Israël onderzoekt gevallen van hartontsteking bij mensen die het Pfizer-coronavirusvaccin hebben gekregen

Israël onderzoekt gevallen van hartontsteking bij mensen die het Pfizer-coronavirusvaccin hebben gekregen

Luister naar dit artikel

Israël onderzoekt nu een aantal bijwerkingen bij sommige van zijn burgers die het Pfizer / BioNTech vaccin hebben gekregen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Autoriteiten in het Midden-Oosterse land zeiden dat ze meer dan 60 gevallen van hartwand en hartspierontsteking bij gevaccineerde Israëli’s hebben geïdentificeerd. Israël heeft het mRNA-vaccin met twee doses toegediend aan een groot deel van zijn bevolking.

Nieuwsbericht Channel 12 meldde dat de Israëlische regering 62 gevallen van myocarditis of pericarditis heeft vastgesteld, op basis van een onderzoek door het Israëlische ministerie van Volksgezondheid. De aandoening is naar verluidt ontwikkeld bij een op de 100.000 gevaccineerde Israëli’s. Twee mensen stierven aan de bijwerking, terwijl de rest herstelde.

Israëlische gezondheidsfunctionarissen onderzoeken nu of de incidenten inderdaad verband houden met het vaccin met twee doses.

De tsaar van het land, de tsaar van het coronavirus, Nachman Ash, bevestigde het onderzoek tijdens een interview op 25 april met de Israëlische zender Radio 103FM. Hij vertelde het radiostation: “Het lijkt erop dat het voordeel van het vaccin zo groot is – dat zelfs als we een verband vinden tussen sommige gevallen en het vaccin, het niet gerechtvaardigd is om actie te ondernemen.”

Ash voegde eraan toe dat informatie over de zaken is doorgestuurd naar Pfizer. Het farmaceutische bedrijf bevestigde ondertussen in een verklaring dat het op de hoogte is van de meldingen van myocarditis in Israël. Het bedrijf hield echter vol dat “er geen bewijs is … dat myocarditis een risico is” in verband met het vaccin met twee doses.

“We hebben geen hoger percentage myocarditis waargenomen dan bij de algemene bevolking zou worden verwacht. Een oorzakelijk verband tussen hartontstekingen en het vaccin is niet vastgesteld ”, aldus de verklaring van Pfizer.

Ondertussen heeft het Israëlische ministerie van Volksgezondheid ook gereageerd op vragen over de gevallen van hartontsteking. Het zei dat zijn onderzoek “niet met zekerheid aantoont” dat er een hoger sterftecijfer of een verhoogde prevalentie van myocarditis of pericarditis is met het vaccin.

De meldingen van hartontsteking na vaccinatie dragen bij aan de gevaren van het Pfizer / BioNTech-vaccin

Ben-Gurion University of the Negev (BGU) Directeur van de School of Public Health Nadav Davidovitch ondersteunde de gevoelens van Ash met betrekking tot het Pfizer / BioNTech-vaccin. Hij zei dat zelfs als een verband tussen de gevallen van hartontsteking en het vaccin werd vastgesteld, het niet leek te verdienen het gebruik van het vaccin op te schorten.

“In een tussentijdse analyse lijkt het erop dat het risico om ziek te worden door COVID-19 veel hoger is dan door de bijwerkingen van het vaccin. Het risico op pericarditis of myocarditis na het vaccin is laag en tijdelijk, ”merkte Davidovitch op. Desalniettemin erkende hij dat “het een situatie is die moet worden onderzocht.”

De meldingen van pericarditis en myocarditis volgden op een zorgwekkende studie dat het vaccin uiteindelijk mogelijk geen bescherming kan bieden tegen het virus. Een team van Israëlische onderzoekers ontdekte dat twee zogenaamde zorgwekkende varianten een grotere kans hadden om gevaccineerde mensen te infecteren dan degenen die dat niet waren.

Onderzoekers van de Universiteit van Tel Aviv (TAU) en de Israëlische zorgverlener Clalit Health Services onderzochten 800 positieve COVID-19-testresultaten voor hun paper. De helft van de resultaten was afkomstig van gevaccineerde Israëliërs, terwijl de andere helft afkomstig was van niet-gevaccineerde Israëliërs. Ze ontdekten dat de Zuid-Afrikaanse B1351-variant acht keer vaker voorkwam bij mensen die twee doses van het Pfizer / BioNTech-vaccin hadden gekregen in vergelijking met niet-gevaccineerde één – 5,4 procent ten opzichte van 0,7 procent.

De onderzoekers ontdekten ook dat de Britse B117-variant een hogere prevalentie had bij degenen die slechts één dosis van het Pfizer / BioNTech-vaccin kregen. Maar de prevalentie van de Britse soort bij degenen die twee doses hadden ingenomen, verschilde niet van die van zijn Zuid-Afrikaanse tegenhanger. De auteurs van het onderzoek merkten op dat de B1351-stam ongeveer één procent uitmaakte van de COVID-19-gevallen die ze onder de loep namen.

Hoofdonderzoeker en TAU-professor Adi Stern zei: “We vonden een onevenredig hoger percentage van de Zuid-Afrikaanse [B1351] variant onder mensen die gevaccineerd waren met een tweede dosis, vergeleken met de niet-gevaccineerde groep. Op basis van patronen in de algemene bevolking hadden we slechts één geval van de Zuid-Afrikaanse variant verwacht, maar we hebben er acht gezien. ” Stern merkte op dat de studie van haar team suggereerde dat de B1351-stam de door vaccinatie geïnduceerde immuniteit ‘tot op zekere hoogte’ zou kunnen omzeilen.

Bronnen: BloombergQuint.comLifeSiteNews.com

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Zeg niet langer dat u “uw onderzoek heeft gedaan” voordat u het Covid-19-vaccin kreeg… omdat U het onderzoek BENT
Next Congreslid legt banden van vaccinbedrijf bloot met de feitenchecker van Facebook

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Kun je dan toch kanker krijgen van je mobiele telefoon?

Luister naar dit artikel In een verontrustende nieuwe studie is toch een verband gevonden tussen de straling van mobiele telefoons en hersentumoren. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige

Onderzoek

De veiligheid van aspartaam is vernietigd in een nieuwe onafhankelijke analyse

Luister naar dit artikel Aspartaam wordt ook verkocht onder de merknamen Equal en NutraSweet en is een kunstmatige zoetstof die tegenwoordig in veel suikervrije producten wordt gebruikt, zoals vruchtensap met

Vaccinaties

Chili leert op de harde manier dat Chinese COVID-19-vaccins niet veel bescherming bieden

Luister naar dit artikel Wetenschappers in Chili waarschuwen dat het COVID-19-vaccin, ontwikkeld door het Chinese bedrijf Sinovac, “zeer zwakke” bescherming biedt tegen het virus tot na de tweede dosis. Het