Een Vaccinproducent die jaarlijkse COVID-19-shots voor iedereen pusht … de propaganda (en winst) houdt nooit op

Een Vaccinproducent die jaarlijkse COVID-19-shots voor iedereen pusht … de propaganda (en winst) houdt nooit op

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Als je je hebt afgevraagd hoe de COVID-19-shots die mensen tegenwoordig krijgen, bestand zijn tegen een virus dat voortdurend muteert, dan ben je niet de enige. Het lijkt erop dat zelfs de bedrijven die de vaccins maken er nog niet helemaal zeker van zijn hoe goed ze in de loop van de tijd zullen presteren, wat ons allemaal weer een goede reden geeft om heel goed na te denken voordat we in de rij gaan staan voor een prik.

In een gesprek met Meg Tirrell van CNBC gaf de CEO van Johnson & Johnson, Alex Gorsky, toe dat het COVID-19-vaccin wel eens zou kunnen lijken op het seizoensgriepvaccin en dat mensen het misschien elk jaar nodig hebben omdat het virus kan muteren tijdens de verspreiding.

“Elke keer dat het muteert, is het bijna als een nieuwe klik op de knop, om zo te zeggen, waar we een andere variant kunnen zien, een andere mutatie die een impact kan hebben op het vermogen om antilichamen af te weren of om niet alleen een ander soort reactie te hebben. naar een therapeutisch middel maar ook naar een vaccin, ”gaf hij toe.

Deskundigen geloven dat COVID-19 een endemische ziekte zal worden die altijd aanwezig zal zijn in de wereld, hoewel we hopen dat we het op veel lagere niveaus zullen zien dan we nu zien. Dit betekent dat gezondheidsfunctionarissen, net als griep en andere endemische ziekten, voortdurend op zoek moeten zijn naar nieuwe varianten van coronavirus, zodat vaccins kunnen worden ontwikkeld om ze te bestrijden.

We weten gewoon niet hoe lang vaccinbescherming tegen COVID-19 zal duren

Met andere woorden, al die mensen die tegenwoordig vaccins hebben gekregen en denken dat ze het probleem voorgoed hebben opgelost, staan voor een onaangename verrassing wanneer de volgende winter aanbreekt – of zelfs eerder, omdat we gewoon niet weten hoe lang de bescherming duurt. van de vaccins die momenteel worden aangeboden, en hoelang ze zulle meegaan.

Sommige mensen die COVID-19 hebben gehad en hersteld zijn, zijn al een tweede keer geïnfecteerd en onderzoekers weten nog steeds niet zeker wat dit betekent over hoe lang iemand immuniteit tegen het virus kan verwachten – hoewel het niet bepaald veelbelovend is. Vaccinfabrikanten hebben manieren onderzocht om de injecties effectiever te maken en hen in staat te stellen een langere immuunbescherming te bieden dan natuurlijke infecties, hoewel het niet duidelijk is welke extra risico’s dit met zich meebrengt voor vaccinatie.

Veel mensen die de eerste vaccins met twee doses hebben gekregen die momenteel in de VS worden toegediend door Pfizer en Moderna, hebben bijwerkingen gemeld zoals hoofdpijn, koorts, spierpijn, pijn op de injectieplaats en vermoeidheid. Degenen die de tweede dosis hebben gekregen, melden vaak dat de bijwerkingen ervan sterker zijn.

Gegevens van V-safe, een app waarmee mensen bijwerkingen van COVID-19-vaccins kunnen melden aan de CDC, laten zien dat de bijwerkingen die mensen ervaren binnen een week na hun tweede prik sterker zijn dan de eerste, waarbij 17 procent spiermassa pijn meldt. na de eerste ronde en 42 procent meldt ze na de tweede prik; de cijfers voor vermoeidheid stijgen van 17 procent na het eerste schot naar 50 procent na het tweede schot. Andere reacties, zoals misselijkheid, gewrichtspijn, koorts, koude rillingen, pijn en hoofdpijn namen ook toe na de tweede shot.

Als mensen deze injecties jaarlijks of zelfs een paar keer per jaar moeten krijgen, kunnen ze deze bijwerkingen keer op keer ervaren – om nog maar te zwijgen van de mogelijke effecten van cumulatieve blootstelling aan de ingrediënten van de vaccins.

Gezien de vele onbekenden over welk type bescherming deze vaccins bieden, hoe lang die bescherming duurt en de mogelijke bijwerkingen die ze op de lange termijn kunnen veroorzaken, moeten mensen de risico’s en voordelen van het vaccin zorgvuldig afwegen voordat ze een afspraak maken.

Bronnen: CNBC.comHopkinsMedicine.orgMiamiHerald.com

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Previous Waarschuwing: dit onverwachte fysieke probleem kan betekenen dat u een tekort aan vitamine C in uw dieet heeft
Next Fauci eist dat Amerika kinderen gebruikt als menselijke proefkonijnen voor experimenten met covid-vaccins

About author

redactie
redactie 4453 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

RAPPORT: Pfizers coronavirusvaccin heeft 40 keer meer oude mensen gedood dan het virus zelf zou hebben gedaan

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Vergelijking van officiële overheidsrapporten suggereert dat volledig gevaccineerd het verworven immunodeficiëntiesyndroom veel sneller ontwikkelt dan verwacht

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Vaccinatie Schandaal: gelekt vertrouwelijk document onthuld 36 baby’s dood na dit vaccin!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat