Frankrijk vertraagt de introductie van het COVID-vaccin voor ziekenhuispersoneel vanwege ‘bijwerkingen’

Frankrijk vertraagt de introductie van het COVID-vaccin voor ziekenhuispersoneel vanwege ‘bijwerkingen’

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Op een webpagina over vaccinveiligheid stellen de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) dat hoewel “klinische onderzoeken belangrijke informatie over de veiligheid van vaccins opleveren, de gegevens enigszins beperkt zijn vanwege het relatief kleine aantal (honderden tot duizenden) deelnemers aan de studie. . Zeldzame bijwerkingen en vertraagde reacties zijn mogelijk pas duidelijk als het vaccin aan miljoenen mensen is toegediend. ”

En dus, hier zijn we dan: het experimentele COVID-19-vaccin wordt nu aan miljoenen mensen over de hele wereld toegediend en we horen keer op keer ernstige bijwerkingen die nader onderzoek rechtvaardigen. En veel mensen – inclusief zorgverleners in geselecteerde Franse ziekenhuizen – zijn niet bereid hun gezondheid op het spel te zetten door in de rij te gaan staan voor een prik.

Non merci: Franse zorgverleners zeggen “Nee, dank u” tegen AstraZeneca COVID-19-vaccin vanwege het hoge aantal bijwerkingen
Net als in andere landen, waren gezondheidswerkers in de eerste golf van mensen in Frankrijk die het door AstraZeneca goedgekeurde, niet door de FDA goedgekeurde COVID-19-vaccin ontvingen. Anticiperend op de hoge mate van bijwerkingen van het COVID-vaccin van de medicijnen, gebruikten veel zorginstellingen (waaronder ook honderden in de Verenigde Staten) een ‘gespreid’ vaccinatieschema om te voorkomen dat hele afdelingen tegelijk ziek werden.

Maar voor veel ziekenhuizen werkte zelfs die “voorzorgsmaatregel” niet.

Eén rapport geeft aan dat het universitair ziekenhuis van Brest in Bretagne, West-Frankrijk, tot 25 procent van de vaccinontvangers zag stoppen met werken vanwege ernstige symptomen zoals hoofdpijn, spierpijn en hoge koorts. Een ander rapport merkt op dat het Hygiëne- en Veiligheidscommissie van het ziekenhuis in Périgueux, Frankrijk, ernstige bijwerkingen meldde die optraden bij tot 70 procent van hun recent gevaccineerde gezondheidswerkers.

Betrokken personeelsleden zijn onder meer kritische medewerkers zoals verpleegkundigen op de intensive care (ICU) en fysiotherapeuten. Afgezien van een bedreiging voor het eigen comfort en de veiligheid van de medewerkers, leidde deze massale uitval ook tot potentieel gevaarlijke personeelstekorten op ICU- en COVID-19-eenheden.

FDA keurt noodgebruik van Johnson & Johnson COVID-19-vaccin goed ondanks gebrek aan bewijs dat het de verspreiding van coronavirus voorkomt

De wereld neemt een groot risico met deze onderzoeksgeneesmiddelen – geneesmiddelen waarvan niet eens is bewezen dat ze werken, volgens de eigen toelating van de FDA.

In hun recente persbericht waarin de toelating voor noodgebruik (EUA) voor het Johnson & Johnson COVID-19-vaccin (ook bekend als Janssen-vaccin) wordt beschreven, stelt de FDA: “Op dit moment zijn er geen gegevens beschikbaar om te bepalen hoe lang het vaccin bescherming zal bieden. , noch is er bewijs dat het vaccin de overdracht van SARS-CoV-2 van persoon op persoon voorkomt. ” Dezelfde waarschuwingen waren opgenomen in de persberichten van de FDA over de vaccins van Moderna en Pfizer.

Gezien het gebrek aan bewijs, is het geen wonder dat dr. Anthony Fauci en andere volksgezondheidsfunctionarissen blijven eisen dat zelfs gevaccineerde burgers zich blijven houden aan het pandemisch beleid, inclusief sociale afstandelijkheid en het dragen van maskers.

Een dergelijke toelating van de FDA is dubbel zorgwekkend gezien het alarmerende nieuws dat deelnemers aan de Pfizer- en Moderna-klinische onderzoeken stoppen met het vaccin te nemen – wat betekent dat deze onderzoeken niet langer echt ‘placebogecontroleerd’ zijn en dat het vermogen van deze onderzoeken het nauwkeurig beoordelen van de resultaten van vaccins op de lange termijn nu ernstig wordt bedreigd.

Natuurlijk zitten deze (nu in gevaar gebrachte) processen al vol met belangenconflicten. In hun officiële openbaarmakingsformulieren, verstrekt door de International Committee of Medical Journal Editors, onderschrijven de auteurs van de fase 3 Moderna-studie financiering van onder meer de National Institutes of Health (NIH), het door Fauci gerunde National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) , de Gates Foundation en verschillende farmaceutische bedrijven – waaronder Moderna zelf.

Hoe ver zullen overheidsfunctionarissen gaan met deze onbewezen, massaal toegediende medicijnen – en hoe gemakkelijk zal het publiek een voortdurend restrictief beleid accepteren, inclusief vaccinpaspoorten? De tijd zal het leren, hoewel in een sprankje hoop meer mensen vragen stellen, antwoorden zoeken en zich uitspreken.

Bronnen:

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Gezonde slaapgewoonten halveren het risico op hartfalen
Next Honderden bijwerkingen van het COVID-19-vaccin, waaronder sterfgevallen gemeld

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Wij hebben Heinz ketchup verbannen! En DIT zijn de hoofd redenen waarom je het altijd zou moeten vermijden

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Glyfosaatwaarschuwingen gaan mainstream omdat de gevaarlijke waarheid over dit giftige herbicide niet langer kan worden ontkend

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Valse Honing Is Overal! Ontdek hoe u het verschil kunt zien!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat