Nieuw onderzoek toont brede voordelen aan van cannabis met een hoog CBD-gehalte

Nieuw onderzoek toont brede voordelen aan van cannabis met een hoog CBD-gehalte

Luister naar dit artikel

Nu CBD in populariteit explodeert, blijven nieuwe onderzoeken de mogelijke voordelen ervan onthullen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Een nieuwe studie gepubliceerd in het tijdschrift Aging-US meldde dat cannabis met een hoog CBD ontstekingsremmende en kankerbestrijdende eigenschappen heeft en zelfs COVID-symptomen kan helpen verminderen.

Cannabidiol, of CBD, is een niet-psychoactieve stof in cannabis en is legaal in de VS en Europa.

“Cannabis sativa, vooral die rijk aan de ontstekingsremmende cannabinoïde cannabidiol, blijken de genexpressie en ontstekingen te veranderen en anti-kanker en ontstekingsremmende eigenschappen te bezitten”, concludeerden de onderzoekers van Health Canada.

Als zodanig zeggen ze dat specifieke CBD-extracten “een nuttige en veilige aanvulling kunnen worden op de preventie / behandeling van COVID-19 als aanvullende therapie.”

Onderzoekers veronderstelden dat extracten met een hoog CBD-gehalte van C. sativa kunnen worden gebruikt om de expressie van ACE2 in doelweefsels van COVID-19 te verlagen. Met behulp van kunstmatige 3D menselijke modellen van orale, luchtweg- en darmweefsels identificeerden ze 13 CBD-rijke C. sativa-extracten die de ACE2-eiwitniveaus verlagen. Sommige extracten van C. sativa reguleren het serineprotease TMPRSS2, een ander cruciaal eiwit dat nodig is om SARS-CoV-2 in gastheercellen binnen te laten dringen.

Dit is niet de eerste studie die suggereert dat CBD aandoeningen van de luchtwegen zoals COVID zou kunnen bestrijden.

In april 2020 publiceerden onderzoekers van de Universiteit van Nebraska en het Texas Biomedical Research Institute een peer-reviewed artikel waarin werd gesuggereerd dat CBD zou kunnen worden opgenomen in het behandelingsregime voor het COVID-19-coronavirus, aangezien THC en CBD beide de ernstige longontsteking leken te verminderen. geassocieerd met het virus.

In juli 2020 vonden onderzoekers van het Dental College of Georgia en Medical College of Georgia vroeg bewijs dat cannabidiol, of CBD, kan helpen bij het verminderen van de cytokinestorm en overmatige longontsteking die veel patiënten met COVID-19 heeft gedood.

“Onze laboratoriumstudies tonen aan dat pure CBD de longen kan helpen herstellen van de overweldigende ontsteking of cytokinestorm, veroorzaakt door het COVID-19-virus, en gezondere zuurstofniveaus in het lichaam kan herstellen”, zegt co-auteur Dr. Jack Yu, arts. wetenschapper en hoofd van de pediatrische plastische chirurgie bij MCG.

In oktober 2020 publiceerde dezelfde onderzoeksgroep een vervolgonderzoek met collegiale toetsing waarin het mechanisme werd geïdentificeerd dat volgens hen verantwoordelijk was voor de bemoedigende resultaten van het gebruik van CBD om longontsteking te verminderen.

“Een manier waarop CBD de” cytokinestorm “lijkt te verminderen die de longen beschadigt en veel patiënten met COVID-19 doodt, is door een verhoging van de niveaus van een natuurlijk peptide genaamd apeline mogelijk te maken, waarvan bekend is dat het ontstekingen vermindert en waarvan de niveaus dramatisch worden verlaagd. in het aangezicht van deze storm, ‘concludeerden ze.

Hoewel dit ongelooflijk bemoedigend nieuws is voor verlichting van COVID, mogen bedrijven die CBD-eetwaren en oliën verkopen deze voordelen niet vermelden in advertenties, omdat de FDA het niet officieel heeft goedgekeurd voor een specifieke behandeling. Blijkbaar is het oké om reclame te maken voor experimentele vaccins, maar natuurlijke plantenextracten niet.

De nieuwe studie hierboven is gewoon een andere die suggereert dat cannabis en CBD kanker kunnen helpen bestrijden. Er zijn veel onderzoeken geweest, evenals talloze bevestigde anekdotische verslagen.

In 2018 weigerde een 44-jarige Britse moeder chemotherapie vanwege haar agressieve triple-negatieve borstkanker. Ze koos in plaats daarvan voor CBD-olie en werd vijf maanden later kankervrij verklaard.

In 2019 liet een 81-jarige bij wie longkanker werd vastgesteld, zijn tumoren halveren door CBD-olie te slikken. De casestudy werd gepubliceerd in het peer-reviewed tijdschrift Sage.

Meer recentelijk toonde een studie van de Colorado State University aan dat CBD-extract de groei kan vertragen en kankercellen kan doden bij agressieve hersenkanker.

“Onze experimenten toonden aan dat CBD de groei van kankercellen vertraagt en giftig is voor zowel honden- als menselijke glioblastoomcellijnen”, zegt Chase Gross, een promovendus die aan het onderzoek deelneemt. “Belangrijk is dat de verschillen in antikankereffecten tussen CBD-isolaat en -extract verwaarloosbaar lijken te zijn.”

Dat is niet alles, CBD heeft aangetoond potentieel te hebben voor de behandeling van een verscheidenheid aan andere aandoeningen, zoals artritis, toevallen, chronische pijn, hoge bloeddruk, Alzheimer en meer – met weinig tot geen ernstige bijwerkingen die veel voorkomen bij toonaangevende geneesmiddelen.

Big Pharma hoopt dat meer mensen geen natuurlijke behandelingen ontdekken voor veelvoorkomende gezondheidsproblemen, zoals CBD, omdat dit hun winst en invloed ernstig kan beïnvloeden.

Blijf gezond!

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Europese toezichthouders houden het vaccin van J & J in de gaten voor ongebruikelijke bloedstolsels
Next Toenemend aantal "DOORBRAAK" gevallen van COVID-19 gemeld onder mensen die de prik kregen

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Negen gezondheidsvoordelen van mosterd

Luister naar dit artikel Het is waarschijnlijk niet voor iedereen bekend dat de specerij mosterd een dubbel leven leidt. Mosterd wordt niet alleen gebruikt voor hotdogs, maar ook voor tal

Natuurlijk

5 medicinale planten die sinds eeuwen door de indianen gebruikt werden

Luister naar dit artikel Wat de indianen ons over medicinale planten kunnen leren In het Zuid-Oosten van de Verenigde Staten, geloofde de Cherokee stam van inheemse Amerikanen dat ze een

Natuurlijk

Het eten van 6 Geroosterde Teentjes Knoflook zal Je Lichaam Genezen in 24 uur!

Luister naar dit artikel Knoflook is zeker een van de gezondste voedingsmiddelen op aarde! Deze natuurlijke wonder kan vele ziektes behandelen, en vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen, wordt het wereldwijd gebruikt. Steun