Honderden bijwerkingen van het COVID-19-vaccin, waaronder sterfgevallen gemeld

Honderden bijwerkingen van het COVID-19-vaccin, waaronder sterfgevallen gemeld

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Op 23 februari 2021 meldt de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) dat meer dan 65 miljoen COVID-vaccindoses zijn toegediend in Amerika. Gezien het feit dat vaccin-tsaar Dr. Anthony Fauci heeft beweerd dat tot 90 procent van de Amerikanen in de rij zal moeten staan voor de prik om kudde-immuniteit te bereiken, zijn we zeker nog ver verwijderd van waar volksgezondheidsfunctionarissen en farmaceutische bedrijven willen dat we zijn.

Nu – en zoals verwacht door velen die redelijkerwijs bezorgd waren over een grootschalig vaccinatieproject met experimentele medicijnen – beginnen we honderden meldingen te horen van bijwerkingen en zelfs dodelijke slachtoffers na de Moderna- en Pfizer-vaccins.

Hallucinaties, koorts, koude rillingen gemeld onder ontvangers van het COVID-vaccin terwijl meldingen van bijwerkingen blijven toenemen

Bijwerkingen en sterfgevallen na vaccins zijn geen samenzwering en niets nieuws. In feite komen bijwerkingen na vaccinatie zo vaak voor dat de CDC meer dan 30 jaar geleden het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) heeft gecreëerd, destijds als directe reactie op de National Childhood Vaccine Injury Act.

De VAERS-database, die gezamenlijk wordt beheerd door de CDC en de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), is bedoeld om te functioneren als een “nationaal systeem voor vroegtijdige waarschuwing om mogelijke veiligheidsproblemen in vaccins met een Amerikaanse vergunning” op te sporen. Rapporten aan VAERS zijn vrijwillig en volgens het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) is dat een van de “belangrijkste beperkingen” het onderrapporteren van bijwerkingen.

Ondanks onderrapportage hebben letterlijk honderden ontvangers van COVID-vaccins uit de staat Florida al koorts, koude rillingen, hoofdpijn, ernstig pijnlijke armen en zelfs hallucinaties gemeld na hun eerste of tweede dosis. Zelfs de CDC heeft gewaarschuwd dat bijwerkingen bij sommige mensen zo ernstig kunnen zijn dat ze werk moeten missen.

De CDC gaf ook toe dat 21 gevallen van levensbedreigende anafylaxie alleen optraden na de eerste doses van het Pfizer COVID-19-vaccin tussen 14 december en 23 december 2020. Gelukkig vertegenwoordigde dit een laag totaal aantal van slechts 11,1 gevallen per miljoen doses. De effecten op lange termijn moeten natuurlijk nog worden gezien.

Sterfgevallen – verscheidene binnen enkele uren of dagen na vaccinatie – zijn ook gemeld, zelfs onder jonge en verder gezonde volwassenen. Dit omvat de dood van de Zuid-Florida-arts Michael Gregory (56), de Indiana-vrouw Hailey Link Brinkmeyer (28) en de Georgia-vrouw Brittany Hall Perez (39).

Het is te voorspellen dat meldingen van problemen na vaccinatie onmiddellijk “op feiten worden gecontroleerd” en gebagatelliseerd door ambtenaren en media. Het is zeker waar dat elk van deze ernstige bijwerkingen grondig onderzoek verdient voordat er definitieve conclusies kunnen worden getrokken. Maar de frequentie van deze rapporten – en de snelheid waarmee ze worden gecensureerd en onder het tapijt geveegd – doet wat wenkbrauwen fronsen.

Aangezien de reguliere media het COVID-vaccin op een voetstuk blijven plaatsen, worden sterfgevallen binnen enkele dagen na vaccinaties routinematig afgeschreven als ‘niet gerelateerd’

Meldingen van bijwerkingen en sterfgevallen onder mensen die een COVID-19-vaccin hebben gekregen, zijn niet beperkt tot Florida, noch zelfs de Verenigde Staten. Een recent artikel, gepubliceerd door het British Medical Journal (BMJ), beschrijft de oproep aan artsen in Noorwegen om de dood te onderzoeken van 23 kwetsbare oudere volwassenen die “kort” stierven nadat ze het Pfizer BioNTec-vaccin hadden gekregen. De BMJ-paper meldt ook dat ambtenaren in Duitsland ook 10 sterfgevallen onderzoeken die plaatsvonden kort na de COVID-vaccins.

Zoals mediakanalen en CDC-functionarissen snel opmerken, bewijzen deze gebeurtenissen niet dat vaccins deze doden en verwondingen veroorzaken. “Een rapport aan VAERS bewijst in het algemeen niet dat het geïdentificeerde vaccin (en) de beschreven bijwerking veroorzaakten”, legt de HHS uit. “Het bevestigt alleen dat de gemelde gebeurtenis plaatsvond enige tijd nadat het vaccin was gegeven.” Het is waar en belangrijk om in het juiste perspectief te blijven, aangezien we er allemaal naar streven om onszelf te onderwijzen en weloverwogen beslissingen te nemen over onze gezondheid.

Maar het is ook belangrijk om te onthouden dat VAERS nog iets anders niet kan: het kan een oorzakelijk verband tussen bijwerkingen en COVID-vaccins niet uitsluiten. De vraag is: worden deze nadelige effecten en sterfgevallen grondig en goed onderzocht? Zullen de FDA en CDC doen wat moreel en wettelijk vereist is onder auspiciën van een Emergency Use Authorization (EUA) en alle noodzakelijke wijzigingen aanbrengen om het Amerikaanse publiek te beschermen?

Bezoek de CDC-website hier voor meer informatie over de VAERS.

Bronnen:

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Frankrijk vertraagt de introductie van het COVID-vaccin voor ziekenhuispersoneel vanwege ‘bijwerkingen’
Next RAPPORT: Pfizers coronavirusvaccin heeft 40 keer meer oude mensen gedood dan het virus zelf zou hebben gedaan

About author

redactie
redactie 4499 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Verplichte vaccinaties: Schending van mensenrechten

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Britse overheid geeft toe dat Mexicaanse griepvaccin hersenschade veroorzaakt, slachtoffers krijgen miljoenenvergoeding

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Pro-life-groep waarschuwt voor COVID-vaccins gemaakt van geaborteerde baby’s, vaccinmandaten

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat