RAPPORT: Pfizers coronavirusvaccin heeft 40 keer meer oude mensen gedood dan het virus zelf zou hebben gedaan

RAPPORT: Pfizers coronavirusvaccin heeft 40 keer meer oude mensen gedood dan het virus zelf zou hebben gedaan

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

De experimentele coronavirus (Covid-19) -vaccins van Pfizer die met spoed in productie en distributie werden gebracht via het programma ‘Operation Warp Speed’ van Donald Trump, doden veel meer ouderen dan het zogenaamde ‘virus’ zelf zou hebben gedaan.

Een heranalyse van gegevens van het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid concludeerde dat Pfizer en BioNTech’s messenger RNA (mRNA) gentherapie-injecties al “ongeveer 40 keer meer (oudere) mensen hebben gedood dan de ziekte zelf zou hebben gedood” tijdens een recente vijf-. week vaccinatieperiode.

Meeliften op onderzoek uit januari waaruit bleek dat Covid virusvaccins “niet veiliger” zijn dan het virus zelf, klaagt deze laatste studie aan dat de vaccins meer doden veroorzaken dan voorkomen.

Dr. Hervé Seligmann, een faculteitslid aan de Aix-Marseille Universiteit in Frankrijk, toonde met behulp van een volledige wiskundige analyse aan dat onder “degenen die gevaccineerd waren en ouder dan 65, 0,2% … stierven tijdens de periode van drie weken tussen de doses, dus ongeveer 200 op de 100.000 gevaccineerde. ”

“Dit moet worden vergeleken met de 4,91 doden onder 100.000 die zonder vaccinatie aan COVID-19 stierven”, voegde hij eraan toe.

Het coronavirusvaccin van Pfizer heeft 260 keer meer jonge mensen gedood dan het virus zelf zou hebben gedaan

Seligmann en zijn collega’s ontdekten dat de situatie nog erger is voor jongere mensen die worden geinjecteerd met Pfizers virusinjecties. Onder degenen onder de 65 jaar hebben de vaccins 260 keer meer mensen gedood dan aan het virus zelf zouden zijn gestorven.

“Dit enge beeld strekt zich ook uit tot mensen onder de 65”, schreven de onderzoekers. Tijdens het vaccinatieproces van vijf weken “0,05%, wat betekent dat 50 van de 100.000 stierven.”

“Dit moet worden vergeleken met de 0,19 per 100.000 die sterven aan COVID-19 (die) niet zijn gevaccineerd … Vandaar dat het sterftecijfer van deze leeftijdsgroep met 260 (keer) toenam tijdens deze periode van vijf weken van het vaccinatieproces, vergeleken met aan hun natuurlijke COVID-19 sterftecijfer, ”voegden ze eraan toe.

Seligmann, die ook een diploma biologie behaalde aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem, verklaarde dat hij en zijn team “geen andere conflicten of belangen hebben dan het hebben van kinderen in Israël.”

Seligmann en zijn collega stelden verder dat deze cijfers waarschijnlijk veel te laag zullen zijn, omdat ze alleen de sterfgevallen in ‘die korte periode’ verklaren en ‘geen AVC en cardiale (en andere) gebeurtenissen als gevolg van de inflammatoire reacties op een aandoening omvatten. ” De cijfers houden ook geen rekening met ‘complicaties op de lange termijn’, legde hij verder uit.

Met andere woorden, het is gewoon dom om een coronavirus (Covid-19) -vaccin te nemen op basis van de wetenschap. De “ziekte” houdt bijna geen risico op complicaties in voor de overgrote meerderheid van de mensen die het “oplopen”, en toch zijn miljoenen mensen ervan overtuigd om experimentele “vaccins” te nemen waarvoor hun fabrikanten niet aansprakelijk zijn in geval van letsel. of overlijden.

Houd er rekening mee dat deze gerapporteerde verwondingen en sterfgevallen alleen betrekking hebben op die welke plaatsvonden kort nadat de vaccins waren toegediend. Het valt nog te bezien hoe deze vaccinaties alle anderen op middellange en lange termijn beïnvloeden.

Zoals onthuld door America’s Frontline Doctors (AFLDS), bieden de antilichaamafhankelijke versterkende (ADE) -effecten van deze virusvaccins geen enkele bescherming tegen het virus en zullen ze mensen die ze krijgen later zelfs vatbaarder maken voor ziekten. .

“In plaats van de persoon te beschermen, veroorzaakt het een ernstiger of dodelijkere ziekte wanneer de persoon later in het wild wordt blootgesteld aan SARS-CoV-2”, stelde AFLDS vast. “Het vaccin versterkt de infectie in plaats van schade te voorkomen.”

Daarom raadt AFLDS mensen sterk af om deze experimentele vaccins te nemen. Seligmann en zijn collega-onderzoekers erkennen de gevaren en doen hetzelfde en noemen deze massale vaccinatiecampagne “een nieuwe Holocaust”.

Bronnen: ChildrensHealthDefense.org

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Previous Honderden bijwerkingen van het COVID-19-vaccin, waaronder sterfgevallen gemeld
Next FDA laat geïnformeerde toestemming vallen na goedkeuring voor gebruik in noodgevallen van het J&J coronavirusvaccin, dat grootschalige veiligheidstests heeft overgeslagen

About author

redactie
redactie 4445 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

'Vrouwen nemen best half uurtje rust na werkdag'

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Stanford-studie, stilletjes gepubliceerd op NIH.gov, bewijst dat gezichtsmaskers absoluut waardeloos zijn tegen Covid

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Schokkend: Vergelijking van sterfgevallen door medische behandeling, vitamines, en alle Amerikaanse oorlogen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat