Wetenschappers waarschuwen dat COVID-booster-shots mogelijk meer virulente varianten mogelijk maken

Wetenschappers waarschuwen dat COVID-booster-shots mogelijk meer virulente varianten mogelijk maken

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

“Booster shot.” De uitdrukking is gewoon een eufemisme voor een herhaalde prik, en terwijl de experimentele uitrol van COVID-injecties in de hele wereld doorgaat, lijken gezondheidsfunctionarissen hard te werken om het idee te normaliseren dat mensen steeds weer injecties moeten krijgen om terug naar normaal te gaan.” Zelfs de CEO van Pfizer gaf onlangs toe dat hij voorspelt (… hoopt?) Dat mensen elk jaar een COVID-injectie moeten krijgen.

Veel wetenschappers uiten nu echter hun ernstige bezorgdheid over de mogelijkheid dat deze booster-shots zullen leiden tot een snelle virale evolutie, waardoor steeds meer besmettelijke COVID-varianten worden voortgebracht waar de Pfizer-, Moderna- en J & J-shots volledig nutteloos tegen kunnen zijn … of misschien zelfs verantwoordelijk voor zijn. .

Wetenschappers waarschuwen: in plaats van COVID-varianten “te slim af te zijn”, kunnen booster-shots virusmutaties veroorzaken
Herinner je je superbugs nog? Die virulente en resistente bacteriën die zelfs ongevoelig zijn voor onze krachtigste antibiotica? Het ontstaan van antibioticaresistentie is een goed gedocumenteerde en beangstigende realiteit van de moderne geneeskunde – en veel experts zijn nu bezorgd dat de experimentele COVID-uitrol tot een soortgelijke crisis zal leiden met SARS-CoV-2, het virus dat COVID- 19 veroorzaakt.

Shot-supporters beweren dat COVID-booster-shots nodig zullen zijn om te vechten tegen toekomstige COVID-varianten. Veel experts zijn echter van mening dat het de booster-shots zelf zijn die de groei van meer besmettelijke en potentieel schadelijke COVID-varianten kunnen stimuleren.

Dit komt door een fenomeen dat bekend staat als “selectiedruk” op het nieuwe coronavirus. Omdat geen enkele injectie 100% effectief is, betekent dit dat ten minste enkele SARS-CoV-2-virussen zullen overleven – en degenen die WEL overleven, zullen zodanig muteren dat ze kunnen ontsnappen aan de effecten van immuunreacties op injectie of natuurlijke infectie .

Wetenschappers van over de hele wereld waarschuwen al maanden voor deze mogelijkheid. Bekende vaccinoloog Geert Van den Bossche, Ph.D. bracht onlangs een openbare verklaring uit over de risico’s van massale vaccinaties, waarin hij waarschuwde dat er “ongetwijfeld … voortdurende massale vaccinatiecampagne het mogelijk zullen maken dat nieuwe, meer besmettelijke virale varianten steeds dominanter worden en uiteindelijk resulteren in een dramatische stijging van het aantal nieuwe gevallen ondanks een verbeterde vaccinatiegraad. Het lijdt ook geen twijfel dat deze situatie binnenkort zal leiden tot volledige weerstand van circulerende varianten ”tegen de huidige injecties.

In ander breaking news merkt CDC op dat Amerikanen opnieuw een J&J shot zouden moeten krijgen… met een toegevoegde “waarschuwing”

Op 23 april 2021 stemde de Adviescommissie voor immunisatie praktijken, adviserend namens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), met 10 tegen 4 om het 11-daagse verbod op het J & J-schot te beëindigen.

Het J & J-vaccin werd aanvankelijk onderbroken nadat alarmerende berichten naar buiten kwamen over zeldzame gevallen van gevaarlijke bloedstolsels bij 6 jonge vrouwen na hun injecties. Sinds de onderbreking van de J & J-injectie is begonnen, is het aantal gevallen van bloedstolsels meer dan verdubbeld tot 15. Drie van deze vrouwen zijn overleden, zeven verblijven in het ziekenhuis en het is nog steeds onduidelijk hoeveel meer mensen hierdoor getroffen zijn of zullen worden. Een levensbedreigende toestand na injectie.

Ondanks deze ongunstige gebeurtenissen zegt het Advisory Committee on Immunization Practices dat het opheffen van het tijdelijke verbod op het J & J-schot in het belang is van het Amerikaanse publiek en dat de voordelen van het vaccin opwegen tegen de mogelijke risico’s. De commissie beveelt met name aan een waarschuwingsbericht toe te voegen en de FDA-autorisatie voor noodgebruik bij te werken, waarbij het verband tussen deze prik en het verhoogde risico op bloedstolsels wordt benadrukt. (De reguliere media zijn ook druk bezig met het aanbieden van hun “waarschuwingen” over de prik, inclusief het feit dat het aanbod van Pfizer-, Moderna- en J & J-injecties binnenkort de vraag waarschijnlijk zal overtreffen.)

Het is nog niet duidelijk of en wanneer de J & J-prik weer beschikbaar zal zijn voor het publiek. Maar de beslissing om de pauze al dan niet op te heffen, gaat nu naar CDC-directeur Dr. Rochelle Walensky.

Bronnen:

Childrenshealthdefense.org
CNBC.com
CNBC.com
NBCNews.com
WSJ.com
Geertvandenbossche.org
NHS.uk

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous MEER KINDEREN KRIJGEN DE DIAGNOSE ADHD DAN OOIT
Next Wonen in de buurt van een locatie voor giftig afval kan volgens een nieuwe studie een jaar van je leven kosten

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

“Nieuw bewijs bevestigt link tussen autisme en kwik”

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Pfizer heeft gegevens verborgen over COVID-injectie die zwangere vrouwen schade toebrengt

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

COVID-19-onderzoek uit Israël vindt dat de Zuid-Afrikaanse variant in staat is om het Pfizer-vaccin te ‘doorbreken’

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat