Complot theorieën over gezondheid die echt bleken te zijn: Deel 2 – Het gebruik van antidepressiva door moeders is wetenschappelijk gekoppeld aan autisme bij hun baby’s

Complot theorieën over gezondheid die echt bleken te zijn: Deel 2 – Het gebruik van antidepressiva door moeders is wetenschappelijk gekoppeld aan autisme bij hun baby’s

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Wanneer vrouwen antidepressiva nemen als ze zwanger zijn, kan dit een zeer ernstige impact hebben op hun ongeboren kinderen.

Zelfs CNN rapporteert nu bijvoorbeeld over het verband tussen het nemen van antidepressiva tijdens de zwangerschap en autisme …

Kinderen van wie de moeder Zoloft, Prozac of soortgelijke antidepressiva tijdens de zwangerschap gebruikt, hebben twee keer zoveel kans als andere kinderen om een diagnose van autisme of een verwante aandoening te krijgen, volgens een kleine nieuwe studie, de eerste die de relatie tussen antidepressiva en het risico op autisme onderzocht.

Deze klasse van antidepressiva, bekend als selectieve serotonine heropname remmers (SSRI’s), kan in het begin van een zwangerschap bijzonder riskant zijn, suggereert de studie. Kinderen die tijdens het eerste trimester aan de medicijnen werden blootgesteld, hadden bijna vier keer zoveel kans om een autismespectrumstoornis (ASS) te ontwikkelen in vergelijking met niet-blootgestelde kinderen, volgens de studie, die verscheen in de Archives of General Psychiatry.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous 16% van de reguliere behandelingen blijkt niet te werken of zelfs schadelijk te zijn
Next USC-onderzoekers ontdekken hoe ze het volledige immuunsysteem binnen 72 uur kunnen regenereren

About author

redactie
redactie 4507 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Dit kun je doen met cannabis (documentaire)

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

‘Historisch’ verbod op hormoonverstorende onkruidverdelgers in de Europese Unie

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Magnetronvoer uiterst slecht en schadelijk. Wist je dat deze chemische troep er in zit?

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat