschuwen experts

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

De nieuwe corona virus vaccins hebben een aantal bijwerkingen die naar verwachting na de prikken zullen optreden. Een van die bijwerkingen is gezwollen lymfeklieren.

Deze gezwollen lymfeklieren zijn een punt van zorg geworden onder radiologen. Emily Sonnenblick, een radioloog voor borstbeeldvorming in het Dubin Breast Center in het Mount Sinai Hospital in New York City, zei dat ze gezwollen lymfeklieren hebben waargenomen in de oksels van veel vrouwen die COVID-19-vaccins kregen.

Lymfeklieren zijn kleine, boonvormige structuren die centraal staan in de immuunrespons van het lichaam. Ze zwellen meestal op als een vreemde substantie het lichaam binnendringt, zoals een vaccin of een pathogeen virus.

Vergrote lymfeklieren kunnen ook een teken zijn van kanker. Vrouwen met borstkanker kunnen gezwollen lymfeklieren in hun oksel of rond hun borst krijgen. Radiologen voor beeldvorming van de borst kijken naar deze veranderingen bij het controleren op borstkanker.

Echter, geïsoleerde lymfeklieren bij afwezigheid van een diagnose van borstkanker zijn een zeldzaam eerste teken van kanker, zei Sonnenblick. Daarom kan de aanwezigheid van gezwollen lymfeklieren na inenting tegen het coronavirus de screening van borstkanker aanzienlijk bemoeilijken of zelfs tot een verkeerde diagnose leiden.

Vaccins veroorzaken valse positieven bij screenings

Clayton Taylor, een radioloog voor borstbeeldvorming bij het Stefanie Spielman Comprehensive Breast Center in Ohio, zei dat het nog te vroeg is om te weten hoe vaak gezwollen lymfeklieren voorkomen na een COVID-19-vaccinatie.

Het is ook onduidelijk hoe deze gezwollen lymfeklieren een vals-positief resultaat van mammogramonderzoeken veroorzaken. Een mammogram is een röntgenbeeldvormingsmethode die wordt gebruikt om de borst te onderzoeken voor de vroege opsporing van kanker en andere borstaandoeningen.

Wat echter duidelijk is, is dat gezwollen lymfeklieren geassocieerd met COVID-19-vaccinatie al hebben geleid tot vals-positieve mammogramresultaten. Jerome Schroeder, directeur van borstbeeldvorming bij The Breast Care Center in het St. Joseph Hospital in Denver, zei dat zijn collega’s een of twee gevallen van fout-positieve resultaten hebben gezien.

Ondertussen moest Monica Yepes, hoofd van borstbeeldvorming en directeur van borstbeeldvormingsdiensten aan het University of Miami Health System, een van haar patiënten troosten die binnenkwamen voor een mammogramscreening.

De screening bracht verschillende vergrote lymfeklieren aan het licht in de patiënt, die zes dagen na ontvangst van de eerste dosis van een COVID-19-vaccin voor haar screening kwam. Yepes vroeg haar patiënt om in april opnieuw te komen screenen om te bepalen of de vergrote lymfeklieren kanker zijn.

Andere radiologen in Zuid-Florida melden ook soortgelijke gevallen bij patiënten die onlangs zijn gevaccineerd. Amy Allen, manager van het Capital Regional Comprehensive Breast Center in Tallahassee, Florida, zei dat veel patiënten zijn binnengekomen voor hun mammogramonderzoeken, die gezwollen lymfeklieren vertoonden.

Het is belangrijk dat vrouwen zich zo snel mogelijk laten controleren op borstkanker om het ontstaan ervan te beteugelen. Maar nu artsen gezwollen lymfeklieren melden na vaccinatie met COVID-19, raden gezondheidsdeskundigen nu aan dat vrouwen hun screeningen minstens vier weken uitstellen nadat ze een injectie van het vaccin hebben gekregen om een vals-positief resultaat te voorkomen.

Het uitstellen van mammogramonderzoeken kan echter ernstige gevolgen hebben voor vrouwen met niet-ontdekte borstkanker. De meeste soorten borstkanker zijn invasief, wat betekent dat de kankercellen zich kunnen verspreiden naar botten en weefsels in verschillende delen van het lichaam. Hoe meer borstkanker zich verspreidt, hoe moeilijker het zal zijn om het te behandelen.

Allen adviseert patiënten om een mammogram te laten maken in het geval van tekenen of symptomen van enige vorm van afwijking.

Bronnen:

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Previous Wereldberoemde conventionele Arts haalt uit naar de COVID VACCINS
Next CDC onderzoekt meldingen van hartontsteking bij jonge ontvangers van Covid-vaccins

About author

redactie
redactie 4445 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Sommige coronavirusvaccins bevatten een GGO-versie van het virus; ben je klaar om geïnjecteerd te worden met ggo’s?

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Britse overheid geeft toe dat Mexicaanse griepvaccin hersenschade veroorzaakt, slachtoffers krijgen miljoenenvergoeding

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Top 12 grootste fabels over afvallen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat