EXPLOSIEVE waarschuwing van een arts over de COVID-19-injectie

EXPLOSIEVE waarschuwing van een arts over de COVID-19-injectie

Luister naar dit artikel

Scherpzinnige lezers die sociale media gebruiken, zijn mogelijk onlangs een grote blunder tegengekomen van de ‘factcheckers’ van Instagram en Facebook, die de ongelooflijk misleidende bewering hebben gedaan dat de COVID-injectie is ‘goedgekeurd’ voor gebruik in de Verenigde Staten. Dit lijkt misschien een kleine kwestie van semantiek, maar zoals supplementenbedrijven goed weten, is “goedkeuring” van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) iets HEEL anders dan “geautoriseerd voor gebruik” onder autorisatie voor noodgebruik (EUA).


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Inderdaad, de EUA’s voor de Pfizer, Moderna en nu Janssen injecties staan de FDA expliciet toe om het gebruik van “niet-goedgekeurde medische producten” toe te staan. We brengen dit ter sprake om mensen eraan te herinneren wat de media maar al te graag terzijde schijnen te willen schuiven: dat deze shots in onderzoek zijn en er nog veel over is dat we niet weten. Nu vraagt een arts uit Houston speciale aandacht voor zijn bezorgdheid over de mRNA-technologie die wordt gebruikt om de experimentele geneesmiddelen van Pfizer en Moderna te maken.

“Experimentele gentherapie:” Houston arts geeft zijn mening over de ware aard van de COVID-shot

In een video die op 15 maart op Rumble.com is gepost, vertelt dokter Dr. Steve Hotze uit Houston over zijn professionele mening over wat de mRNA COVID-opname van Moderna en Pfizer werkelijk is.

Hier zijn een paar sprekende punten uit de clip van 18 minuten:

Dr. Hotze beweert dat de huidige shots die beschikbaar zijn voor COVID-19 geen immuniteit bieden tegen COVID-19 – wat verklaart waarom de FDA en CDC waarschuwen dat het nog steeds mogelijk is voor mensen om SARS-CoV-2 te krijgen en te verspreiden, zelfs als ze de prik wel hebben gekregen. Inderdaad, deze niet-goedgekeurde ‘vaccins’ – die waren goedgekeurd voor gebruik zonder langetermijngegevens of gepubliceerde dierstudies – voldoen niet aan de eigen definitie van een vaccin door de CDC. (Het valt je misschien op dat zelfs Dr. Hotze ten onrechte verwijst naar de vaccins als zijnde “goedgekeurd” door de overheid – laat je zien hoe wazig de lijnen werkelijk rond deze medicijnen zijn.)

Waar deze experimentele geneesmiddelen voor gentherapie eigenlijk voor zijn, is het minimaliseren van uw symptomen als u toch geïnfecteerd raakt.

Farmaceutische bedrijven zijn wettelijk niet aansprakelijk voor verwondingen of sterfgevallen door vaccins. Volgens dr. Hotze verklaart dit waarom Moderna en Pfizer (met de steun van de Amerikaanse regering) hun medicijnen op misleidende wijze op de markt brengen als vaccins, om zichzelf preventief te beschermen tegen toekomstige rechtszaken.

Ondertussen is mRNA-gentherapie nog nooit eerder op mensen getest, “vanwege het falen ervan in eerdere dierstudies.”
Voor het geval u zich afvraagt, hier is hoe een mRNA COVID-injectie werkt, volgens de FDA:

“Het [Pfizer en Moderna] COVID-19-vaccin bevat boodschapper-RNA (mRNA), wat genetisch materiaal is. Het vaccin bevat een klein stukje van het mRNA van het SARS-CoV-2-virus dat cellen in het lichaam instrueert om het kenmerkende ‘spike’-eiwit van het virus te maken. Wanneer een persoon dit vaccin krijgt, produceert zijn lichaam kopieën van het spike-eiwit, dat geen ziekte veroorzaakt, maar het immuunsysteem triggert om een immuunrespons tegen SARS-CoV-2 te produceren. ”

Ander nieuws: waarom lijkt de FDA zo wanhopig dat mensen NIET over immuungezondheid praten?

Samen met vele andere medische professionals heeft Dr. Hotze officiële waarschuwingen ontvangen van de FDA omdat hij zou hebben geschreven over producten die “bedoeld zijn om COVID-19 te verzachten, voorkomen, behandelen, diagnosticeren of genezen”. (Het lijkt erop dat de regering een Google-waarschuwing heeft ingesteld voor elke vermelding van “immuunversterking” of “immuunfunctie” en COVID-19 in dezelfde zin.)

Zeker, onnauwkeurige of ongefundeerde beweringen over vitamines en mineralen mogen niet worden gepromoot, en op dit moment kan niemand beweren dat een vitamine of kruid (en ook geen medicijn) COVID-19 kan voorkomen … maar het is niet zo dat een gezond immuunsysteem hebben niet belangrijk is.

We weten bijvoorbeeld dat obesitas – wat  verband houdt met immuundisfunctie, zoals opgemerkt door de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) – een belangrijke risicofactor is voor ernstige COVID-ziekten. We weten ook dat hoe sterker en gezonder uw immuunsysteem is, hoe beter u in staat zult zijn om de stress van het afweren van het virus het hoofd te bieden als u toch geïnfecteerd raakt.

Dus waarom informeert de FDA het publiek niet over duurzaam gewichtsverlies en gezonde immuunondersteunende strategieën om ons land te helpen een einde te maken aan deze pandemie? Waarom blijft de regering junkfood subsidiëren via haar voedingshulp programma’s? Waarom hebben onze volksgezondheidsleiders het niet over gezonde voeding, lichaamsbeweging, stressmanagement, tijd buiten doorbrengen en andere levensstijlstrategieën die de andere maatregelen kunnen versterken om de pandemie te beëindigen en mensen gezonder te houden – nu en in de toekomst?

Voor de context geven de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) op hun eigen website toe dat “Vitamine D ook het immuunsysteem helpt bacteriën en virussen te bestrijden”, en volgens JAMA Network zei zelfs Dr. Anthony Fauci in september interview dat hij vitamine D slikt omdat het “een impact heeft op uw vatbaarheid voor infectie” en dat hij “het niet erg zou vinden om het aan te bevelen.”

Nog geen woord over de vraag of Dr. Fauci zijn schriftelijke waarschuwing van de FDA heeft gekregen voor het praten over een product dat bedoeld is om COVID-19 te voorkomen.

Bronnen:

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Vitamine B6 blijkt de ernst van COVID-19 te verminderen
Next Pfizer is van plan om de prijzen te verhogen en jaarlijks te profiteren van hun experimentele vaccins nadat 'pandemie' is omgedoopt tot 'endemische seizoensziekte'

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Twintig voedingsmiddelen die slecht zijn voor je gezondheid

Luister naar dit artikel Er bestaat veel verwarring over de vraag welke voedingsmiddelen gezond zijn en welke niet. Hier volgt een lijst van twintig voedingsmiddelen die in het algemeen erg ongezond

Overig

Vrouw met hersenverlamming kan normaal praten dankzij cannabis(Video)

Luister naar dit artikel Jacqueline Patterson werd geboren met hersenverlamming, waardoor ze motorisch beperkt is. Als gevolg van haar aandoening stottert ze zwaar en heeft ze aan de rechterkant van

Overig

Slowakije wil alle 5 miljoen burgers testen – Een nieuwe aanpak voor de bestrijding van COVID-19

Luister naar dit artikel Door een pagina uit het draaiboek van Peking te halen, rolt het kleine Midden-Europese land Slowakije, dat een van de laatste landen in Europa was die