Homeopathie genas de Spaanse grieppandemie in 1918

Homeopathie genas de Spaanse grieppandemie in 1918

Luister naar dit artikel

Overheden over de hele wereld richten zich op websites en mensen die het verhaal van de Warp Speed-implementatie van het niet-geteste, experimentele COVID19-vaccin tegenspreken of in twijfel trekken. De wijdverbreide censuur tast de vrijheid van meningsuiting op sociale media aan, evenals de onderdrukking van natuurlijke geneeswijzen. En er zijn veel oplossingen die werken tegen ernstige griep waarvoor geen one-size-fits-all-medicijn is betrokken.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Een oplossing? Homeopathie. Lees hier meer over de homeopathische oplossing. Homeopathie werd met succes toegepast tijdens de Spaanse grieppandemie van 1918.

Interessant genoeg was het sterftecijfer van patiënten met Spaanse griep die werden behandeld met allopathische medicijnen bijna 30%, terwijl het sterftecijfer voor degenen die homeopathisch werden behandeld 1,05% was. Gelsemium was de meest gebruikte remedie; en toch zou de FDA, als het zijn zin had, deze remedie zonder enige aarzeling of wroeging verwijderen. – Scott Tips, president National Health Federation

Facebook heeft ons een schaduwban gegeven. Klik hier om ons te volgen op Telegram zodat u dagelijks onze nieuwste artikelen te zien krijgt!

Homeopathie genas de Spaanse griep

Tegenwoordig weten de meeste mensen weinig over een goedkope en veilige natuurlijke homeopathische geneeswijze voor griep. Tijdens de Spaanse grieppandemie van 1918 wisten de meeste overlevenden dat homeopathie het favoriete medicijn was.

Dean W. A. Pearson uit Philadelphia verzamelde 26.795 gevallen van influenza behandeld door homeopathische artsen met een mortaliteit van 1,05%.

Ondertussen was de gemiddelde mortaliteit door conventionele behandelingen 30%. 6.602 gevallen met 55 doden, dat is minder dan 1%. In een artikel uit het Journal of the American Institute of Homeopathy uit 1921 reageerden dertig artsen in Connecticut op zijn verzoek om gegevens.

Individuele homeopathische artsen rapporteerden het volgende:

Bij de transportdienst had ik 81 gevallen onderweg. Allen herstelden zich en werden geland. Elke man kreeg een homeopathische behandeling. Eén schip verloor onderweg 31. – H. A Roberts, MD, Derby, Connecticut

In een fabriek met bijna 8.000 arbeiders hadden we maar één sterfgeval. De patiënten werden niet dood gedrogeerd. Gelsemium was praktisch het enige middel dat werd gebruikt. We gebruikten geen aspirine en geen vaccins. – Frank Wieland, MD, Chicago

Ik heb geen enkel geval van griep verloren; mijn sterftecijfer bij de longontsteking was 2,1%. De salicylaten, waaronder aspirine en kinine, waren bijna de enige standbys van de oude school en het was gebruikelijk om hen te horen praten over het verlies van 60% van hun longontsteking. – Dudley A. Williams, MD, Providence, Rhode Island

Bij de Homoeopathic Medical Society van het District of Columbia werden vijftienhonderd gevallen gemeld met slechts vijftien doden. Het herstel in het National Homoeopathic Hospital was 100% – E. F. Sappington, MD, Philadelphia.

Ik heb 1.000 gevallen van griep behandeld. Ik heb de records om mijn werk te laten zien. Ik heb geen verliezen. Geef alstublieft alle eer aan homeopathie en geen enkele aan de Scotch-Irish-American! T. A. McCaan, MD, Dayton, Ohio.

Een arts in een ziekenhuis in Pittsburg vroeg een verpleegster of ze iets beters wist dan wat hij deed, omdat hij veel gevallen verloor. “Ja, dokter, stop met aspirine en ga naar een homeopathische apotheek en haal homeopathische middelen.” De dokter antwoordde: “Maar dat is homeopathie.” “Ik weet het, maar de homeopathische doktoren voor wie ik verpleging doe hebben geen enkel geval verloren.”

Homeopathie is geen alternatieve geneeskunde. Het is een medicijn dat werkt. – Roger Barr, homeopaat

Homeopathie is geen allopathie

Nog maar een eeuw geleden waren er 22 homeopathische medische scholen, 100 homeopathische ziekenhuizen en meer dan 1000 homeopathische apotheken. Boston University, Stanford University en New York Medical College leerden allemaal homeopathie. Het bewijs blijft in een grote database met gepubliceerde wetenschappelijke onderzoeken.

Nu de homeopathische industrie is gegroeid, is de Amerikaanse FDA in de aanval. Scott Tips, general counsel en president van The National Health Federation, noemt de reactie van de FDA Patricide.

Maar in het VK en over de hele wereld wordt homeopathie door miljoenen mensen gebruikt voor alledaagse aandoeningen en om ziekten te voorkomen. In april 2020 beweerde een rapport dat “Prins Charles van het VK van Covid-19 was genezen door middel van ayurveda en homeopathiebehandeling vanuit een holistisch resort in Bengaluru.”

Maar zelfs na meer dan 1800 onderzoeken die de talloze voordelen van homeopathie hebben aangetoond, weigeren conventionele wetenschappers toe te geven dat het werkt. Misschien komt dat doordat homeopathie geen allopathie is. Homeopathie sluit aan bij de natuur die de overdracht van levenskracht ondersteunt, terwijl allopathie de natuur verandert, voor patenten, die de overdracht van levenskracht verstoort. Bewerkt voedsel werkt op dezelfde manier.

Ondanks het bewijs komt het conflict neer op een meningsverschil. Hoewel mensen meningsverschillen hebben, bepalen degenen die het verhaal bezitten de uitkomst.

Cyberoorlog tegen vrije meningsuiting

Britse inlichtingendiensten financieren een cyberoorlog tegen Independent Media, terwijl het Amerikaanse leger een door de CIA gesteund bedrijf financiert om een A.I. algoritme “specifiek gericht op nieuwe websites die” vermoedelijke “desinformatie promoten die verband houdt met de Covid-19-crisis en de door het Amerikaanse leger geleide Covid-19-vaccinatie-inspanning, bekend als Operation Warp Speed.”

Het lijkt erop dat wie het ideologische landschap beheerst, de wereld beheerst. Wie het verhaal beheerst, bepaalt de uitkomst. Dit controleapparaat wordt ook wel Social Engineering genoemd met onthulling in de geschriften van Edward Bernays en zijn boek Propaganda uit 1932:

Als we de mechanismen en motieven van de groepsgeest begrijpen, is het nu mogelijk om de massa te controleren en te regimenteren volgens onze wil zonder dat ze het weten. In bijna elke handeling van ons dagelijks leven, of het nu gaat om politiek of zaken, ons sociaal gedrag of ons ethisch denken, worden we gedomineerd door het relatief kleine aantal personen dat de mentale processen en sociale patronen van de massa begrijpt. Zij zijn het die aan de draden trekken die de publieke opinie beheersen.

Mensen beweren dat de dood van de Spaanse griep te wijten was aan het niet naleven van het dragen van maskers. Ze zullen hetzelfde zeggen als de tweede golf wordt ingezet onder COVID19. Wetende dat medische tijdschriften voldoende bewijs hebben gepubliceerd dat chirurgische maskers nutteloos zijn om de verspreiding van ziekten te voorkomen, wat gaat uw keuze dan zijn? Vertrouwen in overheidsfunctionarissen die proberen medicijnen te beoefenen zonder vergunning?

Of jezelf vertrouwen?

Bij het lezen van verslagen over de epidemie lijkt het erop dat veel sterfgevallen werden veroorzaakt door een virulente longontsteking die vooral verwoestend was voor degenen die hun systeem onderdrukten met pijnstillers, waarvan aspirine de meest voorkomende was. Raymond Seidel vertelde me dat hij besloot homeopathisch arts te worden toen hij 10-jarige bezorger was voor een plaatselijke homeopaat. Hij zei: “Ik zag dat de mensen die aspirine slikten stervende waren, en ongeveer de helft van degenen die veel whisky dronken, stierf, en degenen die homeopathische middelen ontvingen, leefden. – Dr Ray Seidel, homeopaat

Bronnen: Nature of Healing

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Big Pharma-bedrijven controleren de goedkeuring van COVID-19-vaccins door artsen in veiligheidsraden te hebben - rapport
Next Hydroxychloroquine is een goedkope en effectieve remedie tegen COVID-19: de "grote leugen" van Anthony Fauci

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Moet je je longen reinigen? Natuurlijke manieren om uw ademhalingsgezondheid te verbeteren

Luister naar dit artikel De wereldbevolking is booming, steden breiden zich in snel tempo uit en er is nog lang geen einde in zicht op de trend van verstedelijking. Een

Natuurlijk

3 redenen waarom iedereen cupping zou moeten proberen

Luister naar dit artikel Voor velen van ons is het nieuwe jaar traditioneel de tijd om doelen te stellen en te genieten van een grotere openheid voor nieuwe ervaringen. Deze

Overig

Fukushima gaat 1 miljoen ton radioactief water in de Stille Oceaan dumpen

Luister naar dit artikel Volgens de Asian Nikkei Review zal de Fukushima Daiichi-kerncentrale van Tokyo Electric Power na de Olympische Spelen van 2021 in Tokio meer dan een miljoen ton